coinex
راهنمای خرید تکراتو

جنگنده نسل پنجمی سوخو 57 به زودی وارد ناوگان هوایی روسیه می‌شود

جنگنده پیشرفته سوخو 57 به‌عنوان جانشین میگ 29 و سوخو 27 در آینده‌ای نزدیک به ناوگان هوایی روسیه اضافه خواهد شد. اما این جنگنده پیشرفته چه ویژگی‌هایی دارد؟

بنابر گفته وزارت دفاع روسیه، 22 فروند جنگنده پیشرفته سوخو 57 تا پایان سال 2024 میلادی به ناوگان هوایی این کشور اضافه خواهد شد. البته میزان سفارش این جنگنده نسل پنجمی 75 فروند است که مابقی آنها نیز در سالهای بعدی به دست این کشور خواهد رسید. گفتنی‌ست که روسیه قصد دارد دو جنگنده میگ-۲۹ و سوخو-۲۷ را بازنشست کرده و سوخو 57 را جایگزین آنها کند.

بیشتر بخوانید: واردات جنگنده سوخو 35 از روسیه منتفی شد؛ بدقولی روس‌ها و ابراز بی‌میلی ایران!

جنگنده پیشرفته سوخو 57 به ناوگان هوایی روسیه اضافه خواهد شد

به گزارش تکراتو و به نقل از خبرآنلاین، بنابر گفته رئیس شرکت “United Engine”، شرکت دولتی روسی که مسئول تولید موتورهای نظامی و غیرنظامی هوانوردی و برنامه‌های اکتشاف فضایی است، در نمایشگاه “Army-۲۰۲۳”؛ اکنون همه چیز طبق برنامه پیش می‌رود و شرکت قصد ندارد زمان تولید را جابجا کند.

بنابر گزارش‌های منتشر شده، وزارت دفاع روسیه ۷۶ فروند از این جنگنده را سفارش داده‌است. هوانوردی روسیه قرار است تا پایان سال ۲۰۲۴ نزدیک به ۲۲ جنگنده نسل پنجم را به خط دفاعی خود اضافه کند.

سوخو-۵۷، یک جنگنده برتری هوایی چندمنظوره نسل پنجم ساخت روسیه است که از سال ۲۰۰۲ تاکنون درحال ساخت و توسعه است. این جنگنده به گونه‌ای طراحی شده تا توانایی پرواز ابرپیمایشی، ابرچابکی و پنهان‌کاری داشته باشد و با برخورداری از اویونیک پیشرفته بتواند از راه جنگ الکترونیک در زمین و دریا بر جنگنده‌های نسل چهارم چیره شود.

جنگنده پیشرفته سوخو 57 به ناوگان هوایی روسیه اضافه خواهد شد

بنابر گفته گزارش‌های منتشر شده، جنگنده سوخو-۵۷ در آینده جایگزین میگ-۲۹ و سوخو-۲۷ خواهد شد و روسیه آن دو جنگنده را بازنشسته خواهد کرد.

گفتنی است که روسیه در توسعه جنگنده‌های نسل پنجم از سایر کشورهای جهان جلوتر است و نزدیک‌ترین رقیب آن، کره‌جنوبی با برنامه KF-۲۱ است؛ کی‌اف-۲۱ یک جنگنده نسل ۴٫۵ چندمنظوره محصول مشترک کره جنوبی و اندونزی است که به نیروی هوایی این دو کشور خدمت خواهد کرد.

پیمانکار اصلی این جنگنده دولت کره جنوبی است که ۶۰ درصد از هزینه پروژه را پذیرفته‌است؛ ۲۰ درصد بودجه توسط اندونزی و ۲۰ درصد دیگر توسط شرکت‌های خصوصی فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره جنگنده پیشرفته سوخو 57 چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر