coinex
راهنمای خرید تکراتو

عرضه استارتاپ ترکیه‌ای در بورس نیویورک قطعی شد؛ تاریخسازی ترک‌ها!

عرضه استارتاپ ترکیه‌ای در بورس نیویورک قطعی شد. شرکت “مارتی” ترکیه توانست تاریخ‌سازی کند و خود را به بزرگترین بورس جهان برساند.

با اعلام شورای بازرگانی آمریکا-ترکیه، عرضه استارتاپ ترکیه‌ای در بورس نیویورک قطعی شده است. استارتاپ ترکیه‌ای Marti Technologies که در حوزه حمل‌ونقل فعالیت می‌کند توانسته خود را به بزرگترین بورس جهان برساند و این موضوع برای این استارتاپ و همچنین کشور ترکیه موفقیت بزرگی محسوب می‌شود. لازم به ذکر است که بدین‌وسیله استارتاپ مذکور به یک شرکت سهامی عام تبدیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: تولید پهپادهای ترکیه‌ای در اوکراین ؛ پاسخی به همکاری ایران و روسیه در تولید پهپاد!

عرضه استارتاپ ترکیه‌ای در بورس نیویورک

شورای بازرگانی آمریکا-ترکیه که زیر نظر اتاق بازرگانی ایالات متحده فعالیت می‌کند، رسماً اعلام کرد استارتاپ ترکیه‌ای Marti Technologies در بازار بورس نیویورک فهرست شده است. این نخستین باری است که عرضه‌ی اولیه‌ سهام یک شرکت ترکیه‌ای در بازار بورس نیویورک انجام می‌گیرد.

مارتی که در سال ۲۰۱۸ بنیان‌گذاری شد و خدمات حمل‌و‌نقل شهری ارائه می‌دهد، اولین استارتاپ ترکیه‌ای است که به‌صورت انحصاری در بازار بورس نیویورک فهرست می‌شود. اضافه‌شدن مارتی به بازار بورس نیویورک، اتفاقی مهم در تاریخ تجارت ایالات متحده و ترکیه به‌شمار می‌آید. این دو کشور از سال ۲۰۱۹ حجم تجارت دوجانبه را بیش‌از ۷۰ درصد افزایش داده‌اند.

عرضه استارتاپ ترکیه‌ای در بورس نیویورک

مارتی از مدت‌ها پیش با شرکت‌های آمریکایی صنعت فناوری برای افزایش تعداد مشتریانش کار می‌کند. این شرکت همچنین نظر برخی از سرمایه‌گذاران آمریکایی را برای گسترش برنامه‌هایش جلب کرده؛ یکی از سرویس‌های جذاب مارتی، حمل‌و‌نقل اشتراکی ازطریق وسایل نقلیه‌ برقی دوچرخ است.

مدیر اجرایی شورای بازرگانی آمریکا-ترکیه می‌گوید شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران آمریکایی به حمایت از رشد مداوم استارتاپ‌های نوآور ترکیه ادامه می‌دهند. او می‌گوید ترکیه فرهنگ کارآفرینی و اکوسیستم پیشرفته‌ هیجان‌انگیزی در حوزه‌ فناوری دارد.

بنیان‌گذار و مدیرعامل مارتی می‌گوید تبدیل‌شدن به یک شرکت سهامی عام قدمی در راستای دست‌یابی به هدف اصلی است؛ یعنی تبدیل کردن مارتی به یک سوپر اپلیکیشن حمل‌و‌نقل:

«ما همچنین مفتخریم تا شرایط را برای رابطه‌ تجاری سرمایه‌گذاران آمریکایی و سایر استارتاپ‌های ترکیه‌ای تسهیل کنیم.»

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره عرضه استارتاپ ترکیه‌ای در بورس نیویورک چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

.

منبع: زومیت

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر