مسئول پروژه استارلینک یعنی کمپانی اسپیس ایکس به دنبال مجوز ارائه اینترنت ماهواره ای به مناطق محروم و روستانشین است. با ما در ادامه همراه باشید.
بنابر اخبار، شرکت امریکایی اسپیس ایکس که مسئول پروژه استارلینک میباشد به دنبال اخذ مجوزی از دولت هند برای ارائه اینترنت ماهواره ای به مناطق روستایی این کشور است.
طی این درخواست که به اداره رگلاتوری ارتباطات هند (TRAI) ارائه شده است، پاتریکا کوپر نماینده امور ماهوارهای اسپیساکس در رابطه با دولتها، با اشاره به پرتاب ۴ هزار و ۴۰۰ ماهواره در پروژه استارلینک گفت: «سیستمهای ماهوارهای جدید که امروزه میتوانند هرگوشه از کشور را با خدمات اینترنت مقرون به صرفه پوشش دهند برای از بین بردن تبعیض دیجیتال ضروری خواهند بود.»
اسپیس ایکس به دنبال مجوز ارائه اینترنت ماهواره ای
با تکمیل پروژه استارلینک، اسپیس ایکس قادر به فراهم آوردن دسترسی به اینترنت با تاخیر بسیار پایین است. این شرکت قصد دارد امسال نسخه آزمایشی استارلینک را در کانادای شمالی و آمریکا راهاندازی کند. اسپیس ایکس به سرعت در حال گسترش پوشش این پروژه است که تقریبا تمام کره زمین را تا سال ۲۰۲۱ تحت پوشش قرار خواهد داد.
چشمانداز اسپیساکس برای ارائه اینترنت در هند از طریق تکنولوژی ماهوارهای پس از رایزنی TRAI برای تسهیل دسترسی به اینترنت سیمی و درصد نفوذ اینترنت در هند ترسیم شد. پیشنهاد این شرکت به TRAI را میتوان نشانهای از برنامه این شرکت برای اجرای پروژه استارلینک در آیندهای نزدیک در هند دانست.
طبق گفته کوپر«ترکیبی از پلتفرم و ارائه دهندگان خدمات پهنباند از جمله شرکتهای فعال در بازار هند بهترین راه برای گسترش دسترسی به اینترنت در این کشور خواهد بود. اسپیساکس آماده است تا درمورد نقش طراحی ماهواره، اجرا و شبکههای زمینی در پشتیبانی از اهداف پهنباند این کشور را صحبت کند.»
در همین حال ماه گذشته سازمان تحقیقات فضایی هند (ISRO) نیز طرح اولیه یک سیاست ارتباطات فضایی را منتشر کرد که سیاستهایی برای تقویت مشارکت خصوصی در بخش ارتباطات فضایی را تشویق میکند. این سیاست درمورد نیاز به تقویت ارتباطات ماهوارهای از طریق تسهیل روند مشارکت بخش خصوصی صحبت میکند.
اسپیساکس که در سال ۲۰۰۲ توسط ایلان ماسک بنیانگذاری شده است به TRAI گفته است که هند باید تعاریفی از پهنباند را تشویق کند که استفاده از خدمات ماهوارهای نسل جدید را در خود جای داده باشد، از نوآوری در حوزه ماهوارهای و فرکانسهای بلند پشتیبانی کند و همچنین با کسر هزینهها و مالیات غیرضروری امکان ارائه اینترنت مقرون به کاربران را فراهم کند.
بیشتر بخوانید:
- بررسی میزان مصرف اینترنت روبیکا
- بیشترین سرعت اینترنت 2020
- اینترنت VDSL چیست و چه تفاوتی با ADSL دارد؟
- بررسی میزان مصرف اینترنت اسپاتیفای
- 5 ترفند برای کاهش مصرف اینترنت اینستاگرام
- نحوه جلوگیری از دانلود خودکار فایل در تلگرام
- 9 ترفند کاربردی برای کاهش مصرف اینترنت اندروید
اسپیس ایکس به دنبال مجوز ارائه اینترنت ماهواره ای میباشد! نظر شما در خصوص اینترنت استارلینک چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید