coinex
راهنمای خرید تکراتو

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 دو خودروی با قیمت در حدود 50 میلیون تومان موجود در بازار

مقایسه رنو ساندرو پژو 207

رنو ساندرو (Renault Sandero) با نام اصلی داچیا ساندرو (Dacia Sandero) و پژو 207 (Peugeot 207) با نام اصلی پژو 206 پلاس (Peugeot 206 Plus) دو نمونه در کلاس بدنه خودروهای هاچ بک کوچک شهری بوده که با توجه به قیمت مناسب در حدود 50 میلیون تومان، در دسترس طیف نسبتا گسترده‌ای از خریداران ایرانی قرار دارد. با ما همراه باشید تا به بررسی و مقایسه دقیق این دو خودرو بپردازیم.

رنو ساندرو (Renault Sandero)

رنو ساندرو محصولی است از بخش رومانی شرکت خودرو سازی فرانسوی رنو که محصولات خود را تحت برند داچیا (Dacia) راهی بازارهای جهانی ‌می‌کند. رنو ساندرو در حال حاضر نسل اول خود را پشت سر گذاشته و نسل دوم این خودرو در بازارهای جهانی به فروش می‌رسد. رنو ساندرو موجود در ایران نمونه نسل اول این خودرو است که مابین سال‌های 2007 تا 2013 میلادی تولید شد و توانست عنوان ارزان‌ترین خودروی بازار انگلستان را به خود اختصاص دهد.

در حال حاضر رنو ساندرو در دو گونه استاندارد و استپ اوی (Stepaway) در بازار ایران وجود داشته که تفاوت آنها تنها با امکانات و تزئینات ظاهری محدود شده و از لحاظ فنی و امکانات تفاوت خاصی ندارند.

پژو 207

پس از موفقیت چشمگیر پژو 206 در اوایل دهه 2000، شرکت خودرو سازی فرانسوی پژو مابین سال‌های 2009 میلادی تا 2013 میلادی، یک گونه تغییر یافته (Facelift) از آن را راهی بازارهای جهانی نمود که با توجه به امکانات به روز و مدرن، بتواند جای خالی پژو 206 را پر نماید. این خودرو که با نام پژو 206 پلاس تولید شد و از امکانات و قطعاتی مشترک با پژو 207 موحود در بازار اروپا سود می‌برد، در برخی از کشورهای هدف از جمله ایران، با نام پژو 207 به فروش رسید.

این خودرو تنها در کلاس بدنه هاچ بک تولید شد و هرچند نتوانست موفقیت پژو 206 را تکرار نماید، اما با توجه به ظاهر زیبا و امکانات مناسب به همراه پیشرانه قابل قبول برای یک خودروی کوچک شهری، به موفقیتی نسبی دست یافت.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207

رنو ساندرو و پژو 207 دو نمونه از خودروهای با قیمت در حدود 50 میلیون تومان که در نوشته‌ای جداگانه به معرفی و بررسی آنها پرداختیم. این دو خودرو از لحاظ ابعاد، مشخصات فنی و سطح تجهیزات و امکانات در یک رده قرار می‌گیرند. در حال حاضر رنو ساندرو توسط شرکت پارس خودرو و پژو 206 توسط شرکت ایران خودرو به فروش می‌رسد. در ادامه به مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 در بخش‌های مختلف خواهیم پرداخت.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 : طراحی خارجی و بدنه

رنو ساندرو در گونه استاندارد، طولی برابر با 4.020 میلیمتر، پهنایی برابر با 1.746 میلیمتر و ارتفاعی برابر با 1.534 میلیمتر داشته و فاصله دو محور عقب و جلو آن نیز برابر با 2.589 میلیمتر بوده و وزنی در حدود 1.1 تن دارد. پژو 207 اندکی کوچک‌تر از رقیب خود بوده و طولی برابر با 3.900 میلیمتر، پهنایی برابر با 1.680 میلیمتر و ارتفاعی معادل 1.468 میلیمتر داشته و فاصله دو محور عقب و جلوی آن نیز برابر با 2.443 میلیمتر است. وزن این خودرو نیز کمتر از رنو ساندرو بوده و در حدود 1.050 کیلوگرم است.

طراحی بدنه رنو ساندرو بسیار ساده و محتاطانه بود و فرمی مشابه با سایر محصولات این شرکت از جمله L90 و رنو داستر (Renault Duster) دارد. چراغ‌های جلویی ساده و بدون جذابیت خاصی بوده ولی هماهنگ با فرم کلی طراحی بخش جلویی و جلو پنجره سه بخشی این خودرو است. در بخش جانبی نیز فرم طراحی بر همین منوال بوده و رنو ساندرو نمایی مشابه‌ با خودروهای دهه 1990 میلادی دارد. بخش عقبی اندکی مدرن‌تر بوده و با استفاده از چراغ‌های عقبی عمودی و سپر عقبی برجسته، هماهنگی مناسبی با کلیت طراحی پیدا کرده است.

طراحی بدنه پژو 207

پژو 207 ظاهر مدرن‌تر و جذاب‌تری نسبت به رقیب خود دارد. هر‌چند چراغ‌های برجسته جلویی، نمایی متفاوت را برای این خودرو فراهم کرده، ولی استفاده از چراغ‌های جلویی با طراحی داخلی زیبا، در موتور کشیده و برآمده و جلو پنجره بسیار کوچک و نشان بزرگ شرکت رنو در بخش وسطی، نمایی جوان پسندانه و مدرن به خود گرفته است. در بخش کناری، این خودرو مشابه پژو 206 بوده و با استفاده از خط جانبی که از بخش بالایی گلگیر جلو شروع شده و به بخش انتهایی چراغ‌های عقبی ختم می‌گردد، طراحی آرام و مناسبی برای یک خودروی هاچ بک دارد.

بخش عقبی نیز مشابه پژو 206 بوده و تنها فرم طراحی چراغ‌های عقبی تغییر کرده و با استفاده از بخش‌های هلالی شکل، نمایی مدرن تر به خود گرفته است. از تفاوت‌های دیگر پژو 207 نسبت به پژو 206 می‌توان به استفاده از دو چراغ مه شکن در دو انتهای سپر عقب به جای یک چراغ در بخش میانی اشاره کرد.

نتیجه

رنو سندرو محصول سال 2007 میلادی بوده و پژو 207 نیز در سال 2009 با این نما به بازار عرضه شده است. در مجموع طراحی پژو 207 هم جدید‌تر و مدرن‌تر از رنو ساندرو بوده و هم از جذابیت بیشتری برخوردار است. در نتیجه در مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 در بخش طراحی ظاهری، پژو 207 با اختلاف رقیب خود را پشت سر خواهد گذاشت.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 : طراحی داخلی و کابین

طراحی کابین رنو ساندرو مانند طراحی خارجی این خودرو بوده و عاری از هرگونه هیجان و جذابیت است. این رویه در سایر تولیدات شرکت داچیا مانند L90 و رنو داستر نیز وجود داشته و فضایی بسیار ساده، با کیفیت متوسط و مشابه خودروهای دهه 1990 میلادی دارد. اما کابین پژو 207 مدرن تر و به روز تر بوده و با استفاده از خطوط منحنی مناسب، فضایی قابل قبول را برای این خودرو فراهم نموده است. البته استفاده از مواد اولیه با کیفیت پایین موجب کاهش حس مناسب موجود در کابین شده است.

نتیجه

از لحاظ زیبایی رنو ساندرو طراحی ساده و بدون جذابیتی مانند خودروهای ارزان قیمت دهه‌های پیش داشته اما ابزار و ادوات کنترلی آن جاگذاری مناسبی دارد. پژو 207 با توجه به استفاده از فرم طراحی جد بزرگ خود پژو 206، طراحی داخلی مدرن‌تر و زیباتری داشته و حس اسپرتی بیشتری را به سرنشینان و راننده القا می‌کند. در مجموع ساندرو می‌توان خودرویی مناسب برای افراد کهنسال بوده ولی 207 با توجه به حس مدرن و جذاب‌تر خود، نمونه‌ای مناسب برای جوانان و بانوان خواهد بود.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 : فضای کابین و صندوق عقب

با توجه به ابعاد بزرگ‌تر و فاصلیه دو محور عقب و جلوی بیشتر رنو ساندرو، این خودرو جابین جادارتری نسبت به پژو 207 دارد. این خودرو فضایی در حدود 320 لیتر را برای محفظه بار و صندوق عقب در حالت عادی در اختیار سرنشینان قرار داده که در مقابل حجم در حدود 250 لیتری پژو 207 عددی مناسب به حساب می‌آید.

نتیجه

در مجموع هر دو خودروی رنو ساندرو و پژو 207 نمونه‌هایی کوچک و شهری بوده و مسافرت و طی مسافت‌های طولانی، امری خسته کننده برای سرنشینان، به خصوص سرنشینان صندلی‌های ردیف عقب خواهد بود. اما همانطور که اشاره شد، رنو ساندرو با طولی در حدود 12 سانتیمتر بیشتر، فضای جادارتری را برای سرنشینان فراهم کرده است.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 : موتور و پیشرانه

موتور رنو ساندرو

رنو ساندرو موجود در بازار ایران از یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپه استفاده می‌کند. این موتور با حجم دقیق 1.598 سی سی توانایی تولید نیرویی معادل 105 اسب بخار در دور موتور 5.750 RPM را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز 140 نیوتون متر بوده که از دور موتور 3.750 RPM در اختیار راننده قرار می‌گیرد. این نیرو توسط یک جعبه دنده 5 سرعته دستی یا 4 سرعته اتوماتیک به چرخ‌هایی جلویی (FWD) منتقل می‌گردد.

رنو ساندرو با استفاده از این موتور در زمانی در حدود 10.5 ثانیه در نمونه مجهز به گیربکس دستی و 11.5 ثانیه در گونه مجهز به گیربکس اتوماتیک از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت و در نهایت به حداکثر سرعت 175 کیلومتر در ساعت خواهد رسید. مصرف سوخت این خودرو نیز در حدود 8.5 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر شهری، 5.5 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر بزرگراهی و 6.9 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر سیکل ترکیبی است.

موتور پژو 207

پیشرانه موجود برای پژو 207 نیز یک موتور 4 سیلندر خطی 16 سوپاپه بوده که با حجم دقیق 1.587 سی سی توانایی تولید نیروی مشابه 105 اسب بخار در دور موتور 5.800 RPM را داشته و حداکثر گشتاور تولیدی آن نیز که از دور موتور 4.000 RPM در اختیار راننده قرار می گیرد، برابر با 142 نیوتون متر است. این نیرو توسط یک جعبه دنده 5 سرعته دستی و یا 4 سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلویی منتقل می ‌گردد.

پژو 207 با استفاده از این پیشرانه در زمانی برابر با 11.6 ثانیه در نمونه مجهز به گیربکس دستی و 12.5 ثانیه در نمونه مجهز به گیربکس اتوماتیک از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت رسیده و حداکثر سرعت آن نیز برابر با 190 کیلومتر در ساعت است. مصرف سوخت این خودرو نیز در حدود 8.8 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر شهری، 5.4 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر بزرگراهی و 6.6 لیتر در هر 100 کیلومتر مسیر سیکل ترکیبی است.

نتیجه

با توجه به اینکه هر دوی این خودروها از موتور و پیشرانه ای مشابه استفاده می‌کنند، قابلیت‌های فنی این دو خودرو نیز یکسان بوده و با مشاهده اعداد و ارقام اعلام شده توسط شرکت‌های سازنده می‌توان برتری را از لحاظ شتاب و سرعت به رنو ساندرو و از لحاظ مصرف سوخت با توجه به وزن کمتر به پژو 207 داد. اما در واقعیت و عملکرد کلی، هر دوی این خودروها عملکردی مشابه داشته و نمی توان نمونه‌ برتر را از بین این دو خودرو معرفی کرد.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 : تجهیزات و امکانات

هم رنو ساندرو و هم پژو 207 از لحاظ امکانات در پایین ترین سطح استانداردهای روز جهان قرار دارند. اما با توجه به قیمت و رقبای موجود در بازار ایران امکانات نسبتا مناسبی را به خریداران ارائه می کنند.

تجهیزات رفاهی رنو ساندرو

  • سیستم صوتی مجهز به 4 بلندگوی جداگانه با قابلیت پخش رادیو، سی دی و فایل‌های MP3
  • پورت USB
  • سیستم تهویه مطبوع نسل دستی قدیمی (Air Conditioning)
  • شیشه بالابرهای برقی برای تمامی درها
  • کنترل سیستم صوتی توسط اهرم تعبیه شده در بخش زیری فرمان

تجهیزات رفاهی پژو 207

  • سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک نسل قدیم (Air Conditioning)
  • سیستم صوتی مجهز به نمایشگر 7 اینچی رنگی لمسی با قابلیت پخش رادیو، سی دی، دی و دی و فایل‌های MP3
  • سیستم ناوبری ماهواره‌ای (GPS)
  • شیشه بالابرهای برقی برای تمامی درها
  • کنترل سیستم صوتی توسط اهرم تعبیه شده در بخش زیری فرمان
  • ارتباط با گوشی‌های تلفن همراه از طریق فناوری بدون سیم بلوتوث

تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی رنو ساندرو

  • سیستم کنترل لغزش بر روی سطوح لغزنده (Snow Button)
  • کیسه‌ هوای راننده و سرنشین جلو
  • ترمز ضد قفل (ABS)
  • سیستم توزیع الکتریکی نیروی ترمز (EBD)
  • چراغ مه شکن جلو
  • آیینه‌های جانبی مجهز به گرم کن
  • برف پاک کن عقب به همراه سیستم یخ ضدایی
  • سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر)
  • قفل مرکزی به همراه کنترل از راه دور
  • کمربند ایمنی سه نقطه‌ای برای تمامی سرنشینان

تجهیزات ایمنی و کمکی رانندگی پژو 207

  • کیسه هوای راننده و سرنشین جلو
  • چراغ روشنایی در روز (DRL)
  • ترمز ضد قفل (ABS)
  • سیستم توزیع الکتریکی نیروی ترمز (EBD)
  • سیستم کمکی ترمز (EBA)
  • دوربین کمکی دنده عقب
  • سنسور کمکی پارک در بخش عقبی خودرو
  • کمربند ایمنی پیش کشنده با قابلیت تنظیم ارتفاع
  • اتصالات ISOFIX مخصوص صندلی کودک
  • سیستم کنترل سرعت (Cruise Control)
  • برف پاک کن عقب به همراه سیستم یخ ضدایی
  • سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر)
  • قفل مرکزی به همراه کنترل از راه دور

نتیجه

هر چند هر دوی این خودروها از پایین ترین سطح امکانات نسبت به خودروهای روز دنیا مجهز شده اند اما، پگو 207 تجهیزات مدرن‌تری مانند صفحه نمایش رنگی 7 اینچی لمسی، سیستم رهیابی ماهواره‌ای و سیستم کنترل سرعت را در اختیار سرنشین قرار داده و به این ترتیب در مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 در مکان بالاتری از رقیب خود قرار می‌گیرد.

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 : قیمت

رنو ساندرو در بازارهای جهانی قیمتی در حدود 8.000 دلار (معادل 31 میلیون تومان با احتساب دلار 3.900 تومانی در زمان نگارش) داشت. پژو 207 نیز با قیمتی در همین حدود به فروش می‌رسد. در حال حاضر رنو ساندرو با قیمتی معادل 47.5 میلیون تومان در گونه مجهز به گیربکس دستی و 54 میلیون تومان در گونه مجهز به جعبه دنده اتوماتیک به فروش می‌رسد. پژو 207 نیز با قیمتی در حدود 43 میلیون تومان در مدل مجهز به جعبه دنده دستی و 50 میلیون تومان در گونه مجهز به جعبه دنده اتوماتیک به خریداران عرضه می‌گردد.

نتیجه

با توجه به ظاهری مدرن تر و جراب تر و همینطور بهره‌گیری از امکانات بیشتر و نسبتا به روز تر، در مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 ، در بخش قیمت پژو 207 در مکانی بالاتر از رقیب خود جای خواهد گرفت.

سخن آخر

در مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 ، همانطور که مشاهده شد در بیشتر بخش‌ها پژو 207 توانست از رقیب خود پیشی گرفته و رتبه بالاتری را به خود اختصاص دهد. اما در نهایت سلیقه راننده مهمترین مساله در انتخاب یکی از این دو خودرو خواهد بود. پژو 207 با توجه به استفاده از تکنولوژی بالاتر، نمونه مناسب تری برای جوانان و خانواده‌های جوان کم جمعیت بوده ولی رنو ساندرو با توجه به رانندگی نرم تر و استهلاک کم نمونه‌ای مناسب برای افراد مسن و پا به سن گذاشته خواهد بود

رنو ساندرو پژو 207
طراحی خارجی و بدنه. *
طراحی داخلی و کابین. *
فضای کابین و محفظه بار. *
موتور و پیشرانه. * *
تجهیزات و امکانات. *
قیمت. *
نتیجه کلی. ** *****

مقایسه رنو ساندرو و پژو 207 در یک نگاه

رنو ساندرو پژو 207
حجم موتور (لیتر) 1.6 1.6
تعداد سیلندر 4 4
گیربکس 5M/4AT 5M/4AT
قدرت 105 105
گشتاور 140 140
شتاب 0 تا 100 10.5 11.6
حداکثر سرعت 175 190
مصرف سوخت (شهری) 8.5 8.8
مصرف سوخت (بزرگراه) 5.5 5.4
مصرف سوخت (ترکیبی) 6.9 6.6
قیمت در بازارهای جهانی در حدود 31 میلیون تومان
قیمت در بازار ایران 47.5 43

منبع : تکراتو

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر