coinex
راهنمای خرید تکراتو

در فهرست جدید ایران خودرو نشانه‌هایی از تولید تارا با موتور EFP به چشم می‌خورد

اخیرا فهرستی از تولیدات آزمایشی ایران خودرو منتشر شده که نکته جالبی در آن به چشم می‌خورد. اینطور که به نظر می‌رسد،‌ تولید تارا با موتور EFP در دستور کار قرار دارد.

تارا یکی از آن خودروهای نسبتا خوب با پلتفرم و امکانات مناسب است که از همان ابتدا،‌ با چالش‌هایی مثل ضعف کیفی ورق‌های بدنه و توان کم پیشرانه مواجه بود؛‌ مخصوصا در نمونه‌های اتوماتیک. به نظر می‌رسد که ایران خودرو با تطبیق تارا با موتور EFP می‌خواهد مشکل پیشرانه این خودرو را برطرف کند.

بیشتر بخوانید: شرایط فروش ساینا S اعلام شد ؛ موعد تحویل 90 روزه با قیمت قطعی

تولید تارا با موتور EFP

به تازگی، طبق فهرست منتشر شده از سوی گروه صنعتی ایران خودرو، این خودروساز دولتی قصد دارد نمونه‌ای جدید از تارا را با پیشرانه EFP روانه بازار کند. این پیشرانه اکنون صرفاً روی محصول دنا پلاس جوانان نصب می‌شود و البته در آینده‌ای نزدیک برای کراس اوور K125 نیز به‌کار خواهد رفت.

تولید تارا با موتور EFP

پیشرانه TC7 فعلی، یک واحد ۱.۶۵ لیتری توربوشارژر ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ است که ۱۵۰ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۲۱۵ نیوتن متر تولید می‌کند. اما در نسخه EFP، این پیشرانه به زمان بندی متغیر سوپاپ های ورودی و خروجی مجهز شده و توان خروجی این قوای محرکه به ۱۶۱ اسب بخار با گشتاور ۲۴۰ نیوتن متر رسیده است. همچنین مصرف سوخت EFP از نسخه فعلی کم تر است و می تواند از ۱۶۰۰rpm  گشتاور حداکثری را به چرخ ها منتقل کند. سرسیلندر، میل لنگ، سوپاپ ها، یاتاقان ها، سیستم خنک کاری، میل سوپاپ ها و… در EFP متفاوت با نسخه معمولی TC7 است. بنابراین تارا EFP همانند دنا پلاس جوانان به مشخصات فنی قابل توجهی تجهیز خواهد شد و از این نظر در زمره خودروهای قابل قبول حتا در سطح مارکت بین المللی قرار می گیرد، اما همچنان نکته ای که در خصوص این خودرو و البته سایر خودروهای تولیدی توسط آبی پوشان جاده مخصوص خودنمایی می کند، ضعف کیفی شدید در استحکام ورقه های بدنه آن هاست.

به طور کلی، تارا از جمله خودروهایی است که به علت بهره مندی از پلتفرمی به‌روز و اقلام ایمنی مثبتی همچون سیستم کنترل پایداری و کشش و سیستم هایی نظیر کمکی شروع حرکت در سربالایی و… می تواند در صورت طی کردن روند درست تولید، در کنار استفاده از متریال مرغوب و بالا رفتن دقت مونتاژ، از جمله محصولات سودآور و پرفروش ایران خودرو تلقی شود و حتا امید بسیار خوبی به صادرات آن به کشورهایی نظیر روسیه‌، عراق و برخی کشور های آمریکای جنوبی و آفریقا داشت.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره تطبیق و تولید تارا با موتور EFP چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو به اشتراک بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر