coinex
راهنمای خرید تکراتو

ایلان ماسک: ما همین حالا هم سایبورگ هستیم!

ایلان ماسک مرد پرحاشیه دنیای تکنولوژی در یک اظهارنظر عجیب عنوان کرده است که ما همین الان هم سایبورگ شده‌ایم چرا که وابستگی زیادی به کامپیوترها داریم.

ایلان ماسک ثروتمندترین فرد جهان و یکی‌از پرحاشیه‌ترین افراد فعال در حوزه تکنولوژی یک نظر عجیب دیگر در مورد وابستگی شدید انسان نسب‌به کامپیوترها مطرح کرده است و گفته که ما همین الان هم سایبورگ هستیم. با وجود پیشرفت روز‌افزون هوش مصنوعی و کاشت تراشه مخصوص در مغز انسان، می‌توان تاحد زیادی اظهارنظر ماسک را تأیید کرد.

بیشتر بخوانید: توییت جنجالی ایلان ماسک؛ توصیه قارچ روانگردان به جای هدست واقعیت ترکیبی اپل!

ایلان ماسک معتقداست، ما همین حالا هم سایبورگ هستیم!

ایلان ماسک در پاسخ به یک کاربر که در توییتی پرسیده بود معیار تشخیص تبدیل‌شدن انسان‌ها به هوش مصنوعی چیست، نوشت:

سؤال خوبی است. ما همین حالا سایبورگ شده‌ایم. حافظه ما تا حد زیادی به کامپیوترها محول شده است و آن‌ها همه‌چیز را با بالاترین میزان دقت در سطح پیکسل‌ها به خاطر می‌سپارند.

بااین‌حال، ماسک باور دارد که ما هنوز به‌طور کامل به هوش مصنوعی تبدیل نشده‌ایم؛ چرا که برای فکرکردن خیلی کمتر به کامپیوترها وابسته‌ایم. مدیرعامل تسلا معتقد است علت این اتفاق این است که هوش مصنوعی نمی‌تواند خیلی از کارهایی را که ما انجام می‌دهیم، انجام دهد. البته او تأکید می‌کند که این‌ها محدودیت‌های فعلی فناوری هستند و شرایط ممکن است در آینده تغییر کند.

ایلان ماسک معتقداست، ما همین حالا هم سایبورگ هستیم!

این نظرات در پایین توییتی از «مارک اندرسن»، سرمایه‌گذار خطرپذیر مشهور، منتشر شده است که مقاله‌ای به قلم خود را به اشتراک گذاشته بود. او در این مقاله توضیح داده است که هوش مصنوعی چگونه می‌تواند جهان را نجات دهد. اندرسن با انتشار لینک این مقاله در توییتر خود به کاربران گفته بود که اگر سؤالی در این رابطه دارند، می‌توانند آن را از او بپرسند تا پاسخش را بگیرند.

بااین‌وجود، پاسخ سؤال این کاربر را ماسک داده است. ثروتمندترین فرد جهان چند وقتی است که درباره خطرات هوش مصنوعی ابزار نگرانی می‌کند و حتی چند ماه پیش نامه‌ای سرگشاده را امضا کرده بود تا خواستار جلوگیری از توسعه ابزارهای هوش مصنوعی پیشرفته‌تر شود.

ازآن‌سو اما اندرسن در مقاله‌اش سعی کرده است بخشی از این نگرانی‌های هیستریک و منفی‌نگرانه را برطرف کند و نشان دهد که هوش مصنوعی می‌تواند هر چیزی را که برای ما اهمیت دارد، اندکی بهتر کند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره‌ نظر ایلان ماسک درباره تبدیل شدن به سایبورگ چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (3 نظر)

    هوش مصنوعی سرعت پیشرفت تکنولوژی رو هزاران برابر میکنه و ساخت تجهیزاتی که انسان الان به فکرش نمیرسه رو عملی میکنه در واقع این رباط ها هستن که آینده جهان رو به دست میگیرن.

    پاسخ

    انسان با وجود توانائی های بالقوه وسیع و حتی ناشناخته اما گوئی با سازوکارهایی محدود شده و براحتی قادر به دسترسی به این قدرتها نیست،مثلا در یک زمان نمیتواند به چند موضوع فکر کند،لذا هوش مصنوعی و کامپیوتر تا حدی قادر به جبران این کمبودها بالاخص در استنتاج ها میباشد.

    پاسخ

    هوش مصنوعی سرعت پیشرفت تکنولوژی رو هزاران برابر میکنه و ساخت تجهیزاتی که انسان الان به فکرش نمیرسه رو عملی میکنه در واقع این رباط ها هستن که آینده جهان رو به دست میگیرن.

    پاسخ