;
coinex

فرمان اجرایی ممنوعیت سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته در چین توسط بایدن امضا شد

فرمان اجرایی ممنوعیت سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته در چین به دستور جو بایدن صادر شد. گفتنی‌ست که این قانون از سال آینده میلادی اجرایی می‌شود.

فرمان اجرایی ممنوعیت سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته در چین توسط جو بایدن امضا شد. چین تقریباً در هر تکنولوژی دست برده است و ماهیت خود را تعریف می‌کند. حتی در این بین نیز با ایالات متحده آمریکا در ستیز است. گفته شده که هدف اصلی این قانون نیز، سرمایه‌گذاری در تکنولوژی‌هایی مانند، رایانش ابری، ویژگی‌های هوش مصنوعی، صنعت نیمه‌رسانا در خاک آمریکا است.

بیشتر بخوانید: کشف آزمایشگاه مخفی چینی‌ها در آمریکا با هزاران موش مبتلا به کرونا و بیماری‌های همه‌گیر!

قانون ممنوعیت سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته در چین اعلام شد

به گزارش تکراتو به نقل از ایسنا، مقررات جدید که انتظار می‌رود از سال میلادی آینده اجرایی شود، سرمایه‌گذاری در نیمه‌رساناها و میکروالکترونیک، رایانش کوانتومی و قابلیت‌های هوش مصنوعی خاص را هدف می‌گیرد.

بایدن در این فرمان اجرایی هشدار داد که برخی سرمایه‌گذاری‌های آمریکایی ممکن است به‌توسعه فناوری‌ها و محصولات حساس در کشورهایی که آنها را برای مقابله با توانایی‌های آمریکا و متحدانش توسعه می‌دهند، کمک کند.

فرمان اجرایی ممنوعیت سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته در چین توسط بایدن امضا شد

این فرمان اجرایی همچنین سرمایه‌گذاران خارج از آمریکا را ملزم می‌کند تا وزارت خزانه‌داری را در جریان قرار دهند.

جانت یلن، وزیر خزانه داری آمریکا، تا حد زیادی در راس اجرای این فرمان اجرایی قرار دارد. در این فرمان اجرایی، از یلن خواسته شده است فناوری‌ها و محصولات حساس را در این مقوله‌ها برای اهداف ممنوعیت و الزام اطلاع‌رسانی، تعریف کند. یلن همچنین وظیفه اقدامات هماهنگی با جینا ریموندو، وزیر بازرگانی، آنتونی بلینکن وزیر خارجه، لوید آستین، وزیر دفاع، جنیفر گرانهولم وزیر انرژی و همچنین آوریل هاینز، مدیر سرویس اطلاعات ملی، را بر عهده دارد.

به‌گفته مقامات ارشد دولتی که مایل نبودند نامشان فاش شود، این اقدام جدید به شکلی طراحی شده است که تجارت بین دو اقتصاد بزرگ جهان را سرکوب نکند. مقام آمریکایی دیگری اظهار کرد:« این اقدام با هم پیمانان، قانونگذاران دو حزب و مدیران صنعت مورد بحث قرار گرفته بود.»

وی افزود:

چین به پول ما نیاز ندارد، آنها یک صادرکننده سرمایه بزرگ هستند. بنابراین چیزی که ما سعی می‌کنیم مانع از آن شویم، نرفتن پول به چین نیست زیرا آنها پول زیادی دارند. چیزی که آنها ندارند، دانش فنی است.

بر اساس گزارش شبکه CNBC، این مقام آگاه اظهار کرد: «طبق مذاکرات قبلی، دولت بایدن از هم پیمانان این کشور انتظار دارد که محدودیت‌های مشابهی را اعمال کنند.»

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص قانون ممنوعیت سرمایه‌گذاری در فناوری‌های پیشرفته در چین چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر