coinex
راهنمای خرید تکراتو

مدیر توسعه خدمات شرکت کاشف علت نشت اطلاعات سازمان‌ها را عوامل داخلی دانست

سجاد طرهانی مدیر توسعه خدمات شرکت کاشف عوامل داخلی را علت نشت اطلاعات سازمان‌ها می‌داند. او عقیده دارد سیستم امنیتی به اندازه داده‌های مصرفی شرکت‌ها رشد نکرده است.

سجاد طرهانی مدیر توسعه خدمات شرکت کاشف در نشست تخصصی بازی بزرگان با نگاهی به رویکرد تحول دیجیتال اعلام کرده که سازمان‌ها باید از روش‌های امنیتی جدید استفاده کنند او می‌گوید: «مهاجمان داخلی عامل اصلی نشت اطلاعات سازمان‌ها هستند.»

بیشتر بخوانید: اسنپ فود هک شد و اطلاعات بیش از 20 میلیون کاربر به دست هکرها افتاد

طرهانی در ادامه با پرداختن به موضوع سیستم امنیتی سازمان‌ها افزود: «خوشبختانه مردم ایران به تکنولوژی علاقه‌مند هستند و همین یکی از عواملی است که در زمینه بانکداری از سایر صنایع در زمینه تحول دیجیتال و دیجیتالی شدن جلوتر هستیم. اما در فضای فناورانه و اینترنت همیشه مشکلات امنیتی وجود دارد و شاید هرگز نتوان این ریسک را به صفر رساند. اما اگر بخواهم از سطح حمله یا attack surface در سازمان‌ها صحبت کنم، سطح حمله شامل تمامی قسمت‌هایی است که یک مهاجم می‌تواند در حمله سایبری از طریق آن به سازمان نفوذ کند.»

طرهانی ادامه داد: «در تحول دیجیتال داده‌های بیشتری نگهداری می‌شود و به همین خاطر موضوع امنیت، اهمیتی چندین برابر پیدا می‌کند. افزایش کانال‌ها، ادغام سامانه‌ها احراز هویت و مجوزدهی از دور تنها بخشی از امکاناتی است که همزمان با ایجاد سطح دسترسی و راحتی بیشتر امکان اسیب‌پذیری را نیز بیشتر خواهد کرد. در حقیقت در تحول دیجیتال سطح آسیب‌پذیری بیشتر خواهد شد.»

طرهانی علت حملات به سازمان‌ها را نشت اطلاعات داخلی می‌داند. او ضمن اشاره به این موضوع که نیروهای داخلی اطلاعات را پخش می‌کنند، ضرورت مدیریت و آموزش منابع انسانی را یادآور شد و افزود: «برای اینکه سازمان‌ها سطح حملات را کاهش دهند در وهله اول باید دارایی‌های و داده‌های خو را بشناسند. دسته‌بندی و اولویت‌بندی کرده و بنا به این گروه‌بندی‌ها اقدامات لازم را در جهت رسیدگی به آن انجام دهند. ما نیز در شرکت کاشف به عنوان بازوی امنیتی بانک مرکزی در تلاشیم توانمندی‌های خود و شرکت‌های مربوطه را در این بخش افزایش دهیم.»

مهدی اوجانی مدیرعامل استودیو تجربه که در این نشست تخصصی حضور داشت با به موضوع بانکداری و تحول دیجیتال پرداخت و گفت: «بانکداری در ایران نسبت به سایر صنایع دیجیتالی‌تر شده و از سایر صنایع تاثیرپذیرتر بوده است، اما نکته اصلی اینجاست که تحول دیجیتال که حالا کلیدواژه پرکاربرد این روزها شده چه مفهومی دارد، به معنی متحول شدن است یا دیجیتالی شدن؟»

اوجانی می‌گوید برای ایجاد تغییرات باید سریع بود اما به نظر می‌رسد با توجه به وسعت صنعت بانکداری، تغییرات امری زمان‌بر خواهد بود؛ وی افزود: «بانکداری را می‌توان به یک فیل تشبیه کرد که بزرگ بودن آن گاه باعث کندی می‌شود و مثل استعاره فیل مولانا هر کس یک دیدگاه از آن دارد. اما در واقع تحول دیجیتال و بانکداری دیجیتالی مفهومی گسترده است که باید برای آن آماده بود و مهاجرت به آن زیرساخت‌های امنیتی لازم را می‌طلبد‌.»

علیرضا خداکرمی عضو هیات مدیره بانک پارسیان هم به عنوان برگزار کننده این رویداد از خدمات بانک پارسیان صحبت کرد و گفت: «ما در بانک پارسیان در تلاشیم که بتوانیم تمام حلقه‌های زنجیره تامین بانکداری دیجیتال را تشکیل دهیم، توجه به حوزه پژوهش فناوری، ورود به بحث مالیاتی با معتمد اول سام و همکاری با استودیو تجربه هم از نمونه‌ای از فعالیت‌های ما در این راستاست.»

بیشتر بخوانید: 

به نظر شما علت نشت اطلاعات سازمان‌ها چه می‌تواند باشد؟ لطفا دیدگاه خود را در بخش کامنت با تکراتو در میان بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر