;
coinex

نماینده مجلس: تمام محدودیت‌های اینترنتی قانونی است

باقری، عضو کارگروه فیلترینگ تمام محدودیت‌های اینترنتی  را تا زمان تمکین کلیه شبکه‌های اجتماعی فیلتر شده در کشور کاملاً قانونی قلمداد کرد.

«مهدی باقری»، عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانه‌ای طی گفتگویی در واکنش به این پرسش که محدودیت‌های اعمالی در دسترسی به برخی شبکه‌های اجتماعی تا چه زمانی تداوم خواهد یافت؟ عنوان کرد: «همان دلیلی که باعث شده که محدودیت ایجاد شود، همچنان برقرار است؛ بنابراین تا زمانی که ما نبینیم که طرف مقابل به قانون جمهوری اسلامی ایران تمکین می‌کند، نمی‌توانیم اجازه کار به او دهیم.»

این نماینده مجلس ضمن تاکید بر اینکه «خیلی فاجعه بار است که ما ایرانی را تنبیه کنیم و به خارجی بگوییم که شما آزاد هستید»، افزود: «این ظلم فاحش به فعال حوزه فضای مجازی ایرانی است که او باید به قوانین تکمین کند و اگر بخواهد اندکی از این چارچوب خارج شود، قانونگذار و مجری قانون بلافاصله یقه او را می‌گیرند اما یک مجموعه خارجی آزاد، یله و رها فعالیت کند و از هیچ قانونی نیز تمکین نکند.»

بیشتر بخوانید: ایران رکورددار بیشترین آمار فیلترینگ در نیمه نخست 2023 شد!

تمام محدودیت‌های اینترنتی قانونی است!

باقری ضمن اشاره به قانونی بودن تمام محدودیت‌های اینترنتی بیان داشت: «برطرف شدن محدودیت‌های اعمالی در دسترسی به برخی شبکه‌های اجتماعی، به خود این شبکه‌ها بستگی دارد؛ هر زمان که قانون ایران را رعایت کنند، محدودیت‌ها برطرف می‌شود. خواسته ما اجرای قانون است و همانطور که نمی‌توانیم اجازه دهیم یک شهروند ایرانی قانون را زیر پا بگذارد، برای خارجی‌ها نیز همین شرایط حاکم است.»

تمام محدودیت‌های اینترنتی

وی همچنین در ادامه اظهارات خود اعلام کرد که در حوزه فعالیت استارتاپ‌ها و پلتفرم‌های فضای مجازی هم به‌طور قطع با هر پلتفرم و کسب و کاری که بخواهد نوعی رفتار کند که برای سایر کسب و کارهای این بخش، فضای ناامنی ایجاد و کسب و کار آنها را خراب کند، برخورد خواهد شد بااین‌حال به هیچ وجه از طرف دولت و مجلس و حاکمیت آزاری به پلتفرم‌هایی که به صورت قانونی درحال فعالیت هستند، وارد نخواهد آمد.

باقری همچنین در خصوص درخواست تعدادی از افراد جهت سلب صلاحیت برخی پلتفرم‌های فضای مجازی و واگذاری مدیریت آن‌ها خاطرنشان کرد: «اولاً که این حرف را درک نمی‌کنم؛ بر اساس چه قانونی این حرف مطرح شده است؟ این موضوع از سمت کدام دستگاه حاکمیتی نظیر مراجع قضایی یا تصمیم گیری در نظام مطرح شده و مورد رسیدگی قرار گرفته است؟ قطعاً مباحث مطرح شده در این زمینه، مطابق با نظر شخصی گوینده آن بیان شده است.»

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص قانونی قلمداد کردن تمام محدودیت‌های اینترنتی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

.

منبع: دیجیاتو

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر