;
coinex

وزیر ارتباطات: قانونی برای برخورد با فروشندگان فیلترشکن وجود ندارد!

آب پاکی وزیر ارتباطات بر روی دست کاربران اینترنت؛ زارع‌پور صراحتاً اعتراف کرد که قانونی برای برخورد با فروشندگان فیلترشکن وجود ندارد. گردش مالی مهم‌تر از اینترنت آزاد است.

همزمان با آشوب‌های مهرماه سال گذشته، تمامی شبکه‌های اجتماعی خارجی با فیلترینگ سختگیرانه در کشور همراه شدند و اوضاع اینترنت نیز همواره با اختلالات شدید روز‌به‌روز بدتر می‌شود. از این‌سو کاربران برای اینکه بتوانند در این پلتفرم‌های خارجی فعالیت بدون دردسر داشته باشند، به سمت فروشندگان فیلترشکن رفته و جیب این افراد را پر از پول کردند.

این موضوع تاکنون با سکوت مسئولین مربوطه همراه بوده و کاربران نیز نسبت به آن معترض بودند. حال عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات بالاخره نسبت‌به این موضوع واکنش نشان داد و خیال مردم را نیز راحت کرد. وی صراحتاً گفت: «قانونی برای برخورد با فروشندگان فیلترشکن وجود ندارد!»

بیشتر بخوانید: 90 درصد کاربران ایرانی از فیلترشکن استفاده می‌کنند؛ هزینه ماهانه برای هر فرد بین 100 تا 150 هزار تومان

قانونی برای برخورد با فروشندگان فیلترشکن موجود نیست!

به گزارش تکراتو به نقل از شفقنا، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ظرفیت پهنای باند اینترنت اظهار داشت:

هیچ محدودیت و مشکلی برای تأمین پهنای باند داخل و بین‌الملل نداریم و هر چقدر نیاز کشور باشد، برآورده می‌کنیم.

وی به پیشرفت پروژه فیبرنوری اشاره کرد و گفت: «طبق آخرین آمار، ۳ و نیم میلیون خانوار تحت پوشش قرار گرفتند و تا پایان سال ۸ میلیون خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار خواهند گرفت.»

وزیر ارتباطات قانونی برای برخورد با فروشندگان فیلترشکن وجود ندارد!

وی اعلام کرد:

در حال حاضر ۹۰ درصد از روستا‌های کشور دارای پوشش ارتباطی مناسب بوده و مقرر است تا پایان سال جاری مابقی روستا‌های بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.

وزیر ارتباطات همچنین درباره اظهارات برخی از نمایندگان مجلس که گفته بودند: «گردش مالی فیلترشکن‌ها به ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده و آیا وزیر ارتباطات اطلاع دارد چه کسانی فیلترشکن می‌فروشند و این مبلغ به جیب چه کسانی می‌رود؟، گفت که وزارت ارتباطات متولی این بخش نیست و باید از کسانی که متولی گردش مالی در کشور هستند، سوال شود.»

آقای زارع‌پور تأکید کرد:

من به‌دلیل اینکه متولی این بخش نیستم، طبیعتاً درباره اینکه این مبلغ به‌جیب چه کسانی می‌رود هم اطلاعی ندارم؛ باید نهادی نظارتی و انتظامی پاسخ دهند.

وی بیان کرد: «قانون مشخصی در کشور برای مقابله با تولیدکنندگان فیلترشکن وجود ندارد و باید این مساله حل شود.»

وی تأکید کرد:

دولت مسئول فیلتر فضای مجازی نیست و این حوزه، متولی و کارگروه مشخصی دارد.

وی در ادامه گفت: «در وزارت ارتباطات تلاش داریم سرویس‌های با کیفیت برای مردم فراهم کنیم. من به‌عنوان وزیر ارتباطات زمانی که شبکه اجتماعی فیلتر شد، وظیفه‌ام این بود که پیام رسان‌های داخلی را تقویت کنم تا مردم نیاز به استفاده از فیلترشکن نداشته باشند و امروز هم میلیون‌ها نفر از پیام رسان‌های داخلی استفاده می‌کنند.

آقای زارع‌پور اضافه کرد:

البته بخشی از مردم برای دسترسی به سایت‌های تحریمی از فیلترشکن استفاده می‌کنند. بیش از ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار سرویس که روزانه بر تعداد آن افزوده می‌شود، تحریم شدند. هفته گذشته برخی از کتابخانه‌هایی که در نرم‌افزار پایتون برای برنامه‌نویسی استفاده می‌شود نیز به لیست تحریم‌ها اضافه شده است، بدین معنا که IP ایران را در بلک لیست گذاشتند و به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهند. در چنین شرایطی وظیفه من این است که زیرساخت‌های داخلی را تقویت کنم و نیاز مردم به فیلترشکن را به‌حداقل برسانم.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره عدم وجود قانونی مشخص جهت برخورد با فروشندگان فیلترشکن چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (1 نظر)

    چطور علیرغم عدم وجود منع قانونی با دوچرخه سواری و موتور راندن خانم ها برخورد میشود، با فروش فیلتر شکن نمیشود؟
    چطور با فیلتر شکن رایگان برخورد میشود؟

    حریف انگل زاده های(فروشندگان فیلتر شکن) وابسته به حاکمیت نمیشوید، قانون را به ابتذال نکشید…

    پاسخ