سیدجواد حسینی کیا یکی از نمایندگان مجلس که به تازگی عضو کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه شده استف، موافق رفع فیلتر یوتیوب و توییتر نیست.
چندی پیش اعضای ناظر بر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانهای، توسط نمایندگان مجلس معرفی شدند. بر این اساس، جواد حسینیکیا از کمیسیون صنایع و معادن با ۱۰۸ رأی و مهدی باقری از کمیسیون حقوقی و قضایی با ۹۳ رأی بهعنوان ناظران کمیته فیلترینگ انتخاب شدند.
درحالیکه دو نمایندهی مجلس در کارگروه فیلترینگ باید خبره در حوزه ICT از کمیسیون صنایع و معادن و کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس باشند، اشخاصی که بهتازگی وارد این کمیته شدهاند، سابقهی فعالیت در حوزهی فناوری اطلاعات ندارند.
نماینده ای که موافق رفع فیلتر یوتیوب و توییتر نیست!
اعضای کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانهای زیر نظر دادستان کل کشور شامل رئیس کارگروه، رئیس یا نماینده سازمان صدا و سیما، وزیر یا نماینده وزیر اطلاعات، وزیر یا نماینده وزیر فرهنگ و ارشاد، وزیر یا نماینده دادگستری، وزیر یا نماینده وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر یا نماینده وزیر علوم تحقیقات و فناوری، وزیر یا نماینده وزیر آموزش و پرورش، فرمانده نیروی انتظامی، یک نفر خبره در فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیسیون صنایع و معادن مجلس، یک نفر از نمایندگان عضو کمیسیون قضائی و حقوقی با تأیید مجلس و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی هستند.
سید جواد حسینی کیا به عنوان نماینده و عضو جدید کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه به تازگی در مصاحبه ای اعلام کرده است که موافق رفع فیلتر یوتیوب و توییتر نیست و در عین حال از مسئولینی که در این شبکه های مجازی اکانت دارند انتقاد کرد.
جواد حسینی کیا در این باره گفت: «من با فیلتر توییتر موافق هستم. همینطور دربارهی حضور مسئولان در شبکه توییتر؛ که البته مشابه این وضعیت را در شبکههای اجتماعی نیز شاهد هستیم، بارها به مسئولان گفته شده که نباید عضو باشند ولی متأسفانه این مسئله را رعایت نکردند.»
در وضعیتی که خود آقای حسینی کیا در اینستاگرام فعالیت دارند، مشخص نیست انتقاد ایشان به کدام مسئولین است. تقریبا از صدر تا ذیل و به هرکسی که فکر کنید حداقل یک اکانت توییتر پیدا میکنید.
وزیر ارتباطات بارها نظر مخالف خود در خصوص مسدود بودن توئیتر در ایران را ابراز کرده است, اما نمایندهی ناظر مجلس در کارگروه فیلترینگ اعتقاد متفاوتی دارد.
جواد حسینی کیا علاوهبر مخالفت با فعالیت رسمی تعداد زیادی از مسئولان کشور با وجود فیلتر بودن توییتر، میگوید شبکههایی مانند یوتیوب و توییتر ظرفیت رفع فیلتر را در کشور ما ندارند. این درحالی است که حسینی کیا خود ازطریق اینستاگرام و تلگرام با مردم در ارتباط است و مهدی باقری، دیگر عضو جدید کارگروه فیلترینگ هم در توییتر فعالیت دارد.
بیشتر بخوانید:
- بیشترین فالوور اینستاگرام در سال 2020
- رکورد لایو اینستاگرام
- پربازدیدترین ویدیوهای یوتیوب با بیش از 35 میلیارد بار مشاهده
- بهترین یوتیوبرها و استریمرهای ایرانی
- بازی مومو (Momo) ؛ چالش خودکشی در واتساپ و فیسبوک
- آشنایی با پرفروش ترین و بهترین برندهای سیگار
- پربازدیدترین ویدیوهای یوتیوب با بیش از 35 میلیارد بار مشاهده
- پردرآمدترین شغل های دنیا در سال 2019
- بهترین یوتیوبرها و استریمرهای ایرانی
- بازی مومو (Momo) ؛ چالش خودکشی در واتساپ و فیسبوک
- آشنایی با پرجمعیت ترین کانال های تلگرام
- آموزش تله کینزی در 10 دقیقه به صورت رایگان!
- رکورد کامنت اینستاگرام
- بهترین بازی ماشین اندرویدی 2020
- بیشترین لایک در اینستاگرام
- بیشترین فالوور اینستاگرام در ترکیه
نظر شما در خصوص فیلترینگ شبکه های اجتماعی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید