;
coinex

سایت معروف ارز دیجیتال اسپانسر جام جهانی 2022 شد

به گزارش کوین تلگراف طی اعلام روز چهارشنبه، سایت معروف ارز دیجیتال کریپتو دات کام در همکاری با فیفا اسپانسر جام جهانی 2022 شد

فیفا، نهاد بین‌المللی ناظر بر بسیاری از تورنومنت‌های بزرگ فوتبال اعلام کرد صرافی رمزارز کریپتو دات کام (Crypto.com) اسپانسر رسمی جام جهانی قطر در سال جاری خواهد بود.

به گزارش میهن به نقل از کوین تلگراف، در اطلاعیه‌ای در روز چهارشنبه، فیفا اعلام کرد تبلیغات صرافی کریپتو دات کام در داخل و خارج از ورزشگاه‌ها در جام جهانی به نمایش در خواهد آمد. علاوه بر این، کریپتو دات کام فرصت‌هایی را برای کاربران خود فراهم می‌کند تا در مسابقات شرکت کرده و برنده جوایز مختلفی شوند.

اسپانسر جام جهانی در معرض دید 3.5 میلیارد نفر

به گفته کی مدانی، مدیر ارشد بخش بازرگانی فیفا، این همکاری به دلیل همکاری‌های مختلف صرافی کریپتو دات کام با سایر نهادها در سراسر جهان، به رشد بازی‌های این جام در «مقیاس جهانی» کمک خواهد کرد. در ماه نوامبر، کریپتو دات کام قراردادی امضا کرد که با آن، نام مجموعه ورزشی استیپلس سنتر لس آنجلس به مدت 20 سال به کریپتو دات کام آرنا تغییر کرد. علاوه بر این، این صرافی قراردادی 25 میلیون دلاری با لیگ فوتبال استرالیا و قراردادی 100 میلیون دلاری با فرمول یک امضا کرده است. همچنین کریپتو دات کام قرار است به مدت 10 سال حامی مسابقات آلتیمیت فایتینگ (Ultimate Fighting) باشد.

اسپانسر جام جهانی

اگرچه به دلیل ممنوعیت بانک مرکزی قطر در سال 2018 و تاکید دوباره بر این ممنوعیت در ژانویه 2020 توسط سازمان تنظیم مقررات مالی، معاملات رمزارزها از جمله بیت کوین تا حد زیادی در این کشور غیرقانونی تلقی می‌شود، نام کریپتو دات کام قرار است در ورزشگاه‌ها به نمایش درآید و این به خاطر محبوبیت زیاد جام جهانی است. به گفته فیفا، بیش از 3.5 میلیارد نفر جام جهانی فوتبال 2018 روسیه را تماشا کردند و بیش از یک میلیارد نفر به تماشای فینال بین فرانسه و کرواسی نشستند.

مطالب مرتبط:

کمتر از 8 ماه تا آغاز جام جهانی قطر باقی مانده است و این رویداد تحت‌الشعاع اتهامات و فساد زیاد پیرامون آن قرار گرفته است. در آوریل (فروردین) سال 2020، وزارت دادگستری آمریکا 3 نفر را به دریافت رشوه برای اعطای میزبانی جام جهانی به روسیه و قطر متهم کرد. علاوه بر این، سازمان دیده‌بان حقوق بشر نیز مدعی است کارگرانی که در روند ساخت ورزشگاه‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند، وضعیت خوبی نداشته و شرایط برده‌داری میان آنها حاکم بوده است.

بیشتر بخوانید:

منبع: Cointelegraph

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر