اگر برایتان سوال است که بهترین اپلیکیشن های مسیریابی خارجی و ایرانی کدام است و هر یک چه ویژگیهایی دارد، این مقاله مناسب شماست!
آخرین باری که بدون استفاده از گوشی هوشمند برای مسیریابی به مکان جدیدی رانندگی کردید کِی بود؟ احتمالاً حتی یکی یا دو بار موقع رانندگی برای رسیدن به یک جلسه مهم گم هم شده باشید! طبق مطالعهای که توسط United Tires انجام شده، 93 درصد از پاسخدهندگان گفتند که برای رفت و آمد به برنامه GPS اعتماد میکنند و 1 نفر از هر 5 نفر هر روز از اپهای مسیریابی استفاده میکند.
شمایی که این مقاله را میخوانید، به احتمال زیاد جزء این دسته از کاربران هستید؛ پس با ما همراه شوید تا بهترین برنامه های مسیریاب را به شما معرفی کنیم.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید:
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی برای عموم کاربران
برنامههای مسیریابی دائماً پیشرفت میکنند و هر سال بهروزرسانیهای جدیدی به آنها اضافه میشود. بهترین اپلیکیشن های مسیریابی زندگی شما را با مزایایی مانند:
- راحتی؛ سریعتر به مقصد خود برسید و در مصرف بنزین صرفه جویی کنید؛
- قابلیت اطمینان و دقت؛ بهترین اپلیکیشن های مسیریابی مسیر کوتاه و خلاصه بهترین را برای رسیدن به مقصد شما پیدا می کنند؛
- در دسترس بودن؛ می توانید از اکثر برنامه های GPS به صورت رایگان و از هر جای دنیا استفاده کنید)
- استفاده آسان (برخی از برنامهها ویژگیهایی مانند هشدارهای ترافیک و آبوهوا، توقفهای متعدد، بهینهسازی مسیر و اشتراکگذاری موقعیت مکانی را ارائه میدهند).
تنها بخش سخت ماجرا، انتخاب دقیق ترین اپلیکیشن مسیریاب برای شماست، چرا که گزینههای زیادی وجود دارد. ما این کار را برای شما راحت کرده و 11 تا از بهترین نرم افزار های مسیریابی را که نیازهای کاربران را به بهترین وجه برآورده میکنند، تهیه کردهایم.
1. اپِ گوگل مپز Google Maps
رایگان
مزایای اصلی:
- کاربرپسندی؛
- قابل اعتماد؛
- بهروزرسانی مکرر.
دسترسی روی:
- مک
- ویندوز
- اندروید
- iOS
امتیاز Capterra: ۴.۷/۵
با ویژگیهایی مانند تصاویر ماهوارهای، نمای ۳۶۰ درجه خیابان با واقعیت افزوده و برنامهریزی مسیر برای سفر با پای پیاده، ماشین، دوچرخه، هواپیما و حملونقل عمومی، دلیلی وجود دارد که Google Maps محبوبترین برنامه رایگان نقشه در میان برنامههای کاربردی نقشه است.
Google Maps که یکی از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی خارجی است، فقط یک برنامه ناوبری ساده نیست، مجموعه امکاناتی است از اطلاعات ترافیک لحظهای، پخش موسیقی و ادغام با دستیار گوگل، اشتراکگذاری پیشرفت سفر و تب «جست وجو / اکسپلور» مبتنی بر هوش مصنوعی را ارائه میکند.
با وجود مزیت اصلی رایگان بودن ۱۰۰ درصدی، برنامهریز مسیر Google محدودیتهایی نیز دارد.
اگر در حال برنامه ریزی برای سفری با چندین توقف هستید، همانطور که بسیاری از فروشندگان خارج از شرکت انجام میدهند، Google Maps بهترین مسیر را از یک نقطه به نقطه دیگر پیدا میکند، اما کل مسیر را بهینه نمیکند. مثلاً شما نمیتوانید بیش از ۱۰ توقف به مسیر خود در Google Maps اضافه کنید.
با این گفته، Google Maps به عنوان یک برنامه ناوبری GPS برای مشاغل کوچک بدون نیازهای مسیریابی پیچیده میتواند برای پاسخگویی به نیازهای آنها مناسب باشد.
آنها همچنین به تازگی نمای فراگیر (Immersive view) را معرفی کردهاند، یک ویژگی جدید مبتنی بر هوش مصنوعی که به کاربران امکان می دهد نمای سه بعدی و چندبعدی از یک مکان داشته باشند، جایی که میتوانید مسیرهای دوچرخه سواری، پیاده روها، تقاطعها و پارکینگها را برای سفر بعدی خود پیش نمایش کنید.
بیایید نگاهی به مزایا و معایب بیندازیم:
مزایا
- کاربرپسندی؛
- رایگان؛
- به شما کمک میکند تا کوتاهترین مسیر را از نقطه A به B پیدا کنید؛
- برنامه های کاربردی تلفن همراه برای iOS و اندروید؛
- بهروزرسانی ترافیک و رویدادهای لحظهای؛
معایب
- محدود به ۱۰ توقف؛
- نمی تواند اطلاعات مشتری را ردیابی کند؛
- کمبود شخصی سازی؛
- بدون ادغام CRM؛
- نمیتوان مخاطبین را وارد کرد.
در مجموع، گوگل مپز با امکانات رایگانی که ارائه میدهد قطعاً از بهترین مسیریاب های اندروید و IOS است.
بیشتر بخوانید:
2. اپِ ویز WAZE
رایگان
مزایای اصلی:
- اطلاعات لحظهای؛
- کنترل سرعت؛
- اطلاعرسانی در مورد جای پارک.
دسترسی روی:
- مک
- ویندوز
- اندروید
- iOS
ویز که متعلق به گوگل است، شباهتهایی با گوگل مپز نیز دارد، اما بر روی سفرهای با ماشین تمرکز میکند. در مقایسه با گوگل مپز، دادههای لحظهای دقیقتری در مورد شرایط ترافیک، بسته شدن جادهها و غیره ارائه میدهد؛ پس لقب دقیق ترین نرم افزار مسیریاب برازندهاش است!
مسیریاب ویز به دلیل جمعآوری بهروزرسانیهای لحظهای ترافیک از کاربرانی که میتوانند بهصورت زنده وضعیت جادهها را به رانندگان دیگر اطلاع دهند، بسیار قابل اعتماد است. چنانکه ویز حتی میتواند به شما بگوید که پلیسهای کنترل سرعت کجا پنهان شدهاند!
ویز همچنین به کاربران یک ویژگی مفید در زیر تب مسیریابی در برنامه خود ارائه میدهد. با این امکان، شما میتوانید رانندگی را برای زمان آینده برنامهریزی کنید و ویز زمان حرکت را به شما یادآوری کند. این امر میتواند برای برنامهریزی و زمانبندی عالی باشد.
ویز یک رابط کاربری شیک و مینیمال با سطح بالایی از گزینههای شخصیسازی ارائه میدهد. آنها حتی تمهای جالبی را ارائه میدهند که کاربران میتوانند از بین آنها انتخاب کنند و حتی گزینههایی برای دریافت راهنمایی صوتی توسط افراد مشهور مورد علاقهتان مانند مورگان فریمن یا آرنولد شوارتزنگر وجود دارد. خیلی جالب است، نه؟!
درست مانند گوگل مپز، برنامهریز مسیر ویز اجازه توقفهای نامحدود در مسیرها را نمیدهد. یعنی خب شما باید هر بار یک مسیر جدید ایجاد کنید، که باعث میشود برنامهریزی کارآمد مسیرهای باچندین توقف، بسیار زمانبر شود. ولی تمام اینها باعث نمیشود که این اپ را از بهترین نرم افزار های مسیریابی ندانیم!
مزایا
- آسان برای استفاده؛
- رایگان؛
- دادههای مبتنی بر کاربر برای ترافیک، خطرات و تشخیص پلیس؛
معایب
- فقط میتواند تا ۲ توقف اضافه کند؛
- چیدمان بهم ریخته؛
- برنامه میتواند حواستان را پرت کند.
بیشتر بخوانید:
3. اپِ هییر ویگو Here weGo
رایگان
مزایای اصلی:
- امکان استفاده به صورت آفلاین؛
- اطلاعات لحظهای ترافیک.
دسترسی روی:
- iOS
- اندروید
HERE WeGo مانند اکثر برنامههای GPS دیگر در این لیست، همه مسیرها را با هم مقایسه میکند تا بهترین مسیر موجود را پیدا کند و از بهترین اپلیکیشن های سفری اندروید است.
همچنین نقشههای آفلاین را برای بیش از ۱۰۰ کشور دنیا ارائه میدهد، به این معنی که در صورت قطع شدن اینترنت میتوانید روی آن حساب کنید. اما مزیتی که باعث میشود در این لیست خاص باشد این است که برای مناطق شهری طراحی شده و حتی قبل از شروع سفرتان، دادههای ترافیک و پارکینگ را در اختیار شما قرار میدهد تا بدانید برای تحویل یا دریافت سفارشاتتان کجا میتوانید بروید!
HERE WeGo به طور مستقیم با شرکتهای خودروسازی همکاری میکند. هرچند چندان در ایران کاربردی ندارد، ولی به صورت کلی، این امر تضمین میکند که هر بهروزرسانی نقشه به طور یکپارچه با سیستم ناوبری وسیله نقلیه شما ادغام میشود و این کار، عملکرد سیستم مسیریابی شما را بهینه میکند. پس هییر ویگو را هم در فهرست بهترین اپلیکیشن های مسیریابی بگنجانید!
مزایا
- با توجه به نوع حمل و نقل شما بهینه شده است؛
- رابط کاربری تمیز.
معایب
- تاخیر در ردیابیGPS؛
- مسیرهای ارائه شده همیشه کارآمدترین نیستند؛
- امکان به روزرسانی نقشهی آفلاین بعد از دانلود وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:
کسب درآمد از یوتیوب چگونه است؟
4. اپِ مپس.می Maps.me
رایگان
مزایای اصلی:
- به طور مرتب بهروزرسانی میشود؛
- امکان استفاده به صورت آفلاین.
دسترسی روی:
- iOS
- اندروید
اگر رانندهی تحویل کالا هستید، ممکن است به یک برنامه GPS با مصرف کم باتری علاقهمند باشید. از آنجایی که این برنامه کاملاً به صورت آفلاین در دسترس است، در مقایسه با استفاده از سایر برنامههای ناوبری، دستگاه شما عمر باتری بیشتری خواهد داشت و مدام نیاز نیست به اینترنت متصل باشد! این نرمافزار از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی خارجی است!
یکی از مزایای اصلی انتخاب Maps.me نسبت به اکثر برنامههای مسیریابی دیگر در خدمات پستی، این است که نقشهها توسط میلیونها کاربر بهصورت روزانه بهروزرسانی میشوند و این برنامه را بسیار قابل اعتماد میکند.
از معایب آن میتوان به این موارد اشاره کرد که مشاغل روی نقشه اغلب بهروزرسانی نمیشوند و زمانی که پیچ را رد میکنید، ایجاد مسیر جدید میتواند زمانبر باشد.
معایب
- سطح بالایی از جزئیات در نقشهها؛
- نسخه رایگان فقط امکان دانلود ۱۰ نقشه آفلاین را میدهد؛
- برنامه مستعد هنگ کردن است.
بیشتر بخوانید:
آموزش ساخت کانال در اینستاگرام
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی برای سفرهای جادهای
5. اپِ رود تریپرز Roadtrippers
رایگان
مزایای اصلی:
- برآورد فوری هزینه سوخت؛
- کاوش بر اساس دستهبندیها.
دسترسی روی:
- مک
- کامپیوتر شخصی
- اندروید
- iOS
ما میتوانیم ادعا کنیم که رودتریپرز از بهترین مسیریاب های تلفن همراه است چرا که با بیش از ۳۸ میلیون سفر برنامهریزی شده و بیش از ۴۲ میلیارد مایل طی شده را در خودش جای داده و این برنامه را به یکی از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی در سفر جادهای تبدیل میکند.
Roadtrippers به لطف فرآیند برنامهریزی بصری و جذاب، برای کاوش مکانهای جدید عالی است. شمار این اطلاعات به مجموعهای از بیش از ۳۰۰ مکان جالب و فوق العاده میرسد که میتوانید برای ارتقای سفر خود از آنها دیدن کنید. به آسانی، یک سفر از نقطه A به نقطه B را برنامه ریزی کنید و مکان های دیدنی را در فاصله تعیین شده از مسیر خود بیابید.
همچنین این برنامه به خوبی متلهای موجود در مسیر را با بررسیها و عکسها به شما در یافتن مکان استراحت عالی پیشنهاد میکند. میتوانید بهطور مستقیم از برنامه، محلهایی برای کمپ زدن، دیدنیها و جاذبهها، هتلها و فعالیتهای جالب برای انجام کار پیدا کنید. برای مسیریابی یکپارچه میتوانید با برنامه GPS مورد علاقه خود مثلاً گوگل مپز آن را همگامسازی کنید. اما به نظر ما، نمیتوانید روی دقتش حساب کنید و دقیق ترین برنامه مسیریابی موجود نیست!
در عوض، Roadtrippers به شما امکان میدهد مسیر خود را تا ۳ توقف به صورت رایگان برنامه ریزی کنید. پس از آن، گزینهای برای ارتقاء به Roadtrippers Basic، Pro یا Premium وجود دارد که همه آنها هزینههای متفاوتی دارند. Roadtrippers Premium با قیمت ۵۹.۹۹ دلار در سال، همراه با نقشه های آفلاین، هشدارهای ترافیک زنده و ۱۵۰ توقف در هر سفر ارائه میشود.
مزایا
- کشف مکانهایی که با آنها آشنا نیستید؛
- نقشههای آفلاین.
معایب
- گزینههای رایگان و پایه تبلیغات دارند؛
- ناوبری میتواند غیرقابل اعتماد باشد؛
- استفاده از نسخه رایگان دشوار است.
بیشتر بخوانید:
بهترین اپلیکیشن های جایگزین توییتر
بهترین برنامه ضبط مکالمه دو طرفه در اندروید
6. مپ کوئست MapQuest
رایگان
مزایای اصلی:
- پیدا کردن بهترین قیمت بنزین
- ایجاد نقشههای سفارشی
دسترسی روی:
- iOS
- اندروید
MapQuest نخستین برنامه نقشه برداری است که در سال ۱۹۹۶ راه اندازی شد.آنها استاندارد ابزارهای نقشه برداری را تعیین کردند و از آن زمان به بعد به مفهوم اصلی خود پایبند بودهاند، یعنی خوب این شرکت یک زمانی دقیق ترین اپلیکشین های مسریابی را داشت!
Mapquest نقشهای تعاملی دارد که در آن میتوانید هتلها، پمپ بنزینها، فروشگاههای مواد غذایی و موارد دیگر را کشف کنید، مثل دادههای ترافیک زنده از جمله کندی ترافیک یا رخدادهای جادهای و نمایش محتوای دوربینها را نیز ارائه میدهد.
با این برنامه رایگان، می توانید تا ۲۶ توقف را برای یافتن بهترین مسیر برای صرفه جویی در زمان و هزینه بنزین در نظر بگیرید.
آنچه باعث میشود استفاده از این برنامه GPS برای سفرهای جادهای سرگرم کننده باشد این است که میتوانید نقشه های سفارشی ایجاد کنید تا به راحتی با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
به خاطر داشته باشید که این برنامه به صورت آفلاین در دسترس نیست، بنابراین برای استفاده از آن به اتصال به اینترنت نیاز دارید.
MapQuest همچنین تا حدودی قدیمی است و فاقد ویژگی های مدرن مانند ایجاد سرنخ، شخصیسازی یا به روز رسانی ترافیک زنده است ولی این دلیل نمیشود که از بهترین نرمافزار های مسیریابی نباشد!
مزایا
- قابلیت نقشهبرداری ساده؛
- سهولت استفاده؛
معایب
- زمانی که در ترافیک گیر کردهاید، مسیرهای جایگزین ارائه نمیدهد؛
- اگر میخواهید توقفی اضافه کنید، باید سفر را دوباره راه اندازی کنید.
بیشتر بخوانید:
پردانلودترین اپلیکیشن های سال 2024
بهترین برنامه های مسیریابی برای ورزشهای فضای باز
برنامههای مسیریابی زیادی برای گوشیهای هوشمند وجود دارد، اما برخی از آنها برای ورزشهای فضای باز مانند کوهنوردی، دوچرخهسواری در کوهستان، یا اسکی طراحی شدهاند. این برنامهها ویژگیهای خاصی را ارائه میدهند که برای فعالیتهای خارج از جاده ایدئالشان میسازد. در اینجا چند مورد از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی را برای ورزشهای فضای باز در نظر گرفتهایم و فهرستنویس مزایا و معایب آنها را بر میشمریم!
7. اپِ گایا جیپیاس Gaia GPS
مزایا
- نقشههای توپوگرافی دقیق؛
- امکان دانلود نقشههای آفلاین برای مناطق دورافتاده؛
- ابزارهای برنامهریزی مسیر قدرتمند؛
- ردیابی مسیرهای پیموده شده؛
معایب
- یادگیری نحوه استفاده از تمام ویژگیها کمی زمانبر است؛
- نسخه رایگان محدودیتهایی دارد.
8. اپِ آلتریلز AllTrails
مزایا
- بزرگترین جامعه مسیرهای پیادهروی و دوچرخهسواری با فیلترهای جستجوی دقیق؛
- بررسیهای کاربر برای مسیرها به شما در انتخاب مسیر مناسب کمک میکند؛
- امکان دانلود نقشههای آفلاین برای مسیرهای خاص.
معایب
- برخی از ویژگیهای کلیدی در نسخه رایگان در دسترس نیستند؛
- نقشههای توپوگرافی به خوبی سایر برنامهها نیستند.
بیشتر بخوانید:
پردانلودترین اپلیکیشن های سال 2023
بهترین برنامه ضبط تماس برای اندروید، آیفون و کامپیوتر
9. اپِ ویکیلوک Wikiloc
مزایا
- جامعه بزرگ کاربران که مسیرهای جدیدی را برای کشف به اشتراک میگذارند؛
- قابلیت دنبال کردن مسیرهای دیگران به صورت زنده بهروی نقشه؛
- مسیرها برای انواع مختلف ورزشهای فضای باز در دسترس است؛
معایب
- رابط کاربری کمی شلوغ است؛
- برخی از ویژگیهای کلیدی در نسخه رایگان در دسترس نیستند؛
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی
بر اساس تجربه استفاده از اپهای داخلی، دو مورد نشان و بلد را از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی ایرانی در نظر گرفتهایم که در ادامه بیشتر بررسیشان میکنیم.
10. اپِ نشان: مسیریابی جامع و فارسی
رایگان
مزایای اصلی:
- نشان دادن آلودگی هوا؛
- نمایش مسیرهای حمل و نقل عمومی و محاسبهٔ زمان رسیدن.
دسترسی روی:
- iOS
- اندروید
نشان، یکی از محبوبترین برنامههای مسیریابی در ایران است که با ارائه قابلیتهای متعدد، به انتخابی ایدهآل برای رانندگان، موتورسواران، دوچرخهسواران و عابران پیاده تبدیل شده است.
مزایا
- جستجو و مسیریابی آفلاین در تمام استانهای ایران و کشورهای مقصد سفر ایرانیان امکانپذیر است.
- ایستگاههای آلودگی هوا به همراه شاخص کیفیت هوا روی نقشه نشان داده میشود تا از وضعیت هوای مسیر خود مطلع باشید.
- مسیریابی حملونقل عمومی در شهرهای مشهد و تهران با نمایش خطوط هر ایستگاه، هزینه سفر و زمان رسیدن اتوبوس در دسترس است.
معایب
- برخی از کاربران از انتخاب مسیرهای نامناسب توسط نشان گلایه دارند. در صورتی که چندین مسیر برای مقصد وجود داشته باشد، نشان همیشه کوتاهترین مسیر را انتخاب نمیکند.
- قدرت تشخیص و اصلاح مسیریابی باید افزایش یابد تا در صورت وجود مسیر کوتاهتر در حین رانندگی، نشان به طور خودکار آن را جایگزین مسیر فعلی کند.
در مجموع، نشان از بهترین مسیریاب های اندروید و iOS است که میتواند نیازهای مختلف کاربران ایرانی را در سفرهای درون و برونشهری برآورده کند.
بیشتر بخوانید:
بهترین برنامه های ادیت ویدیو در آیفون
11. اپِ بلد: مسیریاب فارسی با دستیار صوتی چندزبانه
رایگان
مزایای اصلی:
- نمایش طرح ترافیک و اطلاعات لحظهای؛
- امکانات هشدار راهنمایی و رانندگی.
دسترسی روی:
- iOS
- اندروید
بلد، یک برنامه مسیریابی ایرانی محبوب است که با استفاده از GPS، مسیریابی دقیق و بهروز را برای کاربران خود فراهم میکند. این برنامه با در نظر گرفتن شرایط مختلف مانند طرح ترافیک و اطلاعات ترافیک لحظهای، بهترین مسیر را برای رسیدن به مقصد شما انتخاب میکند. این برنامه تقریباً در اکثر قابلیتها با نشان مشابهت دارد.
اما بر خلاف نشان، امکان مسیریابی آفلاین در بلد وجود ندارد و نقشههای آفلاین بهدلیل مشکل در نصب و عملکرد، از آن حذف شدهاند. یکی از ویژگیهای جالب بلد، دستیار صوتی آن است که به زبانهای ترکی، عربی، یزدی، کرمانی، شیرازی و گیلکی صحبت میکند. با این حال، برخی از کاربران از کندی سرعت نرمافزار، بهروز نبودن نقشهها و مسیرهای روستایی، و خطای محاسباتی زمان رسیدن به مقصد بهخصوص هنگام ترافیک در بلد گلهمند هستند.
مزایا
- بلد از امکانات متعددی مانند هشدار پلیس، محدودیت سرعت، دوربین کنترل سرعت و سرعتگیر؛
- تخمین لحظهای زمان رسیدن به مقصد و نمایش مسیرهای مختلف برای رسیدن به مقصد برخوردار است؛
- صحبت دستیار صوتی به گویشها و زبانهای مختلف
معایب
- کندی و کرش نرمافزار؛
- نبود نقشه آفلاین؛
- خطای محاسباتی درتخمین.
در مجموع، بلد یک برنامه مسیریاب فارسی با امکانات متعدد و دستیار صوتی چندزبانه است که میتواند برای رانندگان ایرانی مفید باشد.
جمعبندی
در این بررسی، بهترین اپلیکیشین های مسیریابی را مرور کردیم، از گوگل مپز گرفته تا به نشان و دیگر اپهای مهجورتر که از دید مخاطبان پنهان مانده بودند. در مجموع، برای اینکه مناسبترین برنامه مسیریابی را بیابید، در وهلهٔ نخست، شناسایی نیازهاتان مهم است، یعنی میخواهید سفر جادهای بروید یا ورزش کنید و یا کالایی را به مقصدی برسانید. همهٔ این موارد شما را در یافتن بهترین برنامه مسیریاب کمک خواهد کرد.
سوالات متداول
بهترین اپلیکشین مسیریابی رایگان کدام است؟
گوگل مپز Google Maps بهترین نرم افزار مسیریابی رایگان بوده که در پلتفرمها و سیستمعاملهای مختلف در دسترس است.
بهترین مسیریاب از نگاه کاربران کدام است؟
بررسیها در پلتفرمهای آنلاین نشان داده که گوگل مپز، محبوبترین مسیریاب از نظر کاربران است.
بیشتر بخوانید:
- ویژگی های نسخه پریمیوم تلگرام
- بررسی ویژگی های iOS 17
- برترین ترفندهای iOS 17 که نمیدانستید!
- بهترین برنامههای ساخت میم 2023
- بهترین برنامه های ساخت گیف در اندروید و iOS
- بهترین افزونه های اد بلاکر کروم
دیدگاه شما دربارهٔ بهترین اپلیکیشن های مسیریابی چیست؟ آیا نرمافزاری را سراغ دارید که در این لیست نیامده باشد؟ لطفاً نظرات خود را در بخش کامنتها برای تکراتو بنویسید.
سلام
من چون علاقه ای وافر به نقشه ها دارم، معمولا تعداد زیادی از آنها را لود میکنم.
نقشه های «روتا»«مجستیک»«دال»«bjeo» RYSSien» گوگل ارت» البته در ایران فقط بخاطر پولی بودن نقشه ها، محدودیت ندارند. بلکه امنیتی بودن تهران و… قدرت زوم کمتری به نقشه ها داده. نشان، بلد، دال، روتا، حتی پلاک ثبتی اماکن را هم دارد. نقشه ی «مپ» ایرانی و«رایا» را هم فراموش کردم.
عالی هستن
یکی بگو ببینم کدامش مورد پسند بود؟
سلام برو Magic earth نصب کن قیامته راهنمای صوتی داره نقشه اش مرتب اپدیت می شود
بعضی ها کلا با هر نرم افزار ایرانی مشکل دارن. تقصیر خودشون هم نیست هرچی شبکه های ماهواره ای میگن درسته
مگه ماهواره داری….؟ یعنی 24 ساعته میگن برنامه ایرانی استفاده نکنین. عجب بی کارهایی هستن اونا.
از شوخی بگذریم، من هر گز ویز رو به برنامه های نصفه نیمه کپی شده شان ترجیه نمیدم. کثافت ها آمدن پهنای باندشو کم کردن و محدودیت گذاشتن روش که مجبور بشین ایرانی نصب کنین.
تمام اپ ها به جر مورد 10 و 11 خوبه تست شده ولی مورد 1 تا 3 عالیه.
بلد و نشان والا جوری مسیر رو بهتون دور میکنن و دور گردن میچرخونن لقمه رو که پشیمون میشی ازش استفاده کنی تقصیری هم ندارن بلاخره اپ داخلی است دیگر
نخیر نشان عالیه مپس می اشغاله نقشه خالی است نه سخنگو فارسی دارد و نه چند مسیره است برو مجیک ارث وسایجکت نصب کن معنی مسیریاب خواهی فهمید ویز تازه فیلتره
آفرین تف به کسی که ویز رو فیلتر کرد.
بدون هیچ تعصبی ، نشان عالیه
از بس طولانی بود و تبلیغ وسطش داشت نتونستم بخونم