;
coinex

علت تعلیق نماد اعتماد الکترونیکی کسب و کارهای آنلاین چیست؟

مرکز تجارت الکترونیکی به عنوان ناظر مستقیم بر فعالیت فروشگاه های اینترنتی از علت تعلیق نماد اعتماد الکترونیکی 1266 کسب و کار اینترنتی در 6 ماهه اول سال خبر داد.

شما به‌عنوان فروشگاه اینترنتی، زمانی می‌توانید کاربران را تشویق به خرید کنید که اعتماد آن‌ها را داشته باشید. روش‌های زیادی برای جلب اعتماد وجود دارد. ازجمله روش‌های اعتمادسازی، نوع سایت، ساختار، روش‌های تبلیغاتی آن، محصولات، معروف بودن آن‌هاست؛ اما این‌ها برای جلب اعتماد کافی نیست.

در واقع مشتریان به دنبال یک جواز در سایت شما هستند که وجود و خدمات شما را تضمین می‌کند. برای همین امروزه در ایران از ای نماد (نماد اعتماد الکترونیکی) برای تأیید فروشگاه‌های اینترنتی استفاده می‌گردد.

به تازگی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی گزارش فعالیت 6 ماهه اول سال 99 را منتشر کرده که طی آن نماد اعتماد الکترونیکی 1266 کسب و کار اینترنتی تعلیق شده است.

علت تعلیق نماد اعتماد الکترونیکی کسب و کارهای آنلاین چیست؟

مرکز توسعه تجارت الکترونیکی اعلام کرد در شش‌ماهه‌ی اول سال، تعداد دو هزار و ۸۵۰ کسب‌وکار متخلف شناسایی کرده که نماد اعتماد الکترونیکی یک هزار و ۲۶۶ مورد آن‌ها تعلیق شده است. این امر با بهره‌گیری از ابزار پایشگر هوشمند صورت گرفت که به‌منظور نظارت بر کسب‌وکارهای اینترنتی راه‌اندازی شد.

علت تعلیق نماد اعتماد الکترونیکی

به گزارش روابط عمومی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، پایشگر هوشمند تعداد ۳۲۵ هزار کسب ‌و کار را پایش و دو هزار و ۸۵۰ کسب‌وکار متخلف را شناسایی کرده است. تخلف کسب‌وکارها که توسط پایشگر هوشمند شناسایی شده، شامل موارد زیر می‌شود:

  • ارائه‌ی کالا و خدمات ممنوعه
  • فعال بودن درگاه پرداخت کسب‌وکارهای فاقد نماد اعتماد الکترونیکی یا دارای نماد تعلیق‌شده
  • جعل نماد اعتماد الکترونیکی
  • عدم بارگذاری وب‌سایت کسب‌وکارها
  • انتقال وب‌سایت‌ کسب‌وکارهای بدون نماد اعتماد الکترونیکی روی وب‌سایت کسب‌‌وکارهای نماددار
  • فیشینگ در کسب‌و‌کارهای دارای نماد اعتماد الکترونیکی
  • تطابق نداشتن کالا و خدمات ارائه‌شده با اظهار طبقه‌بندی مد نظر کسب‌وکار
  • تطابق نداشتن شخصیت حقیقی یا حقوقی اظهارشده با شخصیت ارائه‌شده در وب‌سایت کسب‌و‌کار

استفاده از ربات پایشگر هوشمند هم در راستای همکاری با دستگاه‌‌های ناظر صورت گرفته است. پایشگر هوشمند از هوش مصنوعی و الگوریتم  یادگیری عمیق ماشین و پردازش تصویر در اجرای سناریوهای تخلف استفاده می‌کند و تاکنون توانسته است هشت سناریوی تخلف با این روش پیاده‌سازی کند.

قرار است سناریوهای دیگری برای شناسایی تخلف در کسب و کارهای اینترنتی پیاده‌سازی شود تا بتوان با استفاده از هوش مصنوعی، نیاز به پایش انسانی را بیش‌ازپیش کاهش داد و درصد خطای نظارت را تا حد ممکن به حداقل رساند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما در خصوص علت تعلیق نماد اعتماد الکترونیکی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر