راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی امنیت ملی کشور را به مخاطره می‌اندازد

روزنامه فرهیختگان در گزارشی اختصاصی از تاثیر فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی بر امنیت ملی کشور گفته است. به اعتقاد فرهیختگان، برخلاف ادعاهای مسئولین، فیلترینگ تاثیر منفی بر امنیت ملی کشور دارد.

روزنامه فرهیختگان در گزارشی اختصاصی در واکنش به وضعیت فیلترینگ نوشت: با شرایط خاصی که بر این روزها حاکم است، تغییر مدیران ناکارآمد و اصلاح سیاست‌ها و تصمیم‌ها برای مردم ملموس‌تر و قابل‌قبول‌تر است. امروز اصلاح سیاست‌ها و تصمیمات باید از مواردی چون رفع فیلتر بسترهای گفت‌وگو در اینترنت و مشارکت آغاز شود، چراکه اینترنت تنها بستر همه‌گیری است که اکثریت جامعه به‌واسطه آن می‌توانند صدای خود را به مسئولان برسانند. اما تاثیر فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی بر امنیت ملی کشور چیست؟

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: مهمترین و جدیدترین اخبار محدودیت های اینترنتی! / از ضرر قطعی اینترنت تا فیلترینگ اپلیکیشن ها!

تاثیر فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی بر امنیت ملی کشور

فرهیختگان مدعی است که این روزها اصلاح سیاست‌ها و تصمیمات باید از مواردی چون رفع فیلتر بسترهای گفتگو در اینترنت و مشارکت آغاز شود، چراکه اینترنت تنها بستر همه‌گیری است که اکثر افراد جامعه می‌توانند به واسطه آن صدای خود را به مسئولین برسانند. فرهیختگان نوشت:

دولت و مجلس اگرچه فکر می‌کنند تحدید اینترنت و پلتفرم‌های خارجی، امنیت بیشتر برای مردم به‌همراه خواهد داشت اما بسیاری از کارشناسان معتقدند اینترنت تنها حقی فردی نیست و بستر دستیابی به بخش مهمی از حقوق اجتماعی است. از این‌رو، اغلب کارشناسان هرگونه محدودیت در اینترنت را محدود کردن حق و ابراز اعتراض دانسته و این محدودیت اعتراض داخلی را به ضرر امنیت ملی می‌دانند. از این‌رو، دولت و مجلس با خارج کردن محدودیت اینترنت و پلتفرم‌های خارجی از دستورکار خود می‌توانند تاحد بسیاری اعتماد مردم را جلب کنند.

فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی امنیت ملی کشور را به مخاطره می‌اندازد

نویسنده این مطلب در ادامه می‌گوید: به جز مسئله اینترنت، در دو ماه اخیر، مسائل دیگری نیز وجود داشته که البته از اهمیت زیادی برخوردار بوده اما به آن‌ها توجهی نشده است. برای مثال می‌توان به تغییر وزرایی با عملکرد نامناسب یا کم کارکرد اشاره کرد که دولت و مجلس به آن‌ها بی‌توجه بوده‌اند. دو مثال بارز در این خصوص، سیدرضا فاطمی امین، وزیر صمت و رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی است.

گرچه سیدرضا فاطمی امین در آستانه استیضاح بود، اما با وجود انتقادات فراوان نهایتا دیروز دوباره رای اعتماد گرفت تا تغییرش منتفی شود. در این بین استیضاح یا اصلاح عملکرد وزیر راه و شهرسازی روزنه امیدی برای مردم است چراکه مجلس، وزیری را که در وعده‌های خود صادق نباشد را استیضاح کرده است.

بیشتر بخوانید: از انتشار عکس های خصوصی وزیر راه رستم قاسمی و همسرش تا توصیه برای برکناری!

اگر به فکر نارضایتی عمومی هستید، ضرر مالی فیلترینگ را فراموش نکنید!

در تکمیل مباحث مطرح شده توسط روزنامه فرهیختگان باید به این مهم اشاره کرد که گرچه نویسنده مقاله مورد بحث، به درستی و با منطقی صحیح کوشیده تاثیر منفی فیلترینگ بر آزادی بیان و روزنه‌های گفتگوی سازنده بین مردم و مسئولین را روشن سازد و به نوعی نسبت به نارضایتی که چنین شرایطی برای جامعه در پی دارد هشدار دهد، اما بعد مهم دیگری از فیلترینگ که در بحث فرهیختگان مغفول مانده، تاثیرات مالی محدودسازی اینترنت بر بازار کسب‌وکارهای دیجیتال است. موضوعی که می‌تواند در کنار عامل پیش‌گفته توسط همکاران‌مان در فرهیختگان، خود مزید بر علت شده، نارضایتی‌های عمومی در سطح جامعه را چند برابر کند! (و شاید هم کرده!)

آنچه از 40 روز اخیر تاکنون محور بحث همه فعالان اقتصادی بوده، این است که فیلترینگ و محدودیت‌های اینترنتی در دنیای امروزی بر همه مشاغل، چه آنلاین و چه آفلاین به نحو مستقیم و غیرمستقیم موثر است.

فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی امنیت ملی کشور را به مخاطره می‌اندازد
فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی

از همان روزهای آغازین قطعی اینترنت در کشور، وب سایت نت بلاکس در گزارشی در خصوص قطعی اینترنت گزارش داد که به ازای هر روز قطعی اینترنت در ایران، هزار میلیارد تومان خسارت به اقتصاد ایران وارد می‌شود. با این اوصاف و با توجه به اینکه در حال حاضر 45 روز از قطعی اینترنت می‌گذرد، خسارت قطعی اینترنت تاکنون با یک حساب سرانگشتی به بیش از 45 هزار میلیارد تومان رسیده است!

البته اخیرا وزیر ارتباطات ارقام اعلام شده برای خسارت قطعی اینترنت را غیرکارشناسی عنوان کرده بود، اما اواسط مهر ماه، رئیس کمیسیون اقتصاد نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران هم گفته بود که محدودیت‌های اینترنتی 35 هزار میلیارد تومان برای حوزه اقتصاد حوزه فناوری اطلاعات و 45 هزار میلیارد تومان به کسب‌وکارها خسارت وارد کرده است. این بدان معنا است که تا زمان اعلام این موضوع، حداقل 80 هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور لطمه وارد شده بود و این رقم می‌تواند تا امروز به شکل شگفت‌انگیزی افزایش پیدا کرده باشد.

بر همه این‌ها، باید آمار بیکاران جدید را افزود! بله بیکارانی که در فضای مجازی و پلتفرم‌های فیلترشده اینستاگرام و واتساپ، کسب‌وکاری مجازی را اداره می‌کردند و باز هم بنابر اذعان رسمی مسئولین، تعدادشان به 11 میلیون نفر می‌رسد. این یعنی این افراد که احتمالا تمایل چندانی هم به مهاجرت به پلتفرم‌های داخلی ندارند، حالا با بحران معیشتی بزرگی مواجه شده‌اند. بحرانی که بعید است بسته حمایت از کسب‌وکارهای آنلاین گرهی از آن بگشاید!

فراموش نکنیم که به گفته رئیس اتاق بازرگانی کشور، ضرر فیلترینگ اینترنت محدود به کسب‌وکارهای آنلاین نیست، در این خصوص فعالین حوزه‌های مختلف اقتصادی و تجاری، از حوزه آنلاین گرفته تا حتی حوزه‌های آفلاین تجارت و تولید در مدت اخیر و با توجه به محدودیت‌های اینترنتی به ارائه گزارش‌هایی از افت عملکرد و طبیعتا افت درآمد خود اقدام کرده‌اند تا نشان دهند ضرر محدودیت اینترنت بر آن‌ها هم موثر بوده است. در ادامه می‌توانید شماری از این گزارش‌ها را ببینید:

نظر شما چیست؟ آیا فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی تاثیر منفی بر امنیت ملی کشور دارد؟ تجربه و نظر خود در خصوص محدودیت‌های اخیر را با تکراتو در میان بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (1 نظر)

    یه دعا برای متولی اینترنت کشور دارم ،ایشالا این پولی که ما بابت این سرویس مسخره پرداخت میکنیم ،چوب بشه ،مرض بشه گیر کنه تو گلویه کل خاندانتون.ایشالا همش پول دارو بشه که بریزید تو حلق زنو بچتون.

    پاسخ