محبوب ترین اپلیکیشن های جهان کدامند؟ در این نوشته با فهرست 10 اپلیکیشن دارای بیشترین دانلود در دهه گذشته میلادی با تکراتو همراه باشید تا نرم افزارهایی محبوب که بیشترین میزان دانلود را در میان همه نرم افزارها به خود اختصاص دادهاند را معرفی کنیم.
در حال حاضر میلیونها برنامه در گوگل پلی استور، اپ استور و دیگر پلتفرمها وجود داشته و هر روز نیز به تعداد آن افزوده میشود. تعداد برنامههایی که میتوانید دانلود کنید ( اگر برنامهنویس هستید، آپلود کنید) تمامی ندارد.
برای هر کاری نرمافزاری وجود دارد. از ارسال مواد غذایی به درب خانه گرفته تا رزرو بلیط فیلم و کنسرت و غیره. مهم نیست که گوشیهای همراه و ظاهر آنها هر روز تغییر میکند؛ این برنامهها و نرم افزارها هستند که تفاوتها را به وجود میآورند. با پایان دهه ۲۰۱۰ نگاهی به فهرست ده نرم افزار پر دانلود که در اختیار مصرف کننده نهایی قرار میگیرد، میاندازیم.
این فهرست توسط App Annie، یکی از ارائه دهندگان اطلاعات جهانی بازار تلفن همراه، تهیه شده است. با این حال، آنها تعداد دانلودهای هر برنامه را به صورت جداگانه به اشتراک نگذاشتهاند. در ادامه با تکراتو همراه باشید!
10 اپلیکیشن دارای بیشترین دانلود در دهه گذشته در یک نگاه:
- فیسبوک (Facebook)
- مسنجر (Messenger)
- واتساپ (Whatsapp)
- اینستاگرام (Instagram)
- اسنپچت (Snapchat)
- اسکایپ (Skype)
- تیک تاک (TikTok)
- یوسی بروزر (UC Browser)
- یوتیوب (YouTube)
- توئیتر (Twitter)
10 اپلیکیشن دارای بیشترین دانلود در دهه گذشته
فیسبوک (Facebook)
فیسبوک به عنوان بهترین پلتفرم شبکه اجتماعی شناخته میشود و همه میتوانند حدس بزنند که این برنامه بیشترین دانلود را داشته و بهترین نرم افزار دهه گذشته است.علیرغم کلاهبرداری کمبریج آنالیتیکا و نگرانیهای حریم خصوصی که اخیرا گریبانگیر فیسبوک شده است؛ این نرم افزار هنوز هم توسط میلیونها نفر در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید:
- روش حذف دائمی حساب کاربری فیس بوک
- بهترین پیام رسان های جهان در سال 2020
- بیشترین فالوور اینستاگرام در سال 2020
- فیسبوک مسنجر رومز (Facebook Messenger Rooms)
پر دانلود ترین نرم افزار دهه گذشته به کاربران اجازه میدهد تا با دوستان و خانواده خود در ارتباط بوده، عکسهایشان را به اشتراک بگذارند، به واسطه گروهها اجتماع تشکیل داده و همچنین میتوانند یک فضای فروشگاهی برای خود ایجاد کنند.
مسنجر (Messenger)
نرم افزار مذکور هم یکی دیگر از محصولات شرکت فیسبوک است که در رده دوم این فهرست قرار گرفته است. مسنجر به کاربران این امکان را میدهد تا مکالمات خصوصی داشته باشند و به لطف استیکرها، ماسکهای صورت و دیگر موارد، استفاده از این برنامه سرگرم کننده خواهد بود. مسنجر در سال ۲۰۱۱ به عنوان برنامهای مستقل برای اندروید و iOS عرضه شد.
واتساپ (Whatsapp)
وقتی در مورد برنامه های پر دانلود دهه گذشته صحبت میکنیم؛ باید منتظر واتساپ نیز باشیم. نرم افزاری که مطابق آخرین نظرسنجیها بیشترین میزان محبوبیت را در ایران دارد و چندماهی است به گوی رقابت را از تلگرام ربوده است. واتساپ بهترین برنامه پیام رسان شخصی است که دارای کاربری آسان بوده و همچنین ویژگیهای ممتازی نیز دارد که باعث شده تا در جایگاه سوم این فهرست قرار بگیرد.
بیشتر بخوانید:
- بهترین برنامه های ادیت ویدئو آیفون
- فیسبوک مسنجر رومز (Facebook Messenger Rooms)
- معرفی، بررسی و آموزش کار با اپلیکیشن Houseparty
- بهترین سرویس های ذخیره سازی ابری در سال 2020
- نحوه فعال کردن حالت شب در واتس اپ
اینستاگرام (Instagram)
اینستاگرام چهارمین محصول فیس بوک است که در فهرست ما قرار گرفته و به شایستگی لایق این جایگاه است. اینستاگرام نرم افزاری برای به اشتراک گذاری عکس و ویدئو در فضای مجازی است که در اکتبر سال ۲۰۱۰ (مهر ۱۳۸۹)، توسط کوین سیستروم (Kevin Systrom) و مایک کریگر (Mike Krieger) معرفی شد. این اپلیکیشن به سرعت به پلتفرمی تبدیل شد که به عکاسان، مشاغل کوچک و دیگران امکان دسترسی به مخاطبان گستردهتری را میداد.
اسنپچت (Snapchat)
اسنپچت یک نرم افزار پیام رسان چند رسانهای که توسط میلیونها نفر در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد. این برنامه در درجه اول به دلیل فیلترهای منحصر به فرد عکاسی و کنترل حریم خصوصی محبوب است. از قابلیتهای اسنپچت میتوان به «چت با استیکر»، بیتموجی (Bitmoji)، بهروزرسانی وضعیت و غیره را نام برد.
اسکایپ (Skype)
اسکایپ احتمالا یکی از اولین ارائه دهندگان تماس صوتی و تصویری اینترنتی از طریق رایانه، تبلت گوشیهای تلفن همراه است. این اپلیکیشن به کاربران امکان مکالمه و ارسال فیلم، صوت و تصویر را میدهد. سازمان های مختلف هنوز هم از پلتفرم Skype for Business استفاده میکنند.
تیک تاک (TikTok)
تیک تاک که توسط ByteDance در سال ۲۰۱۷ معرفی شد؛ یک پلتفرم اشتراک ویدئو است که در سال ۲۰۱۹ بین جوانان همهگیر شد. این پلتفرم به کاربران اجازه میدهد تا ویدیوهای کوتاه لبخوانی یا به نوعی، دابسمش بسازند.
یوسی بروزر (UC Browser)
نرم افزار مذکور یک مرورگر اینترنت بوده که توسط شرکت چینی/سنگاپوری اینترنت موبایل UC Web که متعلق به شرکت علی بابا است منتشر شده است. این مرورگر ظاهرا در بازارهای در حال پیشرفت، مانند هند و اندونزی محبوبیت بیشتری نسبت به گوگل کروم دارد.
بیشتر بخوانید:
- بهترین گوشی های هوشمند 2020
- بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020
- بهترین گوشی های 2020 سامسونگ
- بهترین گوشی های 2020 اپل
یوتیوب (YouTube)
یوتیوب، پلتفرم اشتراک گذاری ویدئوی متعلق به گوگل است که به دلیل امکان استفاده رایگان، در بین فهرست نرم افزار های دارای بیشترین دانلود دهه گذشته قرار گرفته است. چه محتوا فیلم آموزشی یا فیلم سرگرم کننده باشد؛ یوتیوب پلتفرم مورد علاقه سازندگان و کاربران بوده است.
توییتر (Twitter)
آخرین نرمافزار این فهرست توییتر است که یک بستر میکروبلاگینگ و شبکه اجتماعی است. توییتر یکی از محبوبترین برنامههای دهه گذشته بوده و همین امر، جایگاه آن را در فهرست پر دانلودترین نرم افزارهای دهه گذشته، توجیه میکند.
بیشتر بخوانید:
- جدیدترین و بهترین گوشی های 2020 شیائومی
- بهترین گوشی های 2020 آنر
- بهترین گوشی های 2020 هواوی
- بهترین گوشی های ارزان قیمت چینی
- راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی 2020 بازار
- راهنمای خرید بهترین گوشی هواوی 2020 در بازار
- راهنمای خرید بهترین گوشی میان رده سامسونگ 2020 در بازار
- بهترین گوشی سامسونگ تا 4 میلیون تومان در بازار
.
منبع: 91mobiles
گردآوری: حسین رجب چال