;
coinex

نماینده مجلس: 7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است

نماینده شهر مهاباد در مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه 7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است ، بر این عقیده است که شعارهای انتخاباتی آقای رییسی نیز اجرا نشده است.

هنگامی که با بیماری کرونا روبه‌رو بودیم بسیاری از کسب و کارها به فضای مجازی منتقل شدند و درآمد میلیون ها نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم با این حوزه ارتباط پیدا کرد. اما با شروع اعتراضات اخیر، به دلیل قطعی و اختلال شدید اینترنت، عده زیادی مشاغل خود را ار دست دادند. حالا کار به جایی رسیده که 7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده شهر مهاباد، جلال محمودزاده، در این خصوص گفت: «یکی از شعارهای انتخاباتی آقای رییسی در خصوص اینترنت بود که اعلام کردند، ما اجازه نمی‌دهیم که مردم با مشکل اینترنت مواجه شوند! مثالی نیز در رابطه با بازی بچه‌ها زدند که در حین بازی، اینترنت دختر یا پسر بچه قطع و آن ناراحت می‌شود. حال بازی که هیچ، شغل‌ها تعطیل شده است! آیا نباید این روند تغییر کند؟»

بیشتر بخوانید: ضرر قطعی اینترنت تا امروز 27 هزار میلیارد تومان ؛ دوبرابر درآمد نفتی ایران در یکسال!

نماینده مردم مهاباد: 7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است

وی در ادامه بیان داشت: «دولت باید در این موضوع فکری اساسی کند. یکی از شعارهای دیگر رییس دولت سیزدهم در باب ایجاد شغل بود که گفتند، سالی یک میلیون شغل ایجاد می‌کنیم. پس از یک سال نه تنها ایجاد نشد، بلکه 10 میلیون شغل هم از دست دادیم! این عملکرد خوبی برای دولت نیست و در آینده باید جوابگو باشند و این موضوع جزو عملکرد منفی دولت حساب خواهد شد».

جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده شهر مهاباد درباره قطعی و محدودیت‌های اینترنت که در نتیجه آن 7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است ، به خبرنگاران گفت:

«اگر مجلس پای کار بود باید وزیر ارتباطات استیضاح می‌شد! مسئولان باید جوابگوی کسب و کار مردم باشند؛ جلوی آزادی‌های قانونی مردم را نباید گرفت. محدودیت اینترنت باعث مشکلات بسیاری در کشور شده که حتی در مسائل اداری فرد برای یک حواله بانکی باید ده روز برود و بیاید؛ وقت مردم بسیار اهمیت دارد. از سوی دیگر ما 7 تا 8 میلیون شغل‌های اینترنتی را در این مدت از دست داده‌ایم و پلتفرم‌های داخلی را به عنوان جایگزین معرفی کردند اما این پلتفرم‌ها در آن حد نیستند که مشکلات مردم را حل کنند».

7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است

این نماینده ادامه داد: «ما در بحث اعتراضات باید رضایت‌مندی مردم را مدنظر قرار بدهیم. یکی از را‌ه‌های رضایت‌مندی جوانان از سیستم و دولت؛ اشتغال، آزادی‌های مدنی و تفریحات است که نیاز به زیرساخت‌ها دارد. به طور مثال، در حوزه انتخابی بنده، شهر مهاباد که 260 هزار نفر جمعیت دارد. در این شهر دو سینما وجود داشت که هر دو تعطیل شد و حالا کسانی که شعار فرهنگی سر می‌دادند، نیستند تا سینماها را راه‌اندازی کنند، در حالی که این امر باعث نشاط و اشتغال شده و معضلات اجتماعی را کاهش می‌داد. ما نباید صورت مسأله را پاک کنیم و بگوییم مشکلی نیست و نداریم. بله، مشکل داریم. از نظر زیر ساخت‌ها و اشتغال تامین نیاز قانونی و اساسی در قانون اساسی تعریف شده است».

7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است ؛ نقش دولت چیست؟

محمودزاده در ادامه تصریح کرد: «متاسفانه بیشتر افرادی که از ایران خارج می‌شوند دارای رتبه علمی هستند، زیرا ما نتوانستیم زمینه مناسبی برای آنان ایجاد کنیم؛ امروز فرار مغزها با شتاب ادامه دارد، هیچ کسی حاضر نیست وطن، جامعه و خانواده خود را ترک و در غربت زندگی کند، اکثر این جوانان به دنبال این بودند تا شغلی درخور شان و جایگاه‌ خودشان داشته باشند و به دلیل عدم توانایی دولت برای ایجاد زیرساخت‌ها از کشور خارج می‌شوند».

وی در مورد عملکرد دولت سیزدهم گفت: «دولت از نظر قانونی وظیفه دارد زیر ساخت‌ها را آماده کند. مردم را با شعار، وعده وعید نمی‌توان اداره کرد و صرفاً در عمل می‌توان کار کرد. در بحث اشتغال رییسی قول داد در طول دوران ریاست خود برای 4 میلیون نفر شغل ایجاد کند ولی کاملا موضوع برعکس است! نمونه بارز آن بحث فضای مجازی و همچنین رفاه، فرهنگی و تأمین نیازهای جوانان است که در قبال آن کوتاهی کرد. انتظار داریم در 3 سال باقی مانده دولت اینگونه مسائل را جبران کند. دوستان و وزرای محترم نباید صورت مسأله را پاک کنند؛ بلکه به مسائل جدی وارد شوند ریشه یابی کرده و از اقتصاددانان جناح‌های مختلف سیاسی دعوت کنند و با ارائه راهکار ببینند چه پتانسیل‌هایی در کشور داریم که بر اساس آن برای آینده جوانان برنامه ریزی کنند».

نماینده مهاباد در پایان ضمن بیان درخواست پیاپی احزاب اصلاح طلب در مورد دریافت مجوز برای برگزاری تجمعات بیان داشت: «تجمعات قانون دارد و باید بر اساس قانون عمل شود. دولت سیزدهم باید به تشکل‌های رسمی که ثبت و دارای پروانه هستند. بر اساس قانون اجازه‌ تجمع و صحبت دهد. آن‌ها حق قانونی دارند که دولت باید پاسخگو باشد».

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره اینکه 7 میلیون شغل اینترنتی نابود شده است، چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با تکراتو دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر