اگر گیمر هستید و میخواهید یک سیستم مناسب برای بازی کردن تهیه کنید، با راهنمای خرید بهترین کارت گرافیک گیمینگ در سال 2020 همراه باشید.
لقب بهترین کارت گرافیک و مناسبترین پیشنهاد برای هر فرد میتواند معنی متفاوتی داشته باشد، اما اگر بهحرفهای هر خریدار یک کارت گرافیک جدید توجه کنیم، متوجه میشویم که قصد تقریبا تمامی آنها خریداری کارت گرافیکی است که درکنار عملکرد مناسب و قدرتمند قیمت مناسب و مشتریمداری داشته باشد.
اما در مقابل در دنیای کارتهای گرافیک یک قانون نانوشته وجود دارد که در آن آمده است خریدار هرچقدر پول بیشتری پرداخت کند، میتواند قدرت گرافیکی بیشتری را در اختیار داشته باشد. این جمله تا حدی دقیق است چون مدتها است شاهد عرضه و حضور یک کارت گرافیک بسیار قدرتمند اما با قیمت تمام شده پایین در بازار نبودیم و این حقیقت میتواند سندی محکم بر این ادعا باشد.
با ما در تکراتو همراه باشید تا به معرفی بهترین کارت گرافیک گیمینگ در سال 2020 بپردازیم.
بهترین کارت گرافیک گیمینگ در سال 2020
اگر آمارهای اینتل، AMD و انویدیا درست باشند، شما احتمالاً از رایانهای استفاده میکنید که چندین سال قدمت دارد. در رایانههای شخصی این مسئله تقریباً همیشگی است، بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که شما از کارتهای گرافیکی استفاده کنید که از نمونههای جدیدتر خود که از فناوری رهگیری پرتو و پردازش هوشمند بهره میبرند، بسیار عقبتر باشند.
خیلی از چیزها در طی این چندساله تغییر یافتهاند، مخصوصاً در زمینه فناوریهای پردازش گرافیکی و همچنین تقاضا برای نرمافزارهایی که به این سختافزارها متکی هستند، به خصوص نرمافزارهایی که برای اجرای بازیها و اپلیکیشنهای تولید محتوا مانند ابزارهای سهبعدی و ویرایشگرهای ویدیویی مورداستفاده قرار میگیرند.
حتی اگر به سختافزاری پایه برای وبگردی و یا استریم ویدیو نیاز داشته باشید، بهترین کارت گرافیک میتواند با افزایش سرعت رمزگشایی و بازطراحی ویدیوها، سرعت رایانه شما را افزایش دهد. در لپتاپهایی که به درگاه Thunderbolt 3 مجهز هستند، شما میتوانند با استفاده از یک کارت گرافیک اکسترنال (eGPU)، توان گرافیکی لپتاپ و یا iMac خود را افزایش دهید.
در زمینه رنگها، انویدیا گرافیک قدیمی سری GeForce شما را مقداری بهینهتر میکند. از درایور نسخه ۴۳۱٫۷۰ که در تاریخ ۷ مرداد (۲۹ جولای) منتشر شده، این شرکت پشتیبانی از طیف رنگ ۳۰بیتی را در فتوشاپ و سایر نرمافزارهای شرکت ادوبی فراهم کرده است. پس لازم نیست که چندین هزار دلار را برای یک کارت گرافیک Quadro، آنهم فقط برای بیتهای رنگی اضافی پرداخت کنید.
چشمانداز کارتهای گرافیک بهطور مداوم در حال تغییر است. به عنوان مثال، در مردادماه (جولای)، انویدیا و AMD با گرایش به سمت بازار در حال پیشرفت گیمینگ ۱۴۴۰p، باعث تغییری کلی در کارتهای محدوده ۳۵۰ تا ۵۰۰ دلاری شدند.
انویدیا RTX 2060 Super ،RTX 2070 Super و RTX 2080 Super را جهت جایگزینی با سریهای عادی ۲۰۷۰، ۲۰۸۰ ارائه کرد، درحالیکه RTX 2060 همچنان بر جای خود باقی است. این اقدامات، تغییراتی اساسی را در مشخصات این سختافزارها به وجود نمیآورند، بلکه صرفاً باعث بهبودهای جزئی در کارتهای قبلی میشوند.
اقدام قابل توجه مربوط به AMD بود که سری Radeon RX 5700 و RX 5700 XT خود را که از معماری ۷ نانومتری ناوی بهره میبرند، معرفی کرد. AMD جهت رقابت با انویدیا، قیمت کارتهای خود را کاهش داد.
یکی از تفاوتهای اساسی میان کارت گرافیکهای انویدیا و AMD در این روزها، مربوط به شتاب فناوری رهگیری پرتو است. منظور از این موضوع وجود یا عدم وجود این فناوری نیست، بلکه منظور سرعت اجرای آن است.
انویدیا از هستههای اختصاصی سیلیکونی RT (رهگیری پرتو) استفاده کرده و همچنین رابط کاربری برنامهنویسی اختصاصی خود را نیز ایجاد کرده که این موضوع باعث ایجاد سختیهای بیشتری برای توسعهدهندگان میشود. AMD سختافزار کمتری را به این ویژگی اختصاص داده و همچنین کار توسعهدهندگان را نیز راحتتر کرده اما شاید کارایی انویدیا را نداشته باشد.
معماریهای جدید مربوط به رهگیری پرتو به همراه فناوریهای دیگری عرضه میشوند تا بدین شیوه رندرینگ بهبود یافته و یا اینکه حداقل سرعت بیشتری داشته باشد.
این موضوع شامل الگوریتمهای پیمایش میشود، بهعنوانمثال: از وضوح کمتر جهت رندر وضوح بالاتر استفاده میشود (درحالیکه نرخ فریم نیز ثابت باقی میماند). به عبارت دیگر، از بافتهای وضوح ۱۰۸۰p برای رندر وضوح ۱۴۴۰p استفاده میشود. در انویدیا، فناوری Deep Learning Super Sampling و در AMD نیز Radeon Image Sharpening مسئول انجام این کار هستند.
اینگونه به نظر میرسد که پشتیبانی از ویژگی رهگیری پرتو بیش از واقعیت است. به عنوان مثال: اگر یک بازی هر شکلی از این فناوری را پشتیبانی کند (مانند DLSS)، توسعهدهندگان آن میگویند که محصول آنها از تمام این قابلیت پشتیبانی میکند. بنابراین تصمیم درباره خرید کارت گرافیکهای گرانقیمت سری RTX و یا ادامه دادن با نمونهای مانند GTX 1660 Ti، به پشتیبانی بازی موردعلاقه شما از ویژگی رهگیری پرتو بستگی خواهد داشت.
بیشتر بخوانید:
- بهترین گوشی های هوشمند 2020
- بهترین گوشی های هوشمند میان رده 2020
- بهترین گوشی های 2020 سامسونگ
- بهترین گوشی های 2020 اپل
بهترین کارت گرافیک گیمینگ در سال 2020
اگر قصد خرید یک کامپیوتر گیمینگ دارید یا میخواهید قطعات مختلف آن را جمعآوری و سرهمبندی کنید، احتمالاً یکی از بزرگترین چالشهایی که با آن مواجه میشوید، خرید کارت گرافیک است. در واقع برای یک سیستم گیمینگ، کارت گرافیک حتی از CPU نیز واجبتر است.
متاسفانه برای اینکه بهترین کارت گرافیک مناسب خود را انتخاب کنید، باید موارد زیادی را در نظر داشته باشید و این موضوع باعث میشود تا خرید کارت گرافیک به امری پیچیده تبدیل شود. علاوه بر اینکه باید نوع مانیتور خود را مد نظر داشته باشید، اندازه کیس و نوع تنظیمات بازیها از جمله مواردی هستند که باید موقع انتخاب کارت گرافیک برای بازی به آنها توجه کنید. ما در این مقاله سعی میکنیم تا یک راهنمای خرید جامع را ارائه کنیم و همچنین چند تا از بهترین کارت های گرافیک مخصوص بازی کردن در سال 2020 را معرفی کنیم.
بهترین کارت گرافیک گیمینگ در سال 2020
در ادامه 10 مدل از بهترین کارت های گرافیک مخصوص بازی کردن در سال 2020 را مشاهده میکنید. در این فهرست سعی کردهایم تا راندمان و کارایی کارتها برای اجرای بازیهای روز را مد نظر قرار دهیم. ضمنا هیچ ترتیب خاصی در این فهرست رعایت نشده است.
کارت گرافیک انویدیا مدل GeForce RTX 2080 Ti
هستههای پردازنده گرافیکی: 4352 | کلاک اصلی: 1350 مگاهرتز (کلاک بوست: 1545 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 13448 | حافظه: 11 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 14 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 616 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- یکی از سریعترین کارتهای موجود در بازار
- پشتیبانی از ری-تریسینگ
- حدود قیمتی: 22 تا 24 میلیون تومان
اگر به دنبال خرید یک کارت گرافیک برای بازی هستید که حداقل تا سه سال آینده خیالتان را از بابت اجرای بازیهای روز با کیفیت بالا راحت کند، انویدیا GeForce RTX 2080 Ti بهترین گزینه ممکن است. این کارت گرانقیمت، از تکنولوژی ری-تریسینگ هم پشتیبانی میکند؛ بنابراین برای اجرای بازیهایی مانند Control و همچنین Cyberpunk 2077 انتخاب ایدهآلی خواهد بود.
کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX 570 4GB
هستههای پردازنده گرافیکی: 2048 | کلاک اصلی: 1168 مگاهرتز (کلاک بوست: 1244 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 5095 | حافظه: 4 گیگابایت از نوع GDDR5 | کلاک حافظه: 7 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 224 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- گزینهای خوب برای بازی با رزولوشن 1080p
- اقتصادی و مقرونبهصرفه
- حدود قیمتی: 2 تا 3 میلیون تومان
شاید تعجب کنید که چنین کارت گرافیک ارزانی در فهرست ما حضور دارد؛ اما حقیقت آن است که وقتی قیمت و کارایی را در کنار هم مورد بررسی قرار بدهیم، هیچ محصولی توان رقابت با Radeon RX 570 کمپانی AMD را ندارد.
بیشتر بخوانید:
- جدیدترین و بهترین گوشی های 2020 شیائومی
- بهترین گوشی های 2020 آنر
- بهترین گوشی های 2020 هواوی
- بهترین گوشی های ارزان قیمت چینی
کارت گرافیک انویدیا مدل GeForce RTX 2080 Super
هستههای پردازنده گرافیکی: 3072 | کلاک اصلی: 1650 مگاهرتز (کلاک بوست: 1815 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 11151 | حافظه: 8 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 15.5 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 496 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- بهترین کارایی روی رزولوشن 1440p و قابلیت اجرای 4K
- پشتیبانی از ری-تریسینگ
- دارای سریعترین کلاکهای GDDR6 موجود در بازار
- حدود قیمتی: 13 تا 14 میلیون تومان
بهترین گزینه برای افرادی که به دنبال کارایی مشابه RTX 2080 Ti هستند، اما پول کافی برای خرید این کارت را ندارند، RTX 2080 Super است که البته این کارت هم چندان ارزان نیست. این کارت توانایی اجرای بازیها با رزولوشن 4K (ولی با تنظیمات گرافیکی متوسط) را دارد.
کارت گرافیک انویدیا مدل GeForce RTX 2070 Super
هستههای پردازنده گرافیکی: 2560 | کلاک اصلی: 1605 مگاهرتز (کلاک بوست: 1770 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 9062 | حافظه: 8 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 14 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 448 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- کارایی نزدیک به کارت RTX 2080 Super
- قابلیت اجرای بازیها با رزولوشن 4K
- حدود قیمتی: 11 تا 12 میلیون تومان
یکی دیگر از کارتهای سری RTX که قیمت نسبتا مناسبی هم دارد RTX 2070 Super است که از آن میتوانید برای اجرای بازیهای روز استفاده کنید. این کارت گرافیک برای بازی کردن با رزولوشن 4K نیز مناسب است، منتها باید تنظیمات گرافیکی بازیها را روی درجه متوسط قرار دهید.
بیشتر بخوانید:
- مقایسه گلکسی اس 20 سامسونگ و آیفون 11 اپل
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20 اولترا سامسونگ
- بهترین گوشی های گیمینگ در سال 2020
کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX 5700
هستههای پردازنده گرافیکی: 2304 | کلاک اصلی: 1465 مگاهرتز (کلاک بوست: 1725 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 7949 | حافظه: 8 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 14 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 448 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- مصرف برق کمتر نسبت به مدل RX 5700 XT
- قیمت معقول برای یک کارت میانرده
- حدود قیمتی: 6 تا 7 میلیون تومان
کارتهای سری 5700 جزو بهترین محصولات کمپانی AMD هستند. در حالی که مدلهای قبلی سری RX معمولا قیمت بالایی داشتند و همین مورد باعث شده بود تا در رقابت با محصولات انویدیا عقب بمانند، سری 5700 از نظر قیمتی کاملا مقرونبهصرفه هستند.
کارت گرافیک انویدیا مدل GeForce RTX 2060 Super
هستههای پردازنده گرافیکی: 2176 | کلاک اصلی: 1470 مگاهرتز (کلاک بوست: 1650 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 7181 | حافظه: 8 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 14 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 448 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- کارایی عالی روی رزولوشنهای 1080p و 1440p
- ارائه قابلیتهای سری RTX با یک قیمت مناسبتر
- حدود قیمتی: 8 تا 10 میلیون تومان
یکی از بهترین مثالها برای کارت گرافیکی که بین کارایی، قابلیتها و قیمت، تعادل برقرار میکند، RTX 2060 Super است که هم کارایی تقریبا برابر با RTX 2070 دارد و هم با قیمت منصفانهتری ارائه شده است.
بیشتر بخوانید:
- قیمت و مشخصات فنی آیفون اس ای 2020 اپل (Apple iPhone SE 2020)
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20 پلاس
- قیمت و مشخصات فنی و قیمت آیفون 12 : بررسی شایعات آیفون 2020 پیش از رونمایی
- معرفی و بررسی مشخصات گلکسی اس 20
- بهترین صفحه نمایش های گوشی در سال 2020
کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX 5700 XT
هستههای پردازنده گرافیکی: 2560 | کلاک اصلی: 1605 مگاهرتز (کلاک بوست: 1905 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 9754 | حافظه: 8 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 14 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 448 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- کارایی بهتر نسبت به کارت RTX 2060 Super
- در برخی موارد حتی بهتر از کارت Radeon VII
- حدود قیمتی: 8 تا 10 میلیون تومان
کارت گرافیک RX 5700 XT که از معماری جدید RDNA بهره میبرد، یکی از بهترین گزینههای موجود در بازار در رده قیمتی خودش است. اگرچه این کارت از قابلیتهایی مانند ری-تریسینگ پشتیبانی نمیکند، اما عملکرد فوقالعادهای در اجرای بازیها دارد.
کارت گرافیک انویدیا مدل GeForce GTX 1660 Super 6GB
هستههای پردازنده گرافیکی: 1280 | کلاک اصلی: 1530 مگاهرتز (کلاک بوست: 1785 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 5027 | حافظه: 6 گیگابایت از نوع GDDR6 | کلاک حافظه: 14 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 336 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- کارایی خوب روی رزولوشن 1080p
- مناسبتر از مدل 1660 Ti
- حدود قیمتی: 4 تا 5 میلیون تومان
وقتی بودجه زیادی را جهت خرید کارت گرافیک برای بازی در نظر نگرفتهاید، باید توقعات خود را نیز پایین بیاورید و قید ویژگیهای جذابی مانند ری-تریسینگ یا رزولوشن 4K را بزنید. البته GTX 1660 Super کارایی خوبی دارد و بهعنوان مثال بازی Borderlands 3 را روی تنظیمات گرافیکی متوسط با نرخ 70 فریم بر ثانیه اجرا میکند.
بیشتر بخوانید:
- بهترین گوشی های زیر 5 میلیون تومان در سال 2020
- بهترین گوشی های زیر 4 میلیون تومان در سال 2020
- بهترین گوشی های زیر 3 میلیون تومان در سال 2020
- بهترین گوشی های زیر 2 میلیون تومان در سال 2020
کارت گرافیک AMD مدل Radeon RX 590
یکی از بهترین کارت گرافیک گیمینگ در سال 2020
هستههای پردازنده گرافیکی: 2304 | کلاک اصلی: 1469 مگاهرتز (کلاک بوست: 1545 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 7120 | حافظه: 8 گیگابایت از نوع GDDR5 | کلاک حافظه: 8 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 256 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- قیمت و کارایی مناسب
- حدود قیمتی: 4 تا 5 میلیون تومان
این کارت را هم از نظر قیمتی و هم کارایی میتوانیم با GTX 1660 Super کمپانی انویدیا مقایسه کنیم. هر دوی این کارتها میتوانند بازیهای جدید را با رزولوشن 1080p بهخوبی اجرا کنند.
کارت گرافیک AMD مدل Radeon VII
هستههای پردازنده گرافیکی: 3840 | کلاک اصلی: 1400 مگاهرتز (کلاک بوست: 1800 مگاهرتز) | گیگافلاپس: 3460 | حافظه: 16 گیگابایت از نوع HBM2 | کلاک حافظه: 2 گیگابایت بر ثانیه | پهنای باند حافظه: 1024 گیگابایت بر ثانیه
ویژگیهای مهم:
- داشتن حافظه 16 گیگابایتی
- توانایی اجرای بازیها با رزولوشن 4K
- حدود قیمتی: 10 تا 12 میلیون تومان
چشمگیرترین ویژگی کارت گرافیک Radeon VII داشتن 16 گیگابایت حافظه از نوع HBM2 است. این کارت که باید آن را جزو محصولات بالارده کمپانی AMD قلمداد کنیم، یکی از بهترین گزینههای خرید در سال 2020 خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
- بهترین لپتاپهای سال 2020
- جدیدترین و بهترین لپ تاپ های 2020 اچ پی (HP)
- بهترین مک بوک های 2020 کوپرتینو
- بهترین لپ تاپ های زیر 6 میلیون تومان
- بهترین لپ تاپ های اقتصادی 2020
- بهترین لپ تاپ های گیمینگ 2020
سخن آخر
برخی جزئیات که برای خرید کارت گرافیک مدنظر داشته باشید:
- رزولوشن Resolution: هرچه تصویر بزرگتر با جزییات بیشتری بخواهید به سخت افزار قویتری نیز نیاز خواهید داشت. شما بهترین حس بازی را در کیفیت 1080p نخواهید داشت.
- PSU: مطمعن شوید که سیستم شما از لحاظ برق رسانی قدرت لازم را فراهم کند. به انتخاب کانکتور های ۶ یا ۸ پین توجه کنید. برای مثال AMD برای کارت گرافیک Radeon vii ۷۵۰ وات PSU را پیشنهاد میدهد.
- حافظهی ویدیویی Video Memory: پیشنهاد ما حداقل ۴گیگ برای 1920*1080 و برای 2560*1440و همچنین بازی در بالاترین کیفیت یعنی 3840*2160 حداقل ۸ گیگابایت حافظه است.
- FreeSync یا G-Sync: در هر نرخ تازهسازی کارت گرافیک شما نرخ فریم پردازشی را با مانیتور همگام میکند. اگر مانیتور شما از FreeSync شرکت AMD پشتیبانی میکند بهتر است از کارت های Radeon استفاده کنید. G-Sync نیز به کارت گرافیک های GeForce انویدیا نیاز دارند تا شعبده ی پردازشی خود را به روانترین حالت ممکن به نمایش بگذارند.
نکات لازم جهت خرید یک کارت گرافیک
- هنگامیکه انتخابهای خود را به چند کارت محدود کردید، بسیار مهم است که به شکایتهای کاربران دیگر در زمینههایی مانند تعداد شکافهای مورداستفاده یک کارت توجه کنید تا بتوانید اطلاعات مهم دیگری را نیز جمعآوری کنید. به عنوان مثال: شاید کارت گرافیک انتخابی شما دو شکاف را در بر گیرد، اما به اندازهای ضخیم باشد که نتوانید کارتی دیگر را در شکاف کناری آن جای دهید و یا اینکه به دلیل طول کارت گرافیک خود، در هنگام نصب آن بر روی مادربورد با مشکل مواجه شوید.
- همیشه میزان انرژی موردنیاز کارت گرافیک خود را با توان خروجی منبع تغذیه خود مقایسه کنید. تأثیرات و میزان انرژی مصرفی سایر سختافزارهای دیگر خود را نیز در نظر بگیرید.
- بسیاری از نقدهای منفی مربوط به طراحی و شکستها بوده و این مسائل نیز نتایج گرمای بیشازحد هستند. اگر در این باره نگران هستید، نسخههای اورکلاک شده را خریداری نکنید (این نسخهها معمولاً با برچسب «OC» مشخص شدهاند) و همچنین این را نیز در نظر بگیرید که سری Nvidia RTX نسبت به GTX بیشتر از این مسئله رنج میبرند. هنگامیکه گرافیک موردنظر خود را خریداری کردید، این را نیز در نظر بگیرید که علاوه بر سیستم خنککنندگی اختصاصی آن، جریان هوای داخل کیس شما و نیز موقعیت سایر کارتهای شما در میزان گرمای این محصول تأثیرگذار خواهد بود. این توصیه به این معنی است که میتوانید سایر کارتهای خود را به شکافهای دیگر منتقل کنید.
- مدلهای GTX نسبت به مدلهای RTX کوچکتر بوده و این نیز میتواند منجر به تولید گرمای کمتری شود.
- اگر بهترین کارت گرافیک جهان را نیز در اختیار داشته اما پردازنده مرکزی (CPU) مناسبی نداشته باشید و یا برعکس، نمیتوانید عملکردی عالی را تجربه کنید، بنابراین باید با دیدی کلی به مسئله نگاه کنید.
- خواهید دید که یک گرافیک مشخص میتواند قیمتهای متفاوتی داشته باشد. این موضوع میتواند به دلیل اورکلاک، سیستم خنککنندگی بهتر و یا نورپردازی باشد.
- تمامی کارتهای سری GTX از فناوری G-Sync Ultimate شرکت انویدیا و تمامی کارتهای سری RX 400 و بالاتر نیز از فناوری نرخ نوسازی انطباقی شرکت AMD یعنی FreeSync پشتیبانی میکنند. این فناوریها ناهماهنگیهای میان نرخ نوسازی و نرخ فریم را کاهش داده و باعث ایجاد تصویری روانتر میشوند.
بیشتر بخوانید:
- راهنمای خرید بهترین گوشی شیائومی 2020 بازار
- راهنمای خرید بهترین گوشی هواوی 2020 در بازار
- راهنمای خرید بهترین گوشی میان رده سامسونگ 2020 در بازار
- بهترین گوشی سامسونگ تا 4 میلیون تومان در بازار
- 10 مورد از بهترین لپ تاپ های زیر 3 میلیون تومان بازار
عملکرد کارتهای گرافیکی بهصورت کلی تعیین میشود و اگر به دنبال عملکرد بهبودیافته در یک بازی مشخص هستید، میتوانید در اینترنت مثلاً دو عبارت «Fortnite benchmarks» و یا «best cards for Fortnite» را جستوجو کنید.
- تصور نکنید که همیشه جایگزین کردن یک گرافیک جدید با یک مدل قدیمیتر به معنای بهبود عملکرد است.
- همچنین تصور نکنید که سری Nvidia RTX 20 همیشه سریعتر از سری ۱۰ کارتهای این شرکت هستند.
- مشکلات استفاده همزمان از دو کارت گرافیک، بیشتر از مزیتهای آنها است. البته ویرایش ویدیو استثناء است و این موضوع به پشتیبانی نرمافزاری نیز بستگی دارد.
- اگر یک کارت گرافیکی را برای تولید محتوا لازم دارید، نباید به بنچمارکهای بازیهای ویدیویی مراجعه کنید. جهت یافتن چنین کارتهایی میتوانید عبارت «workstation GPUs» و یا بهعنوانمثال «best GPU for Premiere» را جستوجو کنید. مهم است که گرافیک را با نرمافزار موردنظر تطبیق دهید، زیرا بهعنوانمثال: گرافیکهای Nvidia Quadro از معادلهای خود در شرکت AMD مانند Radeon Pro و یا سری WX قویتر هستند، اما توسعهدهندگانی که با اپل روابط نزدیکی دارند (اپل از گرافیکهای انویدیا پشتیبانی نمیکند) نرمافزارهای خود را برای گرافیکهای AMD بهینه میکنند. بهترین مثال برای این اقدام، ویرایشگر ویدیوی Blackmagic Design’s DaVinci Resolve است.
- بخش اعظمی از ویرایش تصویر به پردازنده مرکزی بستگی دارد، بنابراین یک گرافیک میانرده برای چنین کاربردی کافی است. ویرایش ویدیو و ابزارهای مبتنی بر محتوای سهبعدی، بیشتر بر کارت گرافیک متکی هستند. ادوبی به تازگی اعلام کرده که استفاده از کارت گرافیک در اپلیکیشن Lightroom را بهینه کرده است، اما این اقدام باعث رندر سریعتر هیچچیز نمیشود. این موضوع تنها مختص به سریعتر بودن اسلایدرها در هنگام کار با نمایشگرهای ۴K و بالاتر است. بنابراین در حال حاضر کارت گرافیکهای میانرده برای چنین اموری کفایت میکنند.
بیشتر بخوانید:
- بهترین لپ تاپ های 2020 دل
- بهترین لپ تاپ های 2020 ایسر
- بهترین لپ تاپ های 2020 ایسوس
- بهترین لپ تاپ های 2020 لنوو
- بهترین مینی لپ تاپ های 2020
منبع : techrato