راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

آموزش تبدیل اتومبیل بنزینی و گازی به آب سوز ؛ آیا واقعا می‌توان یک خودروی آب‌سوز ساخت؟

آموزش تبدیل اتومبیل بنزینی و گازی به آب سوز به صورت عملی و تئوری توسط تکراتو ارائه می‌شود، در این مطلب خواهید فهمید که چگونه می‌توان یک خودروی آب سوز ساخت و اینکه آیا ساخت یک ماشین آب‌سوز به صرفه است؟ حتما این مقاله را با دقت مطالعه کنید.

راهنمای خرید تکراتو

خودروی آب سوز ؛ آب به جای بنزین

این مقاله به چند بخش تقسیم شده است. در بخش اول به ماجرای نوابیغ می‌پردازیم، در بخش دوم به آموزش تبدیل اتومبیل بنزینی و گازی به آب سوز و در نهایت به تجزیه و تحلیل این موضوع پرداخته خواهد شد.

نابغه‌ای منحصر به فرد یا ماجرای تکراری نوابیغ

حتما در اخبار و رسانه‌های جمعی، خبر تولید موتور آب سوز را شنیده‌اید. با پخش خبر اختراع این دانشمند! ایرانی در تلویزیون روسیه، موج رسانه‌ای این ماجرا کل ایران را فرا گرفت. این ماجرا، حواشی منحصر به فرد خود را نیز داشت، از جمله بیهوش شدن رشید پور در برنامه زنده‌ای که قصد مصاحبه با این فرد را داشت.

طبق معمول با جنجال‌های صورت گرفته حول این ماجرا، برخی از هموطنان نظریه پردازمان قضیه را به توطئه‌های مافیای خودرو و سوخت و انجمن‌های مخفی مربوط دانستند. اکنون، قصد داریم برای یکبار هم که شده، داستان تکراری نوابیغ جنجالی که یک شبه به شهرت و احیانا ثروت می‌رسند را به صورت کامل بیان کنیم، البته شاید!


بیشتر بخوانید: شهادت آب ؛ ترویج خرافه به سبک ژاپنی یا علمی ناشناخته!


قبل از ادامه، در مورد واژه نوابیغ توضیحات اجمالی را در اختیار خوانندگان عزیز قرار می‌دهیم. نوابیغ اصطلاحی است که توسط علمای ریاضیات معرفی شده و به افرادی اطلاق می‌شود که سعی در حل مسائل ناممکن یا بسیار دشوار ریاضیات دارند. نوابیغ در سالهای گذشته از حیطه ریاضیات خارج شده و معنای عام‌تری را نیز به خود گرفته است.

آب بجای بنزین در ماشین

به طور کلی، نوابیغ را می‌توان افرادی کم اطلاع یا بی‌اطلاع در حوزه‌ای تخصصی معرفی نمود که با داشتن فن بیان مناسب و ایجاد جنجال رسانه‌ای خود را به عنوان نابغه‌ معرفی می‌کنند که قادر به حل یکی از مشکلات لاینحل بشریت شده است.

مطابق انتظار، رسانه‌های مختلف دانسته یا ندانسته، به این موضوع دامن می‌زنند و کار به جایی می‌رسد که این فرد دارای پیروانی –دلیل استفاده از این واژه را در ادامه متوجه خواهید شد- می‌گردد که معتقدند دست‌هایی در پشت پرده، جلوی استفاده بشریت از این دستاورد را گرفته‌ و جامعه علمی، دچار رخوت و بخل و احیانا کج فهمی و کم هوشی در تشخیص اهمیت این موضوع شده است!

پیروان نوابیغ نیز همانند خود این افراد، فاقد تخصص کافی در حیطه تخصصی مورد بحث هستند. البته بر خلاف نوابیغ که معمولا فاقد سواد آکادمیک بوده، ممکن است این پیروان، دارای درجات عالی علمی، دولتی و… باشند، اما در حیطه مورد بحث، فاقد تخصص بوده و همین مساله نهایتا موجب بروز خدشه به تصویر آن‌ها شود.

نوابیغ از طرف دیگر، دارای پشتکاری ستودنی هستند. به گونه‌ای که علیرغم شکست‌های پی در پی، تا رسیدن به نتیجه مورد نظرشان از دنبال کردن مساله صرف نظر نمی‌کنند. فاجعه اما از جایی آغاز می‌شود که توهم حل مساله برای این افراد، شکل واقعیت را به خود می‌گیرد. از این نقطه به بعد، با توجه به اهمیت موضوعی که توسط این افراد مطرح می‌شود و پشتکاری که در پیدا کردن صاحبان قدرت و رسانه دارند، ماجرا را از یک اشتباه ساده محاسباتی یا توجه نکردن به قانونی ساده، به طنزی تلخ در ابعاد ملی تبدیل می‌کنند.

هر چند سال یکبار در کشورمان، بنا به دلایل مختلفی سر و کله یکی از این نوابیغ هم پیدا می‌شود. البته شیوع این مساله، در کشورهای خاورمیانه، آفریقا و آمریکای جنوبی خود جای بحث دارد که در حوصله این مقاله نمی‌گنجد.

ماشین آب‌سوز

 

 

به هر حال، چه بحث اختراع موتور بدون سوخت و چه “مولد انرژی قمر بنی هاشم” –این نام واقعی یک دستگاه است که رسانه‌ها در سالهای پیش به آن پرداخته‌اند! لینک دسترسی برخی منابع را در انتهای مطلب مشاهده خواهید نمود – چه ماشین زمان و حتی خودروی آبسوز در میان باشد، در چند چیز وجه اشتراک وجود دارد.


بیشتر بخوانید: سفر در زمان ؛ نظریات، پارادوکس‌های زمانی و احتمالات آن


اولین وجه اشتراک، وجود یک نابغه مدعی است که عنوان می‌کند توسط نهادهای حمایتی دولتی و غیر دولتی پشتیبانی نشده است -در بسیاری موارد، حجم منابعی که این نوابیغ به خود اختصاص داده‌اند، بسیار بیشتر از نوابغ واقعی فعال در حوزه‌های مختلف است-  در مرتبه دوم، رسانه‌ای است که این نابغه گمنام را کشف نموده و در درجه سوم، مسئولی دولتی که با تمام وجود از او حمایت می‌کند.

اما اشکال کار کجاست؟ مگر نه اینکه، اکثر مخترعین بزرگ جهان فاقد سواد آکادمیک یا تخصص در زمینه اختراع مورد نظر بوده‌اند. بعضی کشفیات در اثر یک اشتباه به نتیجه رسیده‌اند. در گذشته، تمام دانشمندان معتقد بودند که زمین مرکز عالم است و خورشید به دور آن می‌چرخد و این را یک قانون می‌دانستند، پس چگونه است که امروزه به کشفیات این دانشمندان توجه‌ای نمی‌شود؟


بیشتر بخوانید: اختراعات مهمی که جهان را دگرگون کردند


آخر چه اختراعی بزرگتر از استفاده از آب به عنوان سوخت در موتور خودرو؟ حتما دست‌هایی پشت پرده است که از مصرف انرژی‌های فسیلی در دنیا سود می‌برند!ماشین آبی

آموزش تبدیل اتومبیل بنزینی و گازی به آب سوز

بهتر است تا قبل از ادامه مطلب به قولی که در اول این مقاله به شما داده بودیم عمل کرده و نحوه استفاده از آب به عنوان سوخت در خودرو را به شما آموزش دهیم. برای اینکار ابتدا مساله را به صورت تئوری بررسی کرده و سپس، به نحوه آب سوز کردن خودرو می‌پردازیم.

به زبان ساده، مولکول آب از به هم پیوستن دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده است. در هنگام شکستن یا به هم پیوستن اجزای مولکولهای مختلف، مقداری گرما از محیط گرفته می‌شود یا به محیط داده می‌شود؛ مولکول آب نیز از این قاعده مستثنی نیست. در واقع در هنگام تشکیل آب گرمای بسیار زیادی آزاد می‌شود.

این واکنش علاوه بر انرژی بسیار بالایی که آزاد می‌کند در شرایط معمولی، بسیار سریع نیز عمل می‌کند. به بیان دیگر، در صورتیکه این واکنش را در سیلندر خودرو انجام دهیم، انرژی لازم برای به حرکت در آوردن خودرو را به دست خواهیم آورد و از طرف دیگر، به جای آلاینده‌های مختلف تنها بخار آب از اگزوز خودرو خارج خواهد شد.

اما برای انجام این کار مشکلی وجود دارد. آب در شرایط معمولی بسیار پایدار است و راهی برای جداکردن دو اتم هیدروژن –هیدروژن مولکولی- و اکسیژن از هم وجود ندارد! البته، اگر به مقدار کافی انرژی صرف کنیم، می‌توان آب را به اجزای تشکیل دهنده آن تقسیم نمود و سپس از احتراق آن در موتور خودرو استفاده نمود. نوابیغ، به گونه‌ای ساده این مشکل را حل می‌کنند. هیدرولیز آب!

نحوه استفاده از آب به عنوان سوخت در خودرو

با اتصال جریان مستقیم به دو الکترود در آب، عمل آبکافت انجام می‌شود. با تجزیه آب به اجزای سازنده و انتقال گازهای حاصل به موتور خودرو، مشکل سوخت بنزینی نیز حل می‌شود. البته، فقط یک مشکل کوچک باقی می‌ماند. انرژی که صرف جدا شدن اجزای تشکیل دهنده مولکول آب شده است با انرژی که از سوختن آن حاصل می‌شود در بهترین حالت مساوی است. با توجه به اینکه در عمل مقدار زیادی از انرژی حاصل نیز به صورت گرما و غیره هدر می‌رود، پس سیستم بازده منفی دارد!

به زبان ساده‌تر، فرض کنید توربینی را بر روی یک چاه آب نصب کرده‌اید. با ریختن آب بر روی، پره‌های توربین برق تولید می‌شود، اما برای ریختن آب بر روی پره‌های توربین ابتدا باید آب چاه را بالا بیاورید. برای اینکار از یک پمپ آب کشی استفاده می‌کنید، با این عمل، توربین شروع به کار کرده و برق تولید می‌کند.

فقط یک اشکال کوچک وجود دارد، پمپ آب کشی نیز برای بالا کشیدن آب نیاز به برق دارد! با توجه به کامل نبودن بازده انرژی این دستگاه‌ها در عمل، میزان برق مصرفی توسط پمپ آبکشی از میزان برق تولید شده توسط توربین بالا‌تر بوده، بنابراین استفاده از این سیستم به صرفه نیست؛ هرچند کماکان می‌توانید از آن استفاده کنید!


بیشتر بخوانید: کلاهبرداری واردکنندگان خودروهای هیبریدی خبر ساز شد!


برای آب سوز کردن خودرو باید از یک دستگاه هیدرولیز کننده آب استفاده کنید. سپس هیدروژن حاصل از هیدرولیز آب را به درون موتور خودرو وارد کنید. سیستم ورود گاز هیدروژن به موتور خودرو کاملا مشابه زمانی است که خودرو را به صورت دستی گاز سوز می‌کنید. هیدروژن به نسبت از بنزین نیز ساده‌تر می‌سوزد، بنابراین چندان برای تنظیم کردن نسبت اکسیژن به هیدروژن مشکلی نخواهید داشت.

با استارت زدن، خودرو شروع به کار می‌کند؛ هرچند، چون سیلندر خودرو مناسب با سوختن بنزین طراحی شده است، در هنگام استفاده از این سیستم به موتور خودرو‌ آسیب وارد می‌شود، این آسیب به موتور ماشین بیش از مقداری است که با گاز به آن آسیب وارد می‌آید.

پس از مدتی استفاده از آب در خودرو، باتری اتومبیل از کار می‌افتد و نیاز به شارژ دوباره آن پیدا می‌کنید. با تکرار استفاده از آب در موتور خودرو، باتری بسیار زودتر از چیزی که فکر می‌کنید از کار خواهد افتاد؛ هرچند، استفاده از باتری‌های خودروهای الکتریکی می‌تواند مشکل شما را تا حدودی حل کند.

تاریخچه خودروهای آب‌سوز

تاریخچه ماشین‌های آب‌سوز نیز در نوع خود قابل توجه است. برای اولین بار در سال 1935، چارلز اچ گارت توانست موتور خودرویی را برای چند دقیقه با آب روشن نگه دارد. پس از گارت برای مدتی از این ماجرا خبری نبود تا سال 1980 که استنلی مایر اقدام به رونمایی از سیستم خودرو آب‌سوز خود نمود. از آن تاریخ به بعد، تقریبا هر چند سال یکبار، فردی اقدام به ثبت ماشین آب سوز به صورت جهانی می‌کند.

تاریخچه خودروهای آب‌سوز

هرچند، در قرن بیست و یکم اختراعات ثبت شده در این زمینه، مربوط به کشورهای هند، پاکستان و سریلانکا بوده‌ است، اما هر از گاهی، رسانه‌های کشورهای پیشرفته و اروپایی نیز به این مساله می‌پردازند. سرنوشت این نوابیغ نیز به نوبه خود بسیار شنیدنی است که در صورت تمایل خوانندگان در قسمت‌های بعدی به آن خواهیم پرداخت.

نقد و بررسی خودروی آب سوز

با توجه به موارد مطرح شده در این مقاله، در نگاه اول استفاده از این سیستم را به طور کل نفی می‌کنیم. هرچند در برخی موارد، استفاده از این روش به مقرون به صرفه است، البته تنها به لحاظ اقتصادی و در کشورهایی که از یارانه انرژی برخوردار هستند؛ چراکه حتی میزان آلاینده‌ها در خودروهای آبسوز، با توجه به تولید ازون سطحی –توسط بزرگترین ناوگان گازسوز دنیا، در حال افزایش است- قابل صرف نظر کردن نیست.

در صورتیکه، خودروی مورد استفاده از رده خارج باشد و نیاز جدی به تعمیر موتور داشته باشید و یا در صورتیکه خودرو نیاز به تعویض در طرح‌های مختلف داشته باشد، می‌توانید برای مدتی از آب به عنوان سوخت در این خودرو استفاده نمایید. برای شارژ باتری اتومبیل می‌توانید مطابق شکل زیر، از پاور کامپیوتر یا شارژر لپ‌تاپ استفاده نمایید.

در این روش با توجه به هزینه بسیار پایین‌تر برق نسبت به بنزین، می‌توانید برای مدتی از مزایای خودروی آبسوز استفاده کنید؛ هرچند پس از مدتی باید با باتری و موتور اتومبیل خود خداحافظی کنید. اما اگر برای مسافر کشی یا سفرهای درون شهری از این وسیله نقلیه استفاده می‌کنید، شاید این موضوع به لحاظ مالی به نفع شما باشد.

حتما به خاطر داشته باشید که گاز هیدروژن قدرت اشتعال بسیار بالایی دارد، بنابراین بهتر است از دستگاه‌های هیدرولیز استاندارد استفاده کنید. حتما قبل از استفاده از این روش، نسبت به جزئیات آن اطلاعات لازم را کسب کنید. وب سایت‌های مختلفی اقدام به فروش قطعات آبسوز کردن خودرو در خارج از کشور می‌کنند، هرچند بهتر است خودتان نسبت به تهیه و تولید این قطعات اقدام کرده تا مطابق با وسیله نقلیه مورد استفاده‌تان باشد.

حتما به خاطر داشته باشید، در هنگام تست‌های اولیه نیازی نیست که آب را درون باک خودروی خود بریزید. در صورتیکه از مکانیکی سر رشته ندارید، از کسی که خبره اینکار است کمک بگیرید و پس از آماده کردن سیستم هیدرولیز آب، از او بخواهید خروجی هیدروژن را به ورودی گاز سیلندر خودرو متصل نماید.

با توجه به میزان مصرف کمتر آب به نسبت بنزین، می‌توانید همزمان از دو یا سه سوخت استفاده کنید، به صورتیکه این سیستم را در جلوی اتومبیل به گونه‌ای نصب کنید که از مخزن‌های آب جلوی اتومبیل استفاده کند و با فشار یک دکمه به حالت آب‌سوز وارد شوید.

در نهایت توجه داشته باشید که تکراتو هیچگونه مسئولیتی را در قبال آسیب‌های احتمالی به خود یا وسیله نقلیه‌تان را نمی‌پذیرد. در صورتیکه به نقشه‌های تکمیلی و جزئیات مورد استفاده در دستگاه‌های مشابه نیازمندید، در قسمت کامنت درخواست خود را وارد نمایید. در صورت رسیدن درخواست‌ها به حد نصاب، به صورت جداگانه در مورد ساخت و نحوه اتصال این سیستم توضیحات لازم آورده خواهد شد. در حال حاضر، می‌توانید از لینک‌هایی که در قسمت منابع آورده شده‎اند اطلاعات لازم را استخراج نمایید.

بیشتر بخوانید:

.

منابع: streetdirectory ،greenoptimistic ،instructables، barghnews

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (26 نظر)

    حتما کارخانه های نوشابه سازی از شکر استفاده نمی‌کنند و تو هم نابغه کشف نشده ای

    پاسخ

    همین که برای انسان‌ها کمک می‌کنید جای قدردانی داره

    پاسخ

    سلام من همه مراحل را انجام دادم ولی یه مشکل دارم وقتی ماشین روشن میشه خفه میکنه و خاموش میشع دوستان کمک کنید تا عیب کارم را بدونم ممنون

    پاسخ

    سلام تمام اینها روگفتی ولی اشاره ای به دبنام ماشین نکردی که داعما داره باطری رو شارژ میکنه دیگه نیازی به شارژ کردن با برق نیست ضمنا برای کنترل جریان دستگاه الکترولیز آب میشه از موج pwm یا حتی از کوئل خود ماشین هم استفاده کرد شما بیشتر دنبال اثبات قانون بقای انرژی هستی تا نوابیغ در صورتی که من ماشینی دیدم که خودش هم برق تولید میکنه مازاد بر مصرف خودش که میشه برای مصرف عمومی ازس استفاده کرد.

    پاسخ

    سلام من میتونم کاری کنم ماشین با برق کار کنه. فقط و فقط با برق. بدون یه قطره بنزین یا اب.. حتی اب برای خنک کردن موتور هم نخواد.. کمکم کنید چکار کنم.. کسی حمایتم نکرد

    پاسخ

    سلام آقا محمد پیشنهاد میکنم اصلا دنبالش نباشی چون بنده در سال ۲۰۰۳ چنین طرحی داشتم و در ایران نهادی نموند که مراجعه نکنم ولی متأسفانه هیچ عنایتی نمیشه که همینو در کشور ترکیه خواستم انجام بدم که حمایتش عالی بود ولی چون هموطن اونجا نبودم قبول نکردند و از من خواستند که هموطن اونجا بشم و بعداً انجامش بدم و تکرار میگم که حمایتشون عالی بود بیشتر از آنچه من میخواستم ولی خانواده م ثبت راهم شدند و اجازه ندادند تا ۲۰۱۶ که دوباره در ترکیه اقدام کردم ولی ایندفعه اصلا حمایت نشد و روند اداری ادامه پیدا کرد تا در سال ۲۰۱۹ قبول نکردند و الکی دلایلی آوردند ولی توسط آشنایی که داشتم در همان اداره دلیل اصلی رو گفت : اگر ما این نوع موتور رو بسازیم با کمپانی‌هایی چون شورولت و BMW و مرسدس دشمن میشویم و توان مقابله با اونها رو نخواهیم داشت و همانجا بود که من دفتر این کارم رو بعد از چندین سال بستم اینجا ایران هست و در اینجا تنها ایده های مورد حمایت هست که از نظر علمی و عملی انجام پذیر نیست فقط پارتی داشته باش بگو ماست سیاهه ثبت میکنن برات

    پاسخ

    سلام خیلی جالب نوابیغ و نوابغ رو تفکیک کردین ولی بنده از نوابغی هستم که موتور کاملا ابسوز رو طراحی کردم ساختم و کار میکنه 09126662033 اس بدین کاری داشتین

    پاسخ

    سلام اگر از یک پنل خورشیدی استفاده کنیم برای الکترولیز و کاری به باتری ماشین نداشته باشیم. اونموقع بازدهمون درست میشه.

    پاسخ

    سلام به اد
    رس hhoplus یک سری بزنید ممکنه مطالب به کارتون بخوره

    پاسخ

    سلام
    من یک مدل کیت ابسوز در ست کردم وقشنگ هم کار می کنه تنها مشکلی که وجود دارد قسمت برق هستش که باید کنترل کننده داشته باشه وگرنه امپراژ زیادی خواهد کشید حالا اگر در ضمینه کنترل کردن برق و امپراژ و شدت جریان پیشنهادی دارید بفرماید

    پاسخ

    baray kam kardn amper mitoni mizan asid ro kahsh bdi

    پاسخ

    سلام من نصاب گاز هستم میخوام آب سوز کردن خودرو را یاد بگیرم و نمیدونم به وسیله ای نیاز دارم راهنمایی میخوام ممنون از شما

    پاسخ

    اگر کاتالیزوری وجود داشته باشد که تجزیه آب را با صرف انرژی کم امکان پذیر کند در نتیجه مقدار انرژی اولیه صرف شده برای تجزیه آب کمتر از انرژی حاصل از ترکیب هیدروژن با اکسیژن خواهد بود.

    پاسخ

    سلام دوستان یکی دیگر از مشکلات ما ایرانی ها این هست که قوانین و علومی که در فیزیک و شیمی است رو غیر قابل تغییر میدانیم ولی آنگونه نیست و یک جاهایی با پیشرفت علم بعضی از قوانین نیز تغییر میکنند و این بحث آب سوز کردن خودروها الزاما این نیست که بنزین یا سوختهای فسیلی حذف شود و فقط تنها با آب خودرو کار کند نه روش استانلی مایر هم همین روشی است که من هم آن را در ایران انجام داده ام و در این روش آب باعث میشود نام سوری بنزین تقریبا به صفر برسد و ما یک احتراق صد در صدی داشته باشیم و مصرف بنزین در یک موتور با انجین تقریبا دو هزار به دو لیتر در صد کیلومتر برسد.با سپاس

    پاسخ

    سلام از سایت شما متشکرم جدا مطالب ، صداقت در نوشته ها وجود داره. فقط این دوستمون بنام یک روستایی ، این اختراعاتی که ایشون کرده کلا مشکلات بشریتو حل کرده دستشون درد نکنه .فقط این دستگاه برقشون که برق و آب و یکجا تولید میکنه واقعا عالیه داداش ادامه بده ایکدفعه دیدی مشکلات اون دنیا رو هم حل کردی مثلا دستگاهی که افرادو از جهنم ترانسپورت میکنه بهشت ایوا…

    پاسخ

    سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز و تشکر بخاطر مطالب علمی که تو سایت ارائه کردین، ای کاش تو ایران 1000 نفر مثل شما بودن که حداقل به علم و تحقیقات ارزش قائل میشدن و با ارائه مطالب علمی حداقل تعدادی از جوانانمون رو با مسائل علمی روز دنیا اشنا میکردن .
    تقریبا یک هفته است که من هم در این مورد تحقیقات و مطالعه میکنم و دقیقا به مطالب شما رسیدم و امروز داشتم تو سایتای ایرانی دنبال این مطلب میگشتم که سایت مفید شما رو دیدم.
    من تو یکی از سایتهای خارجی دیدم که هنوز تحقیقات در مورد این مطلب هنوز ادامه داره و تو یکی از فیلمهاشون با امواج مغناطیسی اب رو هیدرولیز میکردن و تو یه مقاله دیگه هم با ماده سیاه سنگها و ….
    منو ببخشید که زیادی نوشتم و در اخر اگه مطالبی که دراین مورد هستش رو از بابت راهنمایی و کمک به تحقیقات بنده ارائه کنید خیلی ممنونتون میشم. با تشکر

    پاسخ

    سلام
    جناب امیرخان . اکثر ما ایرانیها یک عادت بدی داریم که غریبه پرست هستیم. و حتما باید موی سرمون زردباشه و رنگ چشمامون هم آبی تا فکر کنند که از اروپا یا از امریکا اومدیم و کار بلدهستیم .هرچند این غریبه ها در راستای پیشرفت علم و کمک به بشریت بیشتر ما ایرانیها به دنیا کمک کرده اند .
    در ضمن بنده چند وقت پیش یک دستگاه موتور آب 3اینچ دستی داشتم که با بنزین کار میکرد و کاری کردم که الان داره با آب کارمیکنه البته هیچ تشابهی با این اشاراتی که در مقاله بالا اومده نداره و از برق و باطری و غیره استفاده نمیشه و هیچ هیدرولیزی نیز اتفاق نمیافته در ضمن با هندل طنابی هم روشن میکنیم .
    چون توی باغ و در هنگام آبیاری باغ ازش استفاده میکنیم ( هر 10روزی 6تا 8 ساعت ) میتونیم از آب داخل جوب استفاده کنیم و توی این مدت 2 بار باک 2 لیتری اش را پر آب میکنیم .
    از مقاله بالا خیلی چیزها یاد گرفتم . من تحصیلاتم زیر دیپلم هستش و چندتایی اختراع داشتم چون صادقانه واسه همه توضیح میدادم .متاسفانه سواستفاده زیادی شده . مثل :
    1 – جایگزین کردن روغن نوعی گیاه خوراکی بجای نفت که سالانه بیش از 200هزار تن در صنایع خودروسازی ، برودتی و پوششی داره واردات میشه ولی متاسفانه فرمولش از دستم پرید .
    2- ساخت دستگاه برق . که هم برق رایگان میداد و هم آب ( هنگام تولید آب .طی 9 ساعت سه کیلو گاز مایع مصرف میکرد ) که متاسفانه هم خود دستگاه ( باکلی هزینه)از دستم رفت و هم خسارتهای زیادی دیدم که تا سه سال خانه نشین شدم .
    3 – حذف شکر مصرفی از چرخه تولید نوشابه که آنهم بعلت اطمینان به مسئولان مربوطه و ارائه فرمول به آنها ، در وحله اول طرح بنده مردود شد ولی پس از چندماه خودشون اجرائیش کردند.
    4 – سیستم گرمایشی و سرمایشی که با 12 ولت برق کار میکنه و بنظر خودم از همه مهمتر همین هستش ولی الان داره توی انباری باغمون خاک میخوره ( البته قصد دارم واسه خودم یکی در اشل صنعتیش رو بسازم و در باغ استفاده کنم )
    و…… خیلی چیزهای دیگه .
    ولی بخودم گفتم این طرح آب سوزکردن موتور آب رو نه به کسی خواهم گفت و نه بغیر از خانواده ام کسی خواهد دید .
    چون به من ثابت شده که اینجا ” ایران ” است ، ” جمهوری اسلامی ایران ” با کلی مسلمان که فقط ادعای صداقت دارند .که هیچ اعتمادی به مسئولانش نیست. همین.
    با اینحال خواهشم از سایت ” تکراتو ” اینه که اگر نقشه ای دارند سپاسگزار خواهیم شد شاید روی ماشین خودم سیستم آبسوز کردن از طریق هیدرولیز کردن آب رو پیاده کردم .
    با تشکر از سایت تکراتو
    و سپاس از وقتی که برای خوندن پست ، گذاشتید .
    یک روستایی

    پاسخ

    سلام دوست عزیز لطفا من نیاز دارم به نقشه شما ، برای گلخانه تو روستا میخام برق نداریم . نمیدونم چه تضمینی بدم برای طرح شما ولی خدایی خیلی لازم دارم . مگه ادم تا کی زنده هست

    پاسخ

    من ابسوز کردم ،،،اصلا تاثیر کم شدن مصرف نداشتم ،فقط پنج درصد شتاب ماشین بیشتر شده ،،فقط همین…

    پاسخ

    سلام. دوست عزیز تمام مواردی اختراعی که گفتی فوق العاده بود هیچ وقت دیر نیست و با الگو گرفتن از افرادی چون ادیسون ناامید نشو . ابتدا همه طرح هایی که گفتی با جدیت تمام به ثبت برسان و حتی می توانی در مجلات داخلی وخارجی به عنوان یک طرح،ایده یا اختراع به اسم خودت مقاله یا یادداشت بدهی و به پیشرفت علم کمک نمایی . هر کمکی که لازم باشه می تونی روی من حساب کنی . ناامید مباش و پیگیر باش

    پاسخ

    خیلی عالی نوشته ای احسن بارکلاه میگم می توانی ماشین درست کنی که بنزین مصرف کند خودت

    پاسخ

    سلام عزیزم..
    میشه بگی اخه چ جوری بدون هیدرولیز با آب پمپ ابتو روشن میکنی؟
    اخه شاید بشه ب همین روش روی ماشین هم اجرا کرد.. تو رو خدا مگه نمیگی ک صاف و صادقی.. من فقط میخام اگه بشه برای خودم روی ماشینم استفاده کنم اگه روش دیگه ای هم هست لطفا ب منم بگو..

    پاسخ

    سلام قربان.. یه سوال خیلی مهم از شما دارم…ممنون میشم جواب بدین

    پاسخ

    سلام عزیز دل. خیلی دوست دارم از نزدیک با شما ملاقاتی داشته باشم. دنیا بوجودت افتخار میکنه. اگر کمک و حمایتی خواستی در خدمتم.
    09133688198

    پاسخ

    اگر BMW فردا اعلام کند ما خودرویی ساختیم که با آب کار می کند باز هم جرات می کنید این مقاله را در رد ادعایش منتشر کنید؟!!!

    پاسخ

    سلام امیر جان، ادعاش رو رد نکردیم ما… در واقع گفتیم، به سادگی امکان پذیر هست، این همه ذوق زدگی نداره. فقط بحثش اینه که در عمل، کارایی نداره. هرچند در جایی که بنزین قیمت بالایی داشته باشه و بشه برق ارزان قیمت تر تهیه کرد و امکان پرداخت هزینه خودرو الکتریکی رو نداشته باشیم، اتفاقا به صرفه هم هست. بهتون توصیه می کنم، یه بار دیگه با دقت بیشتری مقاله رو مطالعه بفرمایید. ممنون

    پاسخ