به گزارش بانک جهانی بیش از یک میلیارد نفر در جهان هویت قانونی ندارند و از هرنوع مدرک شناسایی که سبب استفاده آنها از خدمات عمومی شود محروماند.
یکی از برنامه های بلند مدت سازمان ملل، ثبت هویت قانونی تمام افراد در سراسر دنیا تا سال 2030 است. در همین راستا آمارگیری های رسمی در راستای دستیابی به آمار افراد محروم از هویت قانونی به بانک جهانی سپرده شده است.
بنابر گزارش بانک جهانی، بیش از یک میلیارد نفر در سراسر دنیا فاقد هویت قانونی رسمی هستند. بانک جهانی در چارچوب برنامهای موسوم به «ID4D» (تعیین هویت برای توسعه) اعلام کرد بیش از یک سوم این افراد به اصطلاح «نامرئی» را که بیشتر در آفریقا و آسیا زندگی میکنند، کودکانی تشکیل میدهند که تولد آنها ثبت نشده است.
بانک جهانی : یک میلیارد نفر در جهان هویت قانونی ندارند
این مشکل به خصوص در مناطق جغرافیایی تحت تاثیر فقر، تبعیض، بیماریهای همهگیر یا مناقشات مسلحانه، شدید است.
ویجایانتی دسای، مدیر برنامه تعیین هویت برای توسعه، گفت: «این پدیده علل متعددی دارد. در کشورهای در حال توسعه، یکی از علل اصلی فاصلهای است که افراد را از خدمات دولت جدا میکند.»
کارولینا تریولی، یکی از مسئولان این برنامه و وزیر سابق توسعه پروف گفت: «به عنوان مثال این یک مانع بزرگ برای ساکنان منطقه آمازون است. ساکنان منطقه برای دستیابی به یک خدمت دولتی، باید یک سفر پنج روزه با قایق طی کنند.»
از سوی دیگر، به عنوان مثال در سومالی، لیبریا یا اتیوپی، خانوادهها غالبا از اهمیت ثبت تولد و پیامدهای ثبت نکردن آن اطلاع ندارند.
آن-سوفی لوآ، نماینده سازمان ملل و مدیر سازمان کمک به کودکان «طرح بین المللی» مستقر در ژنو، گفت: «هنگامی که مردم به ضرورت اعلام تولد فرزندانشان آگاه میشوند، ممکن است برای آنها که شرایط اقتصادی مناسبی ندارند، هزینههای سنگینی داشته باشد.»
میلیونها کودک در آفریقا و آسیا تا سن مدرسه هیچ تماسی با دولت ندارند. در حالی که گواهینامههای تولد غالبا برای ثبت نام در مدارس یا شرکت در امتحانات ضروری است. همچنین گاهی اوقات، شرایط سیاسی، برخی خانوادهها را از اینکه مدارک رسمی داشته باشند، باز میدارد.
سازمانهای بینالمللی برای مقابله با این معضل، با صبر و تحمل بسیار تلاش میکنند تا این افراد نامرئی شناسایی شوند.
آن-سوفی لوآ گفت: فناوریهای دیجیتال یک پیشرفت بزرگ برای تهیه اسناد قانونی و آمار کامل و مشخص است.
سازمان «طرح بین المللی» که حدود ده سال پیش پویشی موسوم به «هر کودک حساب میشود» را به راه انداخت، به ثبت بیش از 40 میلیون کودک در 32 کشور جهان کمک کرده است. این سازمان، از طریق یک نرم افزار موبایل راهبردی را به اجرا گذاشت که به مسئولان روستاها این امکان را میدهد تا با دانلود یک نرمافزار، اطلاعات مربوط به تولد و فوت ساکنان روستا را گزارش دهند.
بیشتر بخوانید:
- بهترین شهرهای دانشجویی ایران در سال 99 چه شهرهایی هستند؟
- برای خرید یک لپ تاپ دانشجویی خوب چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟
- چگونه گرین کارت آمریکا بگیریم؟
- بهترین کشورهای دانشجویی جهان در سال 2020
- بودجه دانشگاه های کشور در لایحه بودجه 99
- راهنمای جامع شرایط و مدارک دریافت بلو کارت آلمان 2020
- دلایل ریجکتی ویزای شنگن ؛ 20 نکته مهم در سال 2020
- کار با اپلیکیشنهایی مانند کوچ سرفینگ
- ویزای گردشگری و تجاری پرتغال: شرایط، مدارک و راهنمای اپلای
- شرایط، مدارک و راهنمای جامع درخواست انواع ویزا ایتالیا 2020
یک میلیارد نفر در جهان هویت قانونی ندارند ! نظر شما در این خصوص چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید