coinex
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

بررسی اچ تی سی یو 11 لایف : دقت و کارایی در قالب یک گوشی میان رده زیبا!

بررسی اچ تی سی یو 11 لایف : دقت و کارایی در قالب یک گوشی میان رده زیبا!

اچ تی سی یکی از برترین سازندگان در صنعت ساخت وسایل الکترونیکی است. در این نوشتار به بررسی اچ تی سی یو 11 لایف پرداخته‌ایم. با تکراتو همراه باشید.

راهنمای خرید تکراتو

اچ تی سی شرکتی نیست که از امتحان کردن روش‌های جدید بترسد. این سازنده در طول چند سال گذشته علاوه بر محصولات خوبش محصولاتی نه چندان موفق را نیز وارد بازار کرده است با این حال گوشی یو 11 لایف این برند یکی از محصولاتی محسوب می‌شود که می‌تواند تقریبا هر آنچه را که می‌خواهید در اختیار شما قرار دهد.

بررسی اچ تی سی یو 11 لایف

یو 11 لایف (HTC U11 Life) یک گوشی میان رده با قیمت نسبتا اقتصادی است که سیستم عامل اندروید او (O) گوگل را بر روی خود دارد. این گوشی هوشمند در اکثر نقاط جهان به جز ایالات متحده که با رابط کاربری اچ تی سی سنس (Sense) عرضه می‌شود، می‌تواند تجربه استفاده از یک سیستم عامل اندروید نسبتا خام را به همراه بروزرسانی‌های متعدد در اختیار شما بگذارد. کیفیت عکس برداری پایین در شرایط کم نور، قیمت نه چندان ارزان، اسپیکر نسبتا ضعیف و بدنه پلاستیکی از نقاط ضعف اصلی این گوشی هوشمند هستند، با این حال در صورتی که به دنبال یک گوشی میان رده خوب هستید باز هم یو 11 لایف انتخاب خوبی برای شما محسوب می‌شود.

قیمت

قیمت اچ تی سی یو 11 لایف

یو 11 لایف 465 دلار قیمت دارد از این رو در کنار گوشی‌هایی مثل آنر 9، موتو ایکس 4، سونی اکسپریا ایکس زد 1 کامپکت و سامسونگ گلکسی ای 5 قرار می‌گیرد. وجود چنین رقبایی نشان می‌دهد که گوشی میان رده جدید سازنده تایوانی رقابت چندان ساده‌ای را برای کسب برتری در دنیای گوشی‌های رده متوسط ندارد.

مشخصات اصلی

  • دیواره های جانبی حساس به فشار
  • سخت افزارهای نسبتا خوب

این گوشی هوشمند مدل ارزان‌تر گوشی پرچمدار یو 11 است و تجربه تقریبا مشابهی را با قطعاتی نسبتا ضعیف‌تر در اختیار شما می‌گذارد. لایف سیستم عامل اندروید وان را بر روی خود دارد به همین دلیل تجربه استفاده از رابط کاربری استاندارد اندروید را در اختیار شما می‌گذارد به نحوی که هنگام کار کردن با این گوشی هوشمند احساس می‌کنید که در حال استفاده از یک گوشی پیکسل هستید که توسط گوگل ساخته نشده است. یک پنل پشتی منحنی شکل و براق و دیواره‌های جانبی حساس به فشار قابل تنظیم از جمله ویژگی‌هایی هستند که یو 11 لایف از برادر بزرگ‌تر خود به ارث برده است.

یو 11 لایف، تلاش قابل تقدیر سازنده تایوانی خود را به خوبی نشان می‌دهد. این گوشی نحوه استفاده کردن از یک گوشی هوشمند را تغییر نمی‌دهد اما تا حد زیادی قابل تنظیم است و این امکان را برای شما فراهم می‌سازد تا تقریبا همان حسی را که از یک گوشی هوشمند انتظار دارید، دریافت کنید.

اچ تی سی تا حد زیادی سعی کرده تا با جایگزین سازی قطعات و ایجاد یک ترکیب مناسب، قیمت این گوشی هوشمند را ارزان‌تر کند. یک نمایشگر 1080 پیکسلی و پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 630 از جمله سخت افزارهایی هستند که به منظور کاهش دادن قیمت این گوشی هوشمند در آن مورد استفاده قرار گرفته‌اند. یو 11 لایف تغییرات مثبتی را نیز به خود دیده است. این محصول برای مثال به یک واحد پردازش گرافیکی قدرتمند مجهز شده است تا بتواند به راحتی فرامین روزانه کاربرش را انجام دهد.

نمای پشتی و دوربین U11 Life

گوشی اچ تی سی U11 لایف مانند هر گوشی میان رده دیگری از نظر تصویربرداری چندان قدرتمند نیست. این دستگاه می‌تواند در هنگام روز عکس‌های بسیار خوبی را برای شما ثبت کند اما در شرایط کم نور و هنگام شب تصاویر را با جزییات کمتری ارائه می‌کند.

یو 11 لایف از نظر کیفیت ساخت نیز با مدل یو 11 فاصله زیادی دارد. استفاده از یک پنل پلاستیکی پشتی به جای پنل فلزی یکی از ویژگی‌هایی است که بین این گوشی هوشمند و برادر بزرگترش فاصله ایجاد می‌کند. بزرگ‌ترین تفاوتی که در این زمینه باید در نظر قرار گیرد حسی است که این پنل به دست شما منتقل می‌کند به این نحو که در شرایط آب و هوایی سرد پنل‌های شیشه‌ای احساس نسبتا خنکی را در دست شما ایجاد می‌کنند در حالی که پنل‌های پلاستیکی چنین مشخصه‌ای را در خود ندارند. البته این مشخصه یک ترجیح شخصی است و سلیقه هر فرد، خوب یا بد بودن آن را تعیین می‌کند. در مجموع می‌توان گفت که بزرگ‌ترین نقطه ضعف یو 11 لایف باتری 2,600 میلی آمپر ساعتی به کار رفته در این گوشی هوشمند است، بنابراین نمی‌تواند عملکرد باتری‌های گوشی‌هایی مثل آنر 9 و موتو ایکس 4 را در اختیار شما قرار داده و باید زودتر شارژ شود.

طراحی

  • پنل پشتی پلاستیکی
  • اسکنر اثر انگشت
  • دیواره‌های جانبی حساس به فشار و قابل تنظیم

یو 11 لایف از نظر طول بدنه به برادر بزرگترش که با قیمت گران‌تری عرضه شده، شبیه است. این گوشی همان طور که گفته شد یک کاور پشتی پلاستیکی منحنی شکل را بر روی خود دارد. این پنل توانایی بازتاب کردن نور را دارد از این رو ظاهر بسیار زیبایی را در یو 11 لایف ایجاد می‌کند. نکته‌ای که باید در مورد این کاور مورد توجه قرار گیرد این است که سازنده تایوانی آن را از جنس شیشه آکریلیک و نه شیشه واقعی ساخته است؛ ماده‌ای که در واقع در خانواده مواد پلاستیکی قرار می‌گیرد. این ماده سختی و مقاومت شیشه و فلز را ندارد به همین دلیل بر خلاف موتو جی 5 اس پلاس، موتو ایکس 4 و آنر 9 حس چندان مقاومی را در دست کاربر ایجاد نمی‌کند.

یو 11 لایف علی رغم داشتن یک کاور پلاستیکی–آکریلیکی کیفیت ساخت بسیار خوبی دارد. این پنل همان طور که گفته شد با یک طراحی منحنی شکل ساخته شده و در کنار یک نمایشگر 5.2 اینچی حاشیه دار در اختیار شما قرار می‌گیرد. استفاده از این نمایشگر باعث شده است که گوشی میان رده جدید اچ تی سی به راحتی در دست شما قرار گیرد اما باید در نظر داشت که ترکیب به کار رفته در ساخت این محصول باعث شده تا ضخامت این گوشی هوشمند به باریکی سایر گوشی‌های میان رده موجود در بازار نباشد.

نمای پشتی یو 11 لایف

یو 11 لایف از نظر سایر مشخصات فنی هم وضعیت بسیار خوبی دارد. به عنوان مثال، این گوشی شاخص مقاومتی IP67 را در برابر نفوذ آب و ذرات گرد و خاک داشته و یک اسکنر اثر انگشت دقیق نیز روی پنل جلویی آن تعبیه شده است. حافظه داخلی 32 و 64 گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه میکرو SD تا 256 گیگابایت و رم 3 و 4 گیگابایتی از دیگر مشخصات منحصر بفرد یو 11 لایف هستند.

علی رغم وجود چنین سخت افزارهای قدرتمندی، آنچه که گوشی میان رده جدید اچ تی سی را نسبت به سایر محصولات موجود در بازار متمایز می‌سازد، قابلیت سخت افزاری – نرم افزاری اج سنس (Edge Sense) آن است که برای اولین بار به همراه مدل پرچمدار اچ تی سی یو 11 در اختیار کاربران گذاشته شد.

این فناوری به سنسورهای حساس به فشار مجهز شده و گوشی U11 Life را قادر می‌سازد تا فرامین لمسی – فشاری کاربر را پشتیبانی کند. برای مثال شما می‌توانید با اعمال یک فشار سریع به دیواره‌های جانبی گوشی و با اعمال یک فشار طولانی، دستیار دیجیتالی این محصول را فعال سازید.

اچ تی سی امکان تنظیم سازی اج سنس را نیز برای شما فراهم ساخته است، به این نحو که کاربر می‌تواند با استفاده از این فناوری و با اعمال تنظیمات مورد نظرش، قابلیت‌هایی مثل گوگل مپس یا گوگل فوتوز را فعال سازد، هشدارهای گوشی را غیر فعال کند یا به تماس‌های خود پاسخ دهد. البته اچ تی سی این قابلیت‌ها را غیر فعال کرده تا کاربر در صورت تمایل آن‌ها را فعال سازد.

نمای پشتی گوشی اچ تی سی یو 11 لایف

در مجموع می‌توان گفت که تنها نقطه ضعف یو 11 لایف، نداشتن جک 3.5 میلی متری هدفون است. البته این گوشی به پورت یو اس بی نوع سی مجهز شده و با یک هندزفری با توانایی پشتیبانی از این پورت، در اختیار شما قرار می‌گیرد.

نمای جلویی اچ تی سی یو 11 لایف

نمایشگر

  • یک نمایشگر ال سی دی 5.2 اینچی فول اچ دی با کیفیت تصویر بسیار خوب

اچ تی سی یو 11 لایف در مقایسه با برادر بزرگ‌ترش به یک نمایشگر کوچک‌تر با رزولوشن کمتر مجهز شده است، با این حال می‌توان گفت که این نمایشگر هم توانایی‌های بسیار خوبی دارد و می‌تواند به راحتی محتویات مورد نظر شما را نشان دهد. صفحه نمایش به کار رفته در ساخت این گوشی هوشمند یک پنل 5.2 اینچی 1080 در 1920 پیکسلی سوپر ال سی دی است. این نمایشگر روشنایی نسبتا خوبی دارد و رنگ‌ها و تصاویر را با کیفیت بسیار خوبی نشان می‌دهد. اچ تی سی گفته است که یو 11 لایف یک ویژگی نرم افزاری را برای تنظیم کردن الگوی رنگ نمایشگر در اختیار کاربر می‌گذارد. در مجموع می‌توان گفت که صفحه نمایش این گوشی در اغلب اوقات می‌تواند فرامین مورد نظر شما را به راحتی انجام دهد.

عملکرد باتری

  • یک باتری 2,600 میلی آمپر ساعتی با قابلیت شارژ از طریق پورت یو اس بی نوع سی

یو 11 لایف یک باتری 2,600 میلی آمپر ساعتی را بر روی خود دارد. این باتری نسبت به منبع تغذیه به کار رفته در گوشی آنر 9، موتو ایکس 4 یا موتو جی 5 اس پلاس ظرفیت کمتری دارد اما با کمک قابلیت‌های منحصر بفرد پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 630 در مدیریت مصرف انرژی، راندمان عملکرد قابل قبولی را ارائه می‌کند. با این حال در صورتی که علاقه زیادی به پخش کردن کلیپ‌های تصویری به واسطه قابلیت اتصالی 4 جی دارید، توصیه می‌کنیم که شارژر یو 11 لایف را نیز با خود به همراه داشته باشید.

در مجموع می‌توان گفت که یو 11 لایف توانایی روشن ماندن به مدت یک روز کامل را ندارد. نتایج تست‌های بنچمارک انجام شده بر روی این گوشی هوشمند نشان داده‌اند که پخش کردن فیلم به مدت 90 دقیقه با حداکثر میزان روشنایی نمایشگر، 35 درصد انرژی باتری را مصرف می‌کند در حالی که موتو ایکس 4 برای انجام چنین کاری تنها به 10 درصد از انرژی باتری خود نیازمند است.

عملکرد دوربین

  • پردازش بسیار خوب اچ دی ار
  • عملکرد ضعیف در شرایط کم نور
  • نشان دادن جزییات در فاصله نزدیک

اچ تی سی یو 11 لایف در دنیای قابلیت‌های پردازشی عکس برداری یکی از بهترین بازیکنان محسوب می‌شود زیرا در برخی از شرایط تصویربرداری می‌تواند عکس‌های بسیار خوبی را ارائه کند. این گوشی هوشمند دامنه بهینه سازی دینامیکی بسیار خوبی را ارائه می‌کند و می‌تواند جزییات تصاویر یک دوربین هزار دلاری DSLR را در عکس‌های خود اعمال کند.

یو 11 لایف یک سنسور اصلی 16 مگاپیکسلی را بر روی خود دارد. این سنسور در دنیای واقعی توانایی‌های حقیقی یک سنسور 16 مگاپیکسلی را ندارد اما پیکسل‌های بسیار کوچکی را ارائه می‌کند با این حال اگر با دقت به تصاویر گرفته شده با این سنسور نگاه کنید، متوجه می‌شوید که یکپارچگی جزییات این تصاویر به میزان زیادی از یکپارچگی جزییات یک سنسور 12 مگاپیکسلی واقعی کمتر است.

علاوه بر این تصاویر گرفته شده با دوربین اصلی یو 11 لایف حتی در هنگام روز هم کمی نویزدار به نظر می‌رسند؛ از این رو می‌توان گفت که اگرچه رزولوشن سنسور دوربین بیشتر است، برخی از سنسورهای دارای رزولوشن کمتر جزییات بسیار شفاف و بهتری را ارائه می‌کنند.

عملکرد دوربین اچ تی سی یو 11 لایف

دوربین اصلی یو 11 لایف در نشان دادن رنگ‌های قرمز و تصویربرداری در شرایط کم نور هم عملکرد ضعیفی دارد. این سنسور به قابلیت پایدارسازی بصری تصویر نیز مجهز نشده است، به همین دلیل توانایی نشان دادن جزییات دقیق تصاویر را در شرایط کم نور ندارد. دوربین اصلی یو 11 لایف در واقع برای عکاسی در روز روشن بسیار خوب است اما در هنگام شب عملکرد ضعیفی را نشان می‌دهد.

نمونه عکس گرفته شده با اچ تی سی یو 11 لایف

نداشتن حالت تصویربرداری پرتره یکی دیگر از نقطه ضعف‌های دوربین اصلی گوشی میان رده جدید سازنده تایوانی است، البته معمولا سازندگان گوشی‌های همراه اغلب اوقات محصولاتی را که به دوربین‌های دوگانه اصلی مجهز هستند، به این قابلیت مجهز می‌کنند.

دوربین یو 11 لایف توانایی گرفتن عکس‌های RAW را در حالت عکس برداری پرو (Pro) دارد اما باید به این نکته اشاره کرد که این قابلیت به کمک سنسورهای پایدارسازی شده و چند بعدی بهتر ارائه می‌شود. قابلیت فیلم برداری 4 کی و ضبط فیلم‌های دارای سرعت آهسته با نرخ 120 فریم بر ثانیه از دیگر ویژگی‌های دوربین اصلی یو 11 لایف هستند. این گوشی هوشمند یک دوربین 8 مگاپیکسلی سلفی را نیز بر روی خود دارد اما این دوربین هم نمی‌تواند جزییات تصاویر را به خوبی نشان دهد.

رابط کاربری و سیستم عامل

  • اندروید 8 اوریو با ویژگی‌های سیستم عامل خام گوگل
  • دریافت سریع بروزرسانی‌های گوگل
  • نداشتن پیچیدگی‌های زیاد

گوشی میان رده جدید HTC به سیستم عامل اندروید 8 اوریو مجهز شده و یکی از محدود گوشی‌هایی محسوب می‌شود که در برنامه اندروید وان گوگل گنجانده شده است. این امر باعث می‌شود که این گوشی زیبا برخلاف سایر گوشی‌های اچ تی سی و مدل یو 11، امکان تجربه کردن حس استفاده از رابط کاربری اندروید خام گوگل را برای کاربرانش فراهم سازد؛ البته باید به این نکته اشاره کرد که کاربرانی که در ایالات متحده هستند یو 11 لایف را با رابط کاربری اچ تی سی سنس دریافت می‌کنند.

بررسی اچ تی سی یو 11 لایف : رابط کاربری و سیستم عامل

اندروید وان نرم افزار چندان بدی نیست. این رابط کاربری ظاهر و ماهیت تمیز، جذاب و مبتکرانه‌ای دارد و برای مثال می‌تواند از هر جای صفحه خانه، منو نرم افزارهای گوشی را در اختیار کاربرش بگذارد. اندروید وان علاوه بر این به خوبی به فرامین لمسی کاربرش جواب می‌دهد به همین دلیل از این نظر نسبت به سایر رابط‌های کاربری موجود در بازار محبوب‌تر است. کلیدهای نرم افزاری سیستم عامل اندروید مانند دکمه بازگشت و آیکون نرم افزارهای کاربردی (Recent Apps) از دیگر ویژگی‌هایی هستند که به کمک این رابط کاربری در اختیار خریداران یو 11 لایف قرار می‌گیرند.

اگر تا به حال از سیستم عامل اندروید 8 اوریو استفاده نکرده‌اید، بعد از نصب این بروزرسانی یا خریدن یک گوشی که این بروزرسانی را بر روی خود دارد، متوجه می‌شوید که بعضی اوقات چند نقطه در کنار بعضی از نرم افزارهای نصب شده بر روی گوشی ظاهر می‌شوند. این نقاط به کاربر نشان می‌دهند که نرم افزار مورد نظر اعلان جدیدی را دریافت کرده است. شما در هنگام ظاهر شدن این علامت‌ها برای خواندن اعلان‌ها باید آیکون نرم افزارِ دارای اعلان را فشار دهید یا نوار اعلان‌ها را باز کنید.

قابلیت اجرای موسیقی، بازی و فیلم

  • عملکرد بسیار خوب در اجرای بازی‌ها
  • نداشتن جک 3.5 میلی متری هدفون
  • نداشتن اسپیکر قدرتمند در مقایسه با سایر گوشی‌های میان رده

یو 11 لایف هیچ برنامه اضافی و آزاردهنده‌ای را بر روی خود ندارد. سازنده مشهور تایوانی حتی برای ارائه ویژگی‌های منحصر بفردی مثل اج سنس هم از منو تنظیمات اصلی گوشی استفاده کرده و اپلیکیشن دیگری را به گوشی جدیدش اضافه نکرده است. این بینش محافظه کارانه باعث شده است که یو 11 لایف تنها به همراه چند نرم افزار اصلی مثل پلی موزیک و پلی ویدیو در اختیار کاربر قرار گیرد. چنین نرم افزارهایی کارایی بسیار بالایی را ارائه می‌کنند و علاوه بر این شما را قادر می‌سازند تا فایل‌های مورد نظر خود را نیز از منابع مختلف بخرید یا به صورت آنلاین اجرا کنید.

گوشی میان رده جدید اچ تی سی در زمینه پخش فایل‌های رسانه‌ای بیشتر از نظر سخت افزاری محدودیت دارد. این گوشی هوشمند، برای مثال، فاقد جک 3.5 میلی متری هدفون است از این رو شما نمی‌توانید بدون استفاده از یک رابط از هدفون سیمی مورد علاقه خود استفاده کنید یا به طور همزمان در هنگامی که در حال گوشی دادن به فایل‌های موسیقی خود هستید، باتری گوشی را نیز شارژ کنید.

قابلیت اجرای موسیقی، بازی و فیلم در اچ تی سی یو 11 لایف

یو 11 لایف با یک هندزفری اقتصادی عرضه شده است از این رو در صورتی که کیفیت پخش صدا اهمیت چندان زیادی برای شما نداشته باشد، می‌توانید محدودیت نداشتن جک 3.5 میلی متری هدفون را با استفاده از این هندزفری به راحتی رفع کنید. این گجت جانبی تنظیم پذیر است و از این طریق صدای موسیقی مورد نظر شما را کمی زنده‌تر پخش می‌کند اما در عین حال میزان بم بودن صدا را نیز کاهش داده و باعث می‌شود که ارزان بودن بلندگوهای خود را بیشتر نشان دهد. هندزفری عرضه شده به همراه گوشی یو 11 لایف توانایی کاهش میزان نویز صدا را نیز دارد با این حال در این زمینه در مقایسه با سایر هندزفری‌های موجود در بازار کیفیت چندان خوبی را ارائه نمی‌کند. در کل می‌توان گفت از این که یو 11 لایف را به همراه یک هندزفری استاندارد دریافت می‌کنید، هیجان زده نشوید.

قسمت پایینی گوشی یو 11 لایف

علاوه بر این گوشی میان رده جدید اچ تی سی به اسپیکر چندان خوبی نیز مجهز نشده است. نتایج مقایسه‌های انجام شده در این زمینه نشان داده‌اند که حداکثر میزان صدای این اسپیکر از حداکثر میزان صدای اسپیکرهای محصولاتی مثل آنر 9 یا موتو جی 5 اس کمتر است. این سخت افزار در فرکانس‌های پایین قدرت کمتری را نیز ارائه می‌کند. در مجموع می‌توان گفت که بلندگوی نصب شده بر روی یو 11 لایف یک اسپیکر کوچک و نسبتا خوب است که می‌تواند صدای نسبتا خوبی را در شرایط مختلف پخش کند. این اسپیکر در قسمت پایین گوشی نصب شده است از این رو نمی‌تواند افکت صوتی اسپیکرهای استریو را ارائه کند.

یو 11 لایف یک گوشی میان رده است اما توانایی بسیار خوبی در اجرای بازی‌های مختلف دارد. این گوشی هوشمند نرخ فریم و عملکرد بسیار خوبی را در هنگام اجرای بازی‌های پیشرفته‌ای مثل Real Racing 3، Asphalt 8 و Dead Trigger 2 ارائه می‌کند.

 کارایی و بنچمارک

  • مجهز به یک پردازشگر میان رده (کوالکام اسنپدراگون 630) با کارایی عالی و واحد پردازش گرافیکی ارتقاء یافته جدید

یو 11 لایف پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 630 را بر روی خود دارد. این گوشی هوشمند به واسطه این تراشه در تست گیک بنچ امتیازی مشابه به امتیاز کسب شده توسط تراشه اسنپدراگون 625 (4,125) را کسب کرد اما از جهات زیادی نسبت به این تراشه بهینه سازی شده است.

اولین و مهم‌ترین برتری پردازشگر کوالکام اسنپدراگون 630 نسبت به مدل 625، واحد پردازش گرافیکی آدرینو 508 بهینه سازی شده این تراشه است. این پردازنده گرافیکی حداکثر فرکانس پردازشی 850MHz را پشتیبانی می‌کند از این رو می‌تواند نسبت به تراشه گرافیکی پردازشگر اسنپدراگون 625 با فرکانس 650 مگاهرتز عملکرد بهتری را ارائه کند. پردازشگر یو 11 لایف همچنین به یک مودم 4 جی سریع‌تر مجهز شده و می‌تواند ترکیب بهتری را از هسته‌های خود ارائه کند. هسته‌های اسنپدراگون 630 مانند هسته‌های سایر تراشه‌های سری 6 کوالکام همه از نوع کورتکس ای 53 هستند با این تفاوت که در این تراشه میان رده، 4 هسته وظیفه انجام کارهای سبک و 4 هسته وظیفه انجام کارهای سنگین را بر عهده دارند؛ به عبارت دیگر این هسته‌ها دو فرکانس مختلف را پشتیبانی می‌کنند. این تغییر باعث شده است که اسنپدراگون 630 بتواند سرعت و عملکرد باتری بهتری را بدون داشتن هیچ گونه کاهشی در راندمان ارائه کند.

نتیجه بررسی

یو 11 لایف از جهات زیادی یک گوشی بسیار خوب است. این گوشی هوشمند می‌تواند ترکیبی از یک نمایشگر، سیستم عامل و کارایی بسیار خوبی را در اختیار شما بگذارد. دیواره‌های جانبی این گوشی هوشمند پدیده نوینی در صنعت گوشی سازی نیستند اما کارایی شما را در استفاده از یک گوشی همراه افزایش می‌دهند.

گوشی میان رده جدید اچ تی سی از نظر عملکردِ باتری نیز نسبتا خوب است اما مانند سایر گوشی‌های همراه میان رده در عکاسی در شرایط کم نور، حرف‌های زیادی برای گفتن ندارد. در مجموع می‌توان گفت که یو 11 لایف تجربه کاربری بسیار خوبی را در اختیار خریدارش می‌گذارد و عملکرد نسبتا خوبی را در ازای بهای پرداختی خود دارد.

پنل پشتی یو 11 لایف

اچ تی سی یو 11 لایف برای چه کاربرانی ساخته شده است؟

این گوشی هوشمند برای آن دسته از کاربرانی ساخته شده است که می‌خواهند از یک محصول با طراحی زیبا استفاده کنند اما تمایلی به پرداخت بهای یک گوشی پرچمدار گران قیمت ندارند. علاوه بر این، یو 11 لایف برای آن دسته از کاربرانی که از رابط‌های کاربری اندروید خسته شده‌اند و می‌خواهند تجربه استفاده از یک گوشی با سیستم عامل اندروید خام را کسب کنند نیز انتخاب خوبی به شمار می‌رود.

بخریم یا نخریم؟

اگر مجهز نبودن یو 11 لایف به جک 3.5 میلی متری هدفون را در نظر نگیریم، می‌توانیم بگوییم که بزرگ‌ترین مشکل این گوشی هوشمند رقبای آن است. شما هم‌اکنون می‌توانید به جای یو 11 لایف محصولات بسیار خوب دیگری را در بازار گوشی‌های میان رده خریداری کنید؛ گوشی‌هایی مانند آنر 9، موتو جی 5 اس یا موتو ایکس 4 که به واسط پنل پشتی فلزی یا شیشه‌ای خود حس استفاده بهتری را در دستان شما ایجاد می‌کنند و علاوه بر این کارایی نسبتا بهتری نیز دارند.

آیا این تفاوت مهم است؟ اهمیت این مشخصه به نظر و ترجیح شخصی شما بستگی دارد. برای مثال موتو ایکس 4 و آنر 9 دوربین‌های پایدار و مجهزتری دارند اما نمی‌توانند قابلیت اچ دی آر یو 11 لایف را در اختیار شما بگذارند. اگر فاکتورهایی مثل کیفیت ساخت و عملکرد باتری برای شما اهمیت بیشتری دارند باز هم محصولاتی که لوگوی آنر و موتو را بر روی خود دارند، راندمان بهتری را ارائه می‌کنند؛ با این حال از آنجایی که هر سه گوشی ارزش خوبی در ازای بهای پرداختی خود دارند، در صورتی که به دیواره‌های جانبی قابل تنظیم علاقمند هستید، توصیه می‌کنیم که گوشی اچ تی سی را انتخاب نمایید.

نظر نهایی

یو 11 لایف برادر کوچک‌تر گوشی پرچمدار یو 11 اچ تی سی است. این گوشی هوشمند ویژگی‌های بسیار خوبی را در اختیار شما می‌گذارد اما در صورتی که به دنبال یک گوشی با ارزش بیشتر در قبال بهای پرداختی هستید، انتخاب‌های بهتری نیز در بازار برای شما وجود دارد.

نقاط قوت

  • قابلیت اچ دی آر بسیار خوب دوربین
  • نمایشگر خوب
  • سیستم عامل تمیز اندروید

نقاط ضعف

  • باتری متوسط
  • کاور پشتی پلاستیکی
  • نداشتن جک 3.5 میلی متری هدفون

.

بیشتر بخوانید:

 

منبع: techradar

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر