راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا ؛ نبرد تمام عیار چینی‌ها!

امروز قصد داریم به مقایسه دو پرچمدار چینی بپردازیم. با مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا می خواهیم تمرکزی بر دوربین این دو گوشی داشته باشیم.

کمپانی هوآوی با وجود تحریم‌های آمریکا دست به تولید پرچمدار دیگری زده است که می‌تواند از بسیاری جهات با دیگر پرچمداران دنیای گوشی‌های هوشمند رقابت کند. در این نوشتار تلاش خواهیم کرد که به مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا بپردازیم.

راهنمای خرید تکراتو

کشتی به گل نشسته شرکت هوآوی هنوز هم که هنوز است تلاش می‌کند تا در گردونه رقابت‌ها پابرجا بماند و بازار گسترده و پربازده تولید گوشی را از دست ندهد. از طرفی رقبای این برند، مانند شیائومی و سامسونگ، روز به روز پیشرفت می‌کنند و بر موفقیت‌هایشان می‌افزایند.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

به تازگی به مقایسه هوآوی پی 50 با گلکسی اس 21 اولترا پرداختیم و دو پرچمدار گران‌قیمت و همه فن حریف را بررسی کردیم. امروز قصد داریم به مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا بپردازیم و سختی تصمیم‌گیری را برای مخاطبان آسان‌تر کنیم.

هوآوی پی 50 پرو در زمینه دوربین و نمایشگر از بهترین‌های بازار است و شاید نتوان گوشی پرچمدار دیگری را هم‌رده با آن دانست.

از طرفی شیائومی می 11 اولترا نیز معروف به دوربین با کیفیت است و باید دید در دوئلی که میان این دو گوشی برگزار می‌شود، کدام یک پیروز نبرد خواهد شد. با مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا همراه تکراتو باشید. در این مطلب می‌خواهیم ببینیم که هوآوی پی 50 پرو بهتر است یا می 11 اولترا.

بیشتر بخوانید:

آیفون 13 و آیفون 13 مینی (Apple iPhone 13 Mini) 

آیفون 13 پرو مکس (Apple iPhone 13 Pro Max)

طراحی و ساخت: هوآوی پی 50 پرو بهتر است یا می 11 اولترا

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
هوآوی P50 Pro یا Mi 11 Ultra / هوآوی P50 Pro یا Mi 11 Ultra

ابعاد هوآوی پی 50 پرو 158.8 در 72.8 در 8.5 میلی‌متر است و با 195 گرم وزن، در مقایسه با شیائومی می 11 اولترا بسیار سبک‌تر خواهد بود. قاب پشتی انحنای زیبا و جذابی دارد که در ناحیه ماژول‌های دوربین قرار گرفته است و جلوه خاصی به پنل پشتی بخشیده.

بیش از 91 درصد قاب جلویی را نمایشگر 6.6 اینچی این گوشی پوشانده است. صفحه نمایش اُولد پی 50 پرو خمیده است و یک دوربین سلفی نیز در بریدگی صفحه‌اش دیده می‌شود. خوشبختانه حسگر اثر انگشت اپتیکال و اسپیکرهای استریو زیر صفحه نمایش تعبیه شده‌اند و دیگر در قسمت دکمه‌های پاور نیستند.

در پنل پشتی دو ماژول بزرگ دایره‌ای شکل دیده می‌شود که در امتداد آنها و در قسمت پایینی قاب، لوگوی هوآوی با فونت متوسط نوشته شده است. در واقع ماژول‌ها درون یک دایره بزرگ قرار گرفته‌اند که به رنگ مشکی است. همچنین چهار لنز این دوربین درون دو قاب دایره‌ای شکل قرار گرفته‌اند.

دوربین سلفی نیز همان‌طور که گفتیم در قسمت مرکزی نمایشگر و بالای صفحه قرار دارد. هوآوی پی 50 پرو در پنج رنگ مشکی، طلایی، سفید، صورتی و آبی عرضه شده است. در فریم سمت راست دکمه‌های پاور و تنظیم صدا قرار دارند. این دستگاه مانند اکثر پرچمداران بازار از گواهی مقاومت IP68 برخوردار است و می‌تواند تا عمق 1.5 متری برای 30 دقیقه دوام آورد و البته در برابر نفوذ گرد و غبار هم مقاوم خواهد بود.

هوآوی پی 50 پرو شیائومی می 11 اولترا
ابعاد 158.8 در 72.8 در 8.5 164.3 در 74.6 در 8.4 میلی متر
وزن 195 گرم 234 گرم
صدای استریو دارد دارد

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

اولین چیزی که در طراحی شیائومی می 11 اولترا توجه شما را به خود جلب می‌کند، ماژول‌های برجسته دوربین است. یک کادر بزرگ که سه دوربین را در خود جای داده است. دو تا از این دوربین ها اپتیکال‌اند و یک دوربین هم برای تله فوتو تعبیه شده است.

در نسل قبلی این گوشی شاهد چهار ماژول عمود بودیم که تا نیمه‌های پنل پشتی کشیده شده بودند و اکنون می 11 اولترا طراحی زیباتر و دلپذیرتری دارد. در پنل پشتی فلاش ال ای دی به همراه یک نمایشگر اُولد کوچک نیز به چشم می‌خورد. جنس قاب پشتی سرامیک براق است و دو رنگ سیاه و سفید دارد. می 11 اولترا مجهز به گواهی مقاومت IP68 است.

رنگ مشکی این گوشی به علت براق بودن پنل پشتی مستعد جذب اثر انگشت و لکه است. سازندگان این گوشی برای حفاظت از نمایشگر از شیشه گوریلا گلس ویکتوس استفاده کرده‌اند. نمایشگر آمولد می 11 اولترا حامل حسگر اثر انگشت اپتیکال است که زیر آن تعبیه شده است.

دقت و سرعت این سنسور بسیار قابل قبول است. فریم دور تا دور گوشی آلومینیومی است و گوشه‌های آن برای محافظت از ضربه دیدن برجسته شده است. در فریم پایینی شاهد وجود پورت شارژ یو اس بی C و اسلات سیمکارت هستیم و در فریم بالایی نیز بلندگوی دوم و میکروفون قرار دارد. ابعاد این گوشی 164.3 در 74.6 در 8.4 میلی متر است و وزنی حدود 234 گرم دارد و همان طور که گفتیم به نسبت هوآوی پی 50 پرو سنگین محسوب می شود.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
هوآوی پی 50 پرو بهتر است یا می 11 اولترا / هوآوی پی 50 پرو بهتر است یا می 11 اولترا

بیشتر بخوانید:

گلکسی زد فولد 3 (Samsung Galaxy Z Fold 3) 

گلکسی زد فلیپ 3 (Galaxy Z Flip 3) 

نمایشگر: مقایسه مشخصات P50 Pro و Mi 11 Ultra

با ادامه مقایسه هوآوی پی 50پرو با می 11 اولترا با شما هستیم. صفحه نمایش هوآوی پی 50 پرو 6.6 اینچی است و مجهز به پنل اُولد است. حال آنکه شیائومی می 11 اولترا از نمایشگری 6.81 اینچی برخوردار است.

صفحه‌نمایش این گوشی کیفیت تصویر 2700 در 1228 را ارائه می‌کند. میزان پیکسل در هر اینچ در این دستگاه پرچمدار، 450 در هر اینچ است که عدد مناسبی قلمداد می‌شود. نمایشگر اُولد این گوشی هوشمند، قابلیت نمایش بیش از یک میلیارد رنگ دارد و از طرف دیگر نرخ تازه‌سازی 120 هرتزی و نرخ حساسیت لمسی 300 هرتزی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

این صفحه نمایش اُولد لبه‌های خمیده‌ای دارد که البته در نسخه استاندارد کاملا تخت است. کیفیت تصویر در هوآوی پی 50 پرو کواد اچ دی است و طبق شنیده‌ها این صفحه‌نمایش، ساخته دو کمپانی سامسونگ دیسپلی و ال جی دیسپلی است.

چندی پیش هوآوی پی 50 پرو در بخش نمایشگر بهترین امتیازات را از وبسایت تخصصی و معروف دگزومارک دریافت نمود که نتایج آن نشان می‌دهند، نمایشگر این دستگاه در قسمت خوانایی امتیاز 70 از 100 را گرفته است. در حال حاضر بهترین صفحه‌نمایش موجود را در میان پرچمداران، پی 50 پرو دارد.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
هوآوی پی 50 پرو بخریم یا شیائومی می 11 اولترا

از نقاط قوت نمایشگر اُولد این دستگاه می‌توان به روشنایی بالا در هنگام پشتیبانی از قابلیت اچ دی آر 10 اشاره کرد. خوانایی بالا در بیشتر سناریوها و میزان حساسیت بالا و دقیق از دیگر ویژگی‌های مثبت این گوشی است.

اما شواهد دگزومارک نشان می‌دهند که به هنگام بازی با افت فریم نامناسبی مواجه خواهیم شد که ممکن است این خبر برای گیمرها ناخوشایند باشد.

هوآوی پی 50 پرو شیائومی می 11 اولترا
نوع نمایشگر OLED AMOLED
سایز 6.6 اینچ 6.81 اینچ
کیفیت تصویر 2700 در 1228 پیکسل 3200 در 1440 پیکسل
تراکم پیکسلی 450 در هر اینچ در هر اینچ 515

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

شیائومی می 11 اولترا صاحب یک صفحه‌نمایش 6.81 اینچی است. نوع پنل این گوشی آمولد است و یکی از نمایشگرهای خوب بازار است. نمایشگر پرچمدار شیائومی قابلیت‌های یونیکی همچون کیفیت تصویر بالا، نرخ نوسازی بالا و دقت رنگ خوبی دارد و به سختی می‌توان از آن ایراد گرفت.

این صفحه نمایش از قابلیت محبوب اچ دی آر نیز پشتیبانی می‌کند. کیفیت تصویری که می 11 اولترا ارائه می‌نماید، 3200 در 1440 است که البته از هوآوی پی 50 پرو بیشتر است.

رفرش ریت می 11 اولترا متغیر است و در روی دو حالت بالا و استاندارد در نوسان است. زمانی که روی حالت استاندارد قرار گیرد، شاهد نرخ 60 هرتزی هستیم و اگر نرخ بالا انتخاب شود، نرخ 120 هرتزی فعال می‌شود.

حالت متغیر این نمایشگر بسته به فعالیتی که کاربر می‌کند، تغییر می‌یابد. در کل شیائومی می 11 اولترا در حالات مختلف و به تناسب میزان و نوع فعالیت کاربر، می‌تواند نرخ های 30، 60، 90 و 120 هرتز را تجربه کند.

از دیگر ویژگی‌های مهم می 11 اولترا پشتیبانی از حالت دالبی ویژن و نمایش 1.07 میلیارد رنگ است که کیفیت تصاویر را بالا می‌برد. سازندگان چینی این گوشی مدعی‌اند که حداکثر روشنایی می 11 اولترا 1700 نیت است.

بیشتر بخوانید:

گوشی شیائومی ردمی 9 (Xiaomi Redmi 9)

گوشی سامسونگ گلکسی A72 

دوربین: مقایسه مشخصات P50 Pro و Mi 11 Ultra

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا / مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

با مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا همراه ما باشید. در بخش دوربین این گوشی شاهد یکی از بهترین نمونه‌های بازار هستیم. از بهترین قسمت‌های دوربین این گوشی بخش بزرگنمایی یا زوم آن است که در مقایسه با پرچمداران سامسونگ و اپل بهتر عمل نموده است.

در بخش دوربین این مجموعه دو دایره بزرگ می‌بینیم که چهار ماژول در خود جای داده‌اند. در مورد طراحی کادر دوربین عده‌ای بر این باورند که جلوه خاصی به پنل پشتی بخشیده است و البته در کنار اینها برخی نیز چنین طراحی را ناشی از بدسلیقگی و تعجیل هوآوی می‌دانند.

هوآوی در نسخه‌های قبلی سری P از بزرگنمایی‌های 5 و 10 برابری استفاده کرده بود اما در هوآوی پی 50 پرو برعکس نسخه‌های قبلی از زوم اپتیکال 3.5 برابری بهره می‌برد.

هوآوی با زیرکی از چنین سیستم بزرگنمایی استفاده کرده است که در ادامه به آن می‌پردازیم. هوآوی پی 50 پرو از مجموعه دوربین 40+13+64+50 مگاپیکسلی برخوردار است.

دوربین عریض این گوشی 50 مگاپیکسل است و دارای لنزی 23 میلی‌متری است. این لنز مجهز به فوکوس خودکار چندسویه با تشخیص فاز، فوکوس خودکار لیزری و لرزشگیر اپتیکال تصویر است که از نسبت کانونی 1.8 بهره‌مند شده.

در خصوص لنز فوق عریض باید به دوربینی 13 مگاپیکسلی اشاره کنیم که در آن خبری از فوکوس خودکار یا لرزشگیر اپتیکال نیست و از گشودگی دیافراگم 2.2 بهره می‌برد. از دیگر دوربین‌های جذاب هوآوی پی 50 پرو، پریسکوپ تله فوتو 64 مگاپیکسلی است که لنزی 90 میلی‌متری دارد.

این دوربین از فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر بهره‌مند است و در کنار همه اینها زوم اپتیکال 3.5 برابری نیز دارد. گشودگی دیافراگم این لنز عدد 3.5 است و لنز چهارم و آخرین دوربین این گوشی، دوربین سیاه و سفید 40 مگاپیکسلی است.

اکنون زمان آن است به زوم اپتیکال 3.5 میلی‌متری بازگردیم. دوربین 64 مگاپیکسلی که از زوم اپتیکال 3.5 برخوردار است، با واسطه موتور تصویر ایکس دی اُپتیک و ایکس دی فیوژن پرو تقویت شده است و در نهایت منجر به خلق تصاویری 16 مگاپیکسلی با فاصله کانونی 90 میلی متر می‌شود.

کاربران می‌توانند از زوم 100 برابری نیز استفاده کنند اما کیفیت پایین می‌آید و عملاً کاربرد زیادی ندارد. و اما آنچه شما را جذب این گوشی و دوربینش می‌کند، زوم 5 تا 20 برابری است. این لنز تله فوتو قدرتمند توانایی دارد که اشیاء دور را به نزدیک بیاورد و با کمک موتور تصویر ایکس دی اُپتیک عکس‌ها را بهبود بخشد.

سایت دگزومارک در بررسی‌های جامعی که داشته و تست‌های مفیدی که انجام داده، به این نتیجه رسیده که در حال حاضر بهترین دوربین گوشی جهان از آنِ هوآوی پی 50 پرو است. در این خصوص شیائومی می 11 اولترا نیز از قافله عقب مانده است.

امتیازات دگزومارک برای بخش عکاسی، بزرگنمایی و عملکرد فیلم‌برداری به ترتیب: 149، 107 و 116 بوده است که ارقام خیره کننده‌ای است. در کل دوربین این پرچمدار مانند هم نسلی‌های خودش از بهترین‌های بازار است.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
مقایسه مشخصات P50 Pro و Mi 11 Ultra / مقایسه مشخصات P50 Pro و Mi 11 Ultra

بیشتر بخوانید:

گوشی سامسونگ گلکسی A52

گوشی شیائومی پوکو M3 پرو 

نوع دوربین هوآوی پی 50 پرو شیائومی می 11 اولترا
دوربین عریض 50 مگاپیکسل 50 مگاپیکسل
دوربین فوق عریض 13 مگاپیکسل 48 مگاپیکسل
دوربین تله فوتو 64 مگاپیکسل 48 مگاپیکسل
دوربین سلفی 13 مگاپیکسل 20 مگاپیکسل

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

شیائومی می 11 اولترا دارای پیشرفته‌ترین و بزرگ‌ترین دوربینی است که تا کنون در گوشی‌های هوشمند به کار رفته است. سه ماژول در پنل پشتی جا خوش کرده‌اند که بزرگترین لنز از آنِ دوربین اصلی است و بزرگترین سنسور موجود بازار را در اختیار دارد.

کیفیت دوربین اصلی 50 مگاپیکسل است و از گشودگی دیافراگم 2 بهره‌مند است. لنز آن 24 میلی‌متر است و مجهز به فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، فوکوس خودکار لیزری و لرزشگیر اپتیکال تصویر است.

لنز فوق عریض می 11 اولترا نیز 48 مگاپیکسل و نسبت کانونی آن 2.2 است. اندازه این لنز 12 میلی‌متر است و از فوکوس خودکار با تشخیص فاز پشتیبانی می‌کند.

آخرین دوربین این گوشی غول پیکر، لنز تله فوتو 48 مگاپیکسلی است که باگشودگی دیافراگم 4.1 از لنز پریسکوپی 120 میلی‌متری بهره می‌برد. این لنز هم مانند دیگر هم خانواده‌ای‌هایش از فوکوس خودکار با تشخیص فاز و لرزشگیر اپتیکال تصویر استفاده می‌کند.

اگر دقت نمائید، لنز تله فوتو هوآوی پی 50 پرو 64 مگاپیکسل و می 11 اولترا 48 مگاپیکسل است. از جمله تفاوت‌های این دو پرچمدار همین دوربین است. هوآوی در زمینه ثبت تصاویر با دوربین تله فوتو و زوم اپتیکال برتر از می 11 اولترا عمل می‌کند.

بزرگنمایی اپتیکال دوربین تله فوتو می 11 اولترا 5 برابری است و از کیفیت خوبی برخوردار است. به همراه این سه ماژول و البته در قاب جلویی شاهد دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی هستیم.

عکس‌هایی که با لنز پریسکوپ 5 برابری گرفته می‌شوند از جزئیات عالی و کنتراست خوبی بهره می‌برند. رنگ‌ها دقیق و دامنه داینامیکی نیز عالی است.

در مورد لنز فوق عریض باید بگوییم که جزئیات همچنان در سطح بالایی قرار دارند و وضوح به شدت خوب است. دامنه داینامیکی نیز گسترده است و در کل می‌توان گفت تا به اینجای کار ایرادی بر دوربین‌ها وارد نیست. دوربین می 11 اولترا حالتی به نام «افزایش کیفیت تصویر» دارد که حالت خودکار شبانه را فعال سازی می‌کند.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا / مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

این حالت تمام تلاشش را می‌کند تا عکس‌هایی که در تاریکی گرفته می‌شوند بسیار شبیه به تصاویر ثبت شده در روز باشند. برجسته‌سازی‌های خوبی در این حالت دیده می‌شود و جزئیات نیز معرکه است.

با خاموش کردن این حالت از میزان جزئیات کاسته می‌شود. فعال سازی این حالت در دوربین فوق عریض جزئیات بیشتری را نشان می‌دهد و به پویایی عکس کمک فراوانی می‌نماید.

همان‌طور که پیش تر درباره دوربین 20 مگاپیکسلی سلفی گفتیم، تصاویری که با آن ثبت می‌شوند مناسب‌اند اما عالی نیستند و نمی‌توان آن را به این صفت مزین کرد. ولی در کل جزئیات و میزان رنگ و دامنه پویایی خوبی دارند.

تمام دوربین‌های می 11 اولترا توان فیلم‌برداری 8K را دارند و سرعت فیلم‌برداری در این حالت 24 فریم بر ثانیه است. از طرفی تمام دوربین‌ها می‌توانند با کیفیت 4K و با نرخ 60 فریم فیلم‌برداری نمایند. دامنه داینامیکی 8K با 4K یکسان است و صرفاً در کیفیت، تفاوت‌هایی دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید:

مقایسه پوکو ایکس 3 پرو با شیائومی می 11 لایت

مقایسه پوکو ایکس 3 پرو با سامسونگ گلکسی A52

سخت افزار: هوآوی پی 50 پرو بهتر است یا می 11 اولترا

هوآوی پی 50 پرو از دو تراشه بهره‌مند شده است. اولین تراشه این گوشی کیرین مخصوص این کمپانی است و دومی هم اسنپدراگون 888 نسخه فورجی است.

این دو تراشه از بهترین‌های موجود اند اما متاسفانه به دلیل تحریم‌ها و کمبودهایی که در تامین تراشه‌های جدید وجود داشته است، هوآوی مجبور شده این گوشی پرچمدار را با نسخه اینترنت فورجی روانه بازار کند و شاید در آینده و نسخه پرو پلاس خود از فناوری فایوجی استفاده نماید.

همان‌طور که پیش‌تر گفتیم، از مهمترین کمبودهایی که هوآوی پی 50 پرو به عنوان یک پرچمدار دارد، عدم برخورداری از مودم فایوجی است که البته رقبای این برند مانند شیائومی از این مودم برخوردار اند.

معماری لیتوگرافی این دو تراشه 5 نانومتری است ولی ترتیب قدرت پردازنده‌های مرکزی و گرافیکی‌شان متفاوت است. تراشه کیرین 9000 از 8 ماژولی هسته‌ای تشکیل شده است. ترکیب هسته‌های این پردازشگر یک هسته کورتکس A77 است که از حداکثر فرکانس 3.13 گیگاهرتزی استفاده می‌کند.

سه هسته دیگر این تراشه نیز از کورتکس A77 و با حداکثر فرکانس 2.54 گیگاهرتز برخوردار اند. برای پردازش‌های سبک نیز چهار هسته کورتکس A55 با توان فرکانسی2.05 گیگاهرتزی استفاده شده.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
هوآوی پی 50 پرو بخریم یا شیائومی می 11 اولترا / هوآوی پی 50 پرو بخریم یا شیائومی می 11 اولترا

پردازنده اسنپدراگون 888 فورجی نیز روی کاغذ ضعیف‌تر از تراشه کیرین 9000 است و با داشتن یک هسته 2.84 گیگاهرتزی و سه هسته 2.42 گیگاهرتزی و چهار هسته 1.80 گیگاهرتزی به پردازش وظیفه‌های سنگین و سبک می‌پردازد. پردازنده گرافیکی چیپست کیرین 9000 مالی جی 78 است در حالی که ماژول گرافیکی اسنپدراگون آدرنو 660 است.

هوآوی پی 50 پرو از اسلات کارت حافظه جانبی نیز برخوردار است که تا 256 گیگابایت پاسخگوی نیازهای کاربران است. نوع این درگاه حافظه نانو مموری است و از شیار دوم سیمکارت بهره می‌برد. این گوشی در دو نسخه رم حداقل 8 و حداکثر 12 گیگابایت و 128، 256 و 512 گیگابایتی عرضه شده است.

مشخصات هوآوی پی 50 پرو شیائومی می 11 اولترا
تراشه کیرین 9000 اسنپدراگون 888
پردازنده مرکزی 8 هسته ای 8 هسته ای
پردازنده گرافیکی مالی جی 78 آدرنو 660
حافظه ذخیره سازی 8/128، 8/256، 8/512، 12/512 8/256، 12/256، 12/512
رابط کاربری HarmonyOS 2.0 MIUI 12.5

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

در دل گوشی شیائومی می 11 اولترا نیز همان تراشه 5 نانومتری کوالکام تعبیه شده است. پردازنده مرکزی آن از 8 هسته تشکیل شده است. ترکیب این هسته ها به ترتیب 1+3+4 است.

این تراشه در می 11 اولترا حدود 25 درصد بهبود عملکرد دارد و از فناوری‌های آخرین نسخه هوش مصنوعی و نیز مودم فایوجی نیز بهره‌مند است. حداقل حافظه رم این دستگاه 8 گیگابایت و حداقل فضای ذخیره‌سازی آن 128 گیگابایت است.

ترتیب نسخه‌های مختلف می 11 اولترا بدین شکل است. 8 گیگابایت حافظه رم با 256 گیگابایت حافظه داخلی، 12 گیگابایت حافظه رم با 256 گیگابایت حافظه داخلی و 12 گیگابایت رم و 512 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی داخلی.

بیشتر بخوانید:

گوشی شیائومی Mi Mix 4 

گوشی شیائومی پوکو X3 پرو

نرم افزار: مقایسه مشخصات P50 Pro و Mi 11 Ultra

در ادامه مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا به نرم‌افزار این دو پرچمدار می‌رسیم. هوآوی پی 50 پرو از سیستم عامل اختصاصی هوآوی با نام هارمونی او اس استفاده می‌کند. ویژگی‌های این سیستم عامل به شرح زیر خواهد بود:

از جمله قابلیت‌های این سیستم، اوپن سورس بودن یا متن باز بودن آن است. این یعنی تمام توسعه‌دهندگان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری می‌توانند به کدهای فراخوانی شده این سیستم عامل دسترسی داشته باشند. از دیگر خوبی‌های این سیستم این است که می‌تواند در سایر محصولات الکترونیکی مانند تبلت و لپ تاپ هم به کار رود.

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا
هوآوی P50 Pro یا شیائومی Mi 11 Ultra / هوآوی P50 Pro یا شیائومی Mi 11 Ultra

با این سیستم عامل می‌توانید از نقشه و مسیریابی مشترکی بر روی گوشی‌تان بهره‌مند شوید. فرض کنید مسیری را می‌خواهید طی کنید و امکان استفاده از گوشی‌تان را در طول مسیر ندارید. اکنون می‌توانید نقشه را روی گوشی خود مشخص کنید و ادامه مسیر را از روی ساعت هوشمندتان طی کنید.

از قابلیت‌های جذاب گوشی برای گیمرها این است که می‌توانند در بازی‌های چند نفره کنترل را روی چندین دستگاه منتقل کنند.

قابلیت‌های دیگر این سیستم عامل به شما امکان این را می‌دهد که از گوشی خود حداکثر استفاده را ببرید. سیستم عامل از دیگر تفاوت‌های این دو گوشی است. هوآوی پی 50 پرو از سیستم عامل هارمونی و شیائومی نیز از لانچر اختصاصی خود با نام MIUI بهره می‌برد.

شیائومی می 11 اولترا مجهز به جدیدترین نسخه اندروید یعنی اندروید 11 است و از رابط کاربری MIUI 12 بهره می‌برد. البته آپدیت های این لانچر هم اکنون در دسترس کاربران قرار گرفته است. نمایشگر این دستگاه از الگوریتم همیشه روشن برخوردار است و می‌توانید به راحتی آن را سفارشی‌سازی کنید.

در شیائومی می 11 اولترا قادر خواهید بود به هر تعداد که تمایل دارید، تم دانلود کنید و در کنار پوسته‌های مختلف گوشی خود را فضای کاربری‌تان را سفارشی‌سازی نمائید.

بیشتر بخوانید:

مقایسه آیفون 13 پرو مکس با گلکسی اس 21 اولترا 

مقایسه وان پلاس 9 پرو با شیائومی می 11 اولترا

باتری: هوآوی P50 Pro یا Mi 11 Ultra

هوآوی پی 50 پرو از باتری با ظرفیت 4360 میلی‌آمپری بهره می‌برد. این باتری مجهز به فست شارژر 66 واتی و شارژر وایرلس 50 واتی است. این عدد نشان می‌دهد که این گوشی باید در کمتر از 35 دقیقه شارژ کامل شود.

هوآوی پی 50 پرو شیائومی می 11 اولترا
ظرفیت 4360 میلی آمپر 5000 میلی آمپر
شارژ سریع 66 وات سیمی و 50 وات وایرلس 67 واتی با 67 واتی وایرلس

مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا

می 11 اولترا نیز از شارژی با ظرفیت 5000 میلی‌آمپری استفاده می‌کند. طی آزمایش‌های گوناگونی که روی این گوشی صورت گرفته، باید این دستگاه تا 11 ساعت وبگردی، 28 ساعت مکالمه و 15 ساعت تماشای ویدئو را ساپورت کند. حالت آماده به کار می 11 اولترا نیز 95 ساعت دوام می‌آورد که عدد بی‌نظیری است.

شارژر این گوشی 67 واتی است و در این قسمت یقیناً شیائومی گل کاشته است. ظرفیت بیشتر باتری و سرعت شارژ بالای می 11 اولترا بسیار خوب به نظر می‌رسد. با مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا همراه شما بودیم و سعی کردیم بهترین راهنمایی‌ها را تقدیم نمائیم.

سوالات متداول

در این بخش به برخی سوالات متداول مرتبط با مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا می‌پردازیم.

کدام گوشی برای عکاسی بهتر است ؛ پی 50 پرو یا می 11 اولترا؟

در بخش دوربین هوآوی همواره در سالیان اخیر دست بالا را داشته است. ماژول دوربین پی 50 پرو نیز مجموعه شگفت‌انگیزی شامل سنسورهای 50 مگاپیکسلی واید،‌ 64 مگاپیکسلی پریسکوپ، 13 مگاپیکسلی اولتراواید و 40 مگاپیکسلی سیاه و سفید است. دوربین این دستگاه را کمپانی مطرح لایکا ساخته و مطابق با آمار و سنجش دگزومارک،‌ این گوشی با 144 امتیاز و درواقع 1 امتیاز بالاتر از می 11 اولترا برترین دوربین بازار است.

کدام گوشی سخت افزار بهتری دارد ؛‌ پی 50 پرو یا می 11 اولترا؟

در بحث سخت‌افزار تفاوت‌های جدی میان دو گوشی وجود دارد. کایرین 9000 به کار رفته در هوآوی پی 50 فاقد پشتیبانی از فایوجی است و کار را برای دوستداران هوآوی سخت می‌کند. می 11 اولترا در عوض با اسنپدراگون 888 قدرت پردازشی خوبی نصیبت دارندگان خود می‌کند و برای کاربری گیمینگ بسیار مناسب است.

بیشتر بخوانید:

نظر شما در خصوص مقایسه هوآوی پی 50 پرو با می 11 اولترا چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (4 نظر)

    از لحاظ باتری هیچ برندی به پای هواوی نمیرسه، من یه پی اسمارت 2017 خریدم بعد از 4سال افت سی درصدی پیدا کرد، اما شیائومی هم از لحاظ کیفیت و قیمتهای مقرون به صرفه و تنوع کوشی برای هر سلیقه ای تبدیل به برندی خاص شده، سامسونگ رو اصلا قبول ندارم

    پاسخ

    من چندین ساله مارکهای مختلف هواوی استفاده میکنم افت کیفیت نداشته راضی ام ازش،

    پاسخ

    با سلام من بعد از چندین تجربه هواوی و آنر را از لحاظ کیفت مدل سبک و سرعت بالا ترجیح میدم %

    پاسخ

    با سلام
    به نظرم من این گوشیا رو بعد از یکسال کارکرد باید مقایسه کنی ببینی چقدر سیائومی و حتی سامسونگ کیفیت شون میاد پایین
    من که دو گوشی شیائومی می ۱۰ و پوکو ان اف سی دارم اشتباه محضه خریدنش.
    بعد از یکی دو هفته کیفیت باطری گوشی شدیدا افت پیدا میکنه.
    رابط کاربریش که افتضاحه اصن در حد ۱۱۰۰نوکیا هم نیست چه برسه به برندای دیگه.
    چهار سال ایکس ۵ و ۸ آنر داشتم
    واقعا راضی بودم
    خدا خیرشون بده هنوزم افت کیفیت پیدا نکرده
    از گوشیای همرده سامسونگ هم خیلی سرتره.
    دمشون گرم
    بازم آنر میخرم با اینکه مث شیائومی و سامسونگ تبلیغات ندارند منتظر پرچمدارش هستم

    پاسخ