گزارشی که در نیویورک تایمز منتشر شده به توضیح علت سرمایهگذاری ایلان ماسک در شرکت دیپمایند پرداخته است. بر اساس این گزارش، ماسک در سال 2012 با یکی از بنیانگذاران شرکت دیپمایند ملاقات کرده بود و در این ملاقات متوجه شده بود که هوش مصنوعی میتواند برای کلونیهای بشری در مریخ تهدیدآمیز باشد.
به نظر میرسد که ایلان ماسک در گفتوگو با «دمیس هاسابیس»، همبنیانگذار شرکت دیپمایند، در سال 2012 برنامههای خود برای کلونیسازی در مریخ و حفظ بشریت را شرح داده بود. اما هاسابیس به او گفته بود که هوش مصنوعی ممکن است تهدید جدیای برای این برنامهها باشد. این گفتوگو باعث شد که ایلان ماسک تصمیم به سرمایهگذاری در دیپمایند بگیرد.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
- بزرگترین کوه منجمد جهان به حرکت افتاد
- اولین ماهواره جاسوسی کره جنوبی به فضا پرتاب شد
- همکاری آسترازنکا با شرکت هوش مصنوعی Absci برای درمان سرطان
علت سرمایهگذاری ایلان ماسک در شرکت دیپمایند
به طور واقعی، حرفهای دمیس هاسابیس منجر به توجه الان ماسک به هوش مصنوعی شد و او سرمایهگذاری در استارتاپ دیپمایند کرد تا این فناوری را بهتر درک کند.
در یک زمان، ایلان ماسک توضیح داد که امیدوار است انسانها با زندگی در سیاره مریخ، از خطرات موجود در زمین در امان باشند. بر اساس گزارش منتشر شده در نیویورک تایمز، بعد از بازدید هاسابیس از دفتر مرکزی اسپیسایکس در سال 2012، آنها در این زمینه با یکدیگر صحبت کردند.
طبق این گزارش، یک بار هنگامی که ایلان ماسک و دمیس هاسابیس در حال صحبت با یکدیگر بودند، ماسک از برنامههای خود برای مسافرت به مریخ به هاسابیس گفت و هاسابیس با اشاره به توانایی هوش مصنوعی به او گفت که ممکن است تمام تلاشهای او برای زندگی در مریخ را نابود کند. در ابتدا، ماسک به این اظهارات مقید ماند، اما بعداً تصمیم گرفت در دیپمایند سرمایهگذاری کند.
طبق گزارش نیویورک تایمز، گفتوگوی این دو فرد باعث شد که علاوه بر استفاده از ماسک، پیتر تیل هم در شرکت دیپمایند سرمایه گذاری کند تا بتواند اطلاعات بیشتری دربارهی این فناوری کسب کند. در سال 2014، گوگل شرکت DeepMind را به ارزش 500 میلیون دلار خریداری کرد.
از زمان مشخص شده، ماسک بهطور جدی به انتقاد از خطرات ناشی از هوش مصنوعی پرداخته است. در ماه مارس، او به یکی از سهامداران شرکت تسلا اعلام کرد که نگران وضعیت هوش مصنوعی است، اما در نهایت خود وارد یک استارتاپ به نام xAI شد. در ماه ژوئیه، او این استارتاپ راهاندازی کرد. همچنین، در ماه نوامبر، ماسک یک چتبات جدید به نام “گروک” را معرفی کرد که بهعنوان رقیبی برای ChatGPT شناخته میشود.
بیشتر بخوانید:
- دیلیت اکانت توییتر
- آموزش دیلیت اکانت روبیکا
- دیلیت اکانت پینترست
- پاک کردن اکانت واتساپ
- از کجا بفهمیم واتساپ هک شده ؟
- آموزش ساخت نظرسنجی در واتساپ
نظر شما دربارهی علت سرمایهگذاری ایلان ماسک در شرکت دیپمایند چیست؟ لطفا نظرات خود را با تکراتو در میان بگذارید