ناسا طی اقدامی از مردم خواسته نام خود را برای فرستادن به کهکشان به آنها اعلام کنند تا فضاپیمای اروپا کلیپر بتواند آن را به سیاره مشتری (برجیس، ژوپیتر) ببرد.
ناسا آژانس فضایی آمریکا با طراحی کمپین «پیامی در بطری» از مردم خواسته تا نام خود برای رفتن به مشتری اعلام کنند. ناسا با ایجاد ریز تراشهای «میکروجیپ» به افراد این امکان را داده که نام خود را ثبت کرده و همراه با فضاپیمای اروپا کلیپر از مریخ عبور کنند و به سوی سیاره مشتری (برجیس، ژوپیتر) و قمر آن به نام اروپا بروند.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- یدککش فضایی بلو رینگ توسط بلو اوریجین رونمایی شد
- ساخت مزارع خورشیدی در فضا ؛ پژوهش جالب انگلیسیها برای ذخیره انرژی
- فضاپیمای باری جف بزوس رونمایی شد، حمل و نقل محموله به ماه ممکن می شود
فضاپیمای اروپا کلیپر نام شما را به ژوپیتر میبرد
دانشمندان و کارشناسان در آزمایشگاه ریزدستگاههای ناسا در کالیفرنیا در تلاشاند تا تمام نامهای ارسالی را جمعآوری کنند و سپس با استفاده از اشعه الکترونی آنها را در ریزتراشهای کوچکتر از یک سکه کوچک ثبت کنند.
دلیل آغاز این سفر فضایی این است که کارشناسان معتقدند اقیانوسی در زیر لایههای یخ این قمر مشتری وجود دارد. هدف علمی مأموریت فضایی اروپا کلیپر بررسی امکان وجود حیات در زیر سطح یخزده قمر مشتری به نام اروپا است. آنها در این سفر قصد دارند به برآورد قطر یخ موجود بر سطح قمر اروپا و بررسی مواد تشکیلدهنده آن بپردازند. اکتشافات دقیقتر قمر اروپا به دانشمندان کمک میکند جهانهای زیستپذیر ورای سیاره زمین را پیدا کنند. فضاپیمای اروپا کلیپر حدود ۵۰ پرواز نزدیک به قمر مشتری خواهد داشت و مسافتی حدود ۸۰۰ میلیون کیلومتر را طی خواهد کرد تا اطلاعاتی از سطح اقیانوس یخزده اروپا، قمر مشتری و اتمسفر اطراف آن به دست آورد و امکان وجود گونهای حیات را در آن بسنجد.
تاکنون ۷۰۰ هزار نفر نامنویسی کردهاند. این نامها با استفاده از اشعه الکترونی در ریزتراشهای کوچک ثبت شدهاند و هر سطر از این متن ظریفتر از یک هزارم ضخامت موی سر انسان «75 نانومتر»است .
آخرین مهلت برای ثبتنام در این سفر فضایی با هدف کشف حیات در سیارههای دیگر، شب سال نو میلادی یا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۳ است.
بیشتر بخوانید:
- کشف سیگنالی مرموز از اعماق فضا
- میکروب زمین به فضانوردان کمک میکند تا در خاک ماه گیاه پرورش دهند
- تلسکوپ جیمز وب تصاویری خیرهکننده از کهکشان مارپیچی گرداب ثبت کرد
- با اپلیکیشن جدید ناسا میتوانید ایستگاه فضایی بین المللی را ردیابی کنید
- قلب کهکشان راه شیری ؛ جدیدترین تصویر ثبت شده توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب را تماشا کنید