مخالفت عضو مجمع تشخیص مصلحت با فیلترینگ شاید آخرین چیزی بود که انتظارش را داشتیم. اما واقعا غلامرضا مصباحی مقدم هم با فیلترینگ مخالف است!
عضو مجمع تشخیص مصلحت در جریان گفنگوی خود با ایرنا ضمن تشریح دیدگاههای خود در خصوص موضوعاتی چون فضای مجازی و جوانان به مخالفت با فیلتر شدن پلتفرمهای بینالمللی پرداخته است.
مصباحی مقدم گفت: «تغییر گسلهای نسلی را چند دهه است که میشنوم اما به نظرم شاهد گسلهای نسلی نیستیم، بلکه در شرایط کرونایی دو تا سه سال گذشته ارتباط دانشآموزان و دانشجویان با مراکز آموزشی از طریق فضای مجازی برقرار شد که عملا دست بیگانگان بود».
بیشتر بخوانید: مهمترین و جدیدترین اخبار فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی! / از ضرر قطعی اینترنت تا فیلترینگ اپلیکیشن ها!
مخالفت عضو مجمع تشخیص مصلحت با فیلترینگ
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: «فضای مجازی، فضای ویژهای است. بسیاری از خانوادهها بر این فضا مسلط نیستند و این موضوع موجب شد معلم نتواند نقش مهمی در تربیت نسل جدید ایفا کند. در این شرایط فضای جامعه، دانشگاه و مدرسه و خانواده هم نتوانست نقش مهمی در تربیت نسل جدید ایفا کنند و آنچه که توانست تاثیرگذار باشد همین فضای مجازی بود که قوه قاهر و غالب آن دست بیگانگان است». مصباحی مقدم خاطرنشان کرد:
درصد اندکی از فضای مجازی در اختیار خانواده، نهاد آموزش و حاکمیت است و اکنون که دیگر کرونا همه گیر نیست مدرسه و دانشگاه برای دانش آموزان و دانشجویان تبدیل به محیطی بیگانه شده است.
وی ادامه داد: «بنابراین مساله گسل بیننسلی موضوعیتی ندارد بلکه به اعتقاد من اتفاق خاصی افتاده است و در شرایط جدید «دیگران» توانستهاند آرمانها، ایدهها و اطلاعات خود را به فرزندان ایران انتقال دهند و دیکته کنند و تحت تاثیر این فضا هیجاناتی هم پدید بیاورند».
گرچه فضای مجازی ملبعه دست بیگانگان است، با فیلترینگ موافق نیستم!
عضو مجلس خبرگان یادآور شد: «طرفدار مسدود شدن فضای مجازی نیستم بلکه باید این فضا مدیریت شود. اگرچه دیر به فکر مدیریت فضای مجازی افتادیم. شاید باید بیش ۱۰ سال قبل به این فکر میبودیم تا از این فضای جدید به عنوان یک فرصت بهرهبرداری کنیم. نسل جدید میتوانست در این فضا توسط هنرمندان، معلمان و استادان تربیت شوند. در این باره بهطور قطع در تولید محتوا ضعیف عمل کردهایم». مصباحی مقدم خاطرنشان کرد:
خانواده و سیستم آموزشی در فضای مجازی باید بر مبنای هویت ملی و دینی به شکل نرم و فرهنگی تربیت نسل جدید را برعهده میگرفت تا این نسل متاثر از فضای بیگانه قرار نگیرد.
سخنگوی جامعه روحانیت مبارز کشور درباره نحوه مواجهه اعضای خانوادهاش با فضای مجازی، گفت: «همه فرزندان من تحصیلات عالی دارند. ۸ نوه دارم و حقیقتا در این مدت با آنها کار شده است بطوریکه تحت تاثیر فضای بیگانه قرار نمیگیرند. کوچکترین نوه من چهار و نیم سال سن دارد. گاهی برای گرفتن تلفن همراه اشتیاق نشان میدهد اما مادرش مدیریت میکند و کاملا بر مبنای فرهنگ خودمان تحت نظارت است».
نسل جوان خواهان تجزیه کشور نیست
وی درباره سردادن شعارهای قومگرایانه و تجزیه طلبانه دربرخی تجمعات، گفت: «نسل جوان خواهان تجزیه کشور نیستند و در این باره به راحتی ابزار دست بیگانه قرار نمیگیرند. از آنجایی که فضای مجازی در اختیار بیگانگان است با استفاده از این فضا، اهداف شوم خود را دنبال میکنند اما مخاطبان از این نیات و اهداف دشمن بیخبر هستند». مصباحی مقدم ادامه داد:
فضای مجازی بهویژه درباره مسائل و تحولات ایران پر از دروغ و فریب است. افشای این دروغها در فاصله گرفتن افراد از تجمعات و جریانهای معاند تاثیرگذار است.
عضو مجلس خبرگان رهبری درباره اینکه «چرا کشورهای دیگر به اندازه ایران تحت تاثیر فضای مجازی قرار نمیگیرند؟»، گفت: «دشمنی که با نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد قابل مقایسه با کشورهایی چون پاکستان، عراق، عربستان، ترکیه و مصر نیست چون ایران ۴۴ سال قبل با یک انقلاب مردمی از حلقوم آمریکا بیرون کشیده شد. این انقلاب مردمی موجب شد ایرانی که از صدر تا ذیل به واشنگتن تعلق داشت از چنگ آمریکا خارج شود».
وی ادامه داد: «آمریکایی که چند بار با روشهای مختلف چون جنگ، کودتا و تحریمهای فلجکننده نقشه کشید تا بار دیگر بر ایران مسلط شود این بار از طریق فضای مجازی و تاثیرگذاری فرهنگی ورود کرده است تا از طریق نسل جدید و تحت تاثیر آموزههایش بتواند این نسل را به شکلی تربیت کند تا آنچه میخواهد محقق شود».
بیشتر بخوانید:
- ضرر فیلترینگ برای اقتصاد کشور فراتر از کسبوکارهای اینستاگرامی است!
- ضرر قطعی اینترنت؟ به نام کسب و کارهای آنلاین ، بسته حمایتی هزار میلیاردی؟ به کام صدا و سیما!
- احتمال تعطیلی مسیریاب بلد ؛ گروه هزاردستان بیانیه رسمی منتشر کرد
- تاثیر فیلترینگ بر نظام سلامت کشور ؛ ایراد در سامانه نسخه الکترونیکی!
دیدگاه شما درباره مخالفت عضو مجمع تشخیص مصلحت با فیلترینگ چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.